Banner for Karl Molin - Ståltag, Facade & Tilbehør

Karl Molin - Ståltag, Facade & Tilbehør  Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor overensstemmelse mellem fotos man vælger efter og den faktiske vare, leveret inden for den opgivne tid, endda hurtigere end varslet for leveringen. Rimelig pris, leveringen er lidt dyr i forhol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var nede og hente en plade og det var virkelig en god oplevelse personalet var flinke og behagelige og hjælpsomme så det var bare godt. Så skal jeg bruge noget igen så ved jeg hvor jeg skal han... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Først og fremmest nem bestilling på hjemmesiden, hvor man lige bliver mindet om, har du husket at bestille skruer med mere. Ved afhentning var der bare styr på det, og der var stor hjælp, da trailer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Først ringede jeg til Molin for at få vejledning - meget hjælpsom medarbejder. Dernæst bestilling på nettet, og 2 dage senere var bestillingen klar til afhentning i Hadsund. Ved ankomst var der hurti... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Reformas
  6. Telhadista

Sobre Karl Molin - Ståltag, Facade & Tilbehør

Escrito pela empresa

Karl Molin tilbyder nok Danmarks største sortiment af stålplader til tag og facade. Karl Molin leverer løsninger på dine projekter med stålplader og alt i tilbehør fra vores afdeling i Hadsund.

Vi er Danmarks ældste forhandler af stålplader til tag og facade samt tilbehør. Virksomheden blev stiftet af Karl Molin i 1966.

Så er du på udkig efter et ståltag eller stålplader til andre projekter, så tag et kig forbi vores webshop karlmolin.com

Vi har også altid en hel masse 2. sortering og restparti varer på lager hvor der er store besparelser at hente. Dem finder du på vores markedsplads på webshoppen.

Produktkategorier:

4 estrelas
    3 estrelas
    2 estrelas
    1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

120 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personalet var virkelig behagelig og…

Personalet var virkelig behagelig og hjælpsom da vi hentede vores tagplader. Tagpladerne var i den gode kvalitet vi havde købt efter. 😊

7 de julho de 2026

Hej Helene,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede vores personale som behageligt og hjælpsomt, da du hentede dine tagplader. Samtidig er vi glade for, at kvaliteten levede op til dine forventninger. Tak fordi du valgte at handle hos os 😊

flink og flot klaret

en super levering og god kontakt til kontoret

1 de julho de 2026
    Avaliação não solicitada

Hej Gerda,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det er en stor glæde at høre, at du har været tilfreds med både leveringen og kontakten til vores kontor.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og er glade for, at vi kunne give dig en god oplevelse.

super g0d 0k

2 de julho de 2026

Hej Karsten,

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en super god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, den betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og fleksibel leverance

Super service og fleksibel leverance, inkl. gode montagetips fra chaufføren. Meget uventet, men meget nyttigt 😊👍

2 de julho de 2026

Hej Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du var tilfreds med både servicen og den fleksible levering.

Vi er især glade for, at chaufførens montagetips gjorde en positiv forskel – det er netop den ekstra hjælp, vi gerne vil give vores kunder.

Tak fordi du delte din oplevelse. Det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Og selvom jeg skulle have sendt nogle ting retur.

Hej Jon,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores service. Selvom du skulle sende nogle varer retur, er vi glade for, at processen forløb tilfredsstillende, og at du stadig har haft en positiv oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prisen / hurtighed

Prisen , hurtighed

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner. Det glæder os, at du er tilfreds med både vores priser og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fik desværre ikke den vare jeg bestilte…

Fik desværre ikke den vare jeg bestilte og tilbagemelding var heller ikke i top😳

Hej Rikke,

Vi vil gerne beklage endnu en gang, at du ikke modtog den vare, du oprindeligt havde bestilt, og at vores tilbagemelding undervejs ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi håber dog, at I trods alt kan få glæde af de 1. sorteringsplader, som I modtog, selvom I oprindeligt havde bestilt 3. sorteringsplader.

Tak for din feedback, den hjælper os med at blive bedre.

Rigtig god service

Rigtig god service, meget venlig personale

Hej Poul,

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en rigtig god service, og at vores personale gjorde et venligt indtryk.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os over, at du havde en god oplevelse hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt blev gjort professionelle kan varmt…

Alt blev gjort professionelle kan varmt anbefales

Hej Torben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du oplevede forløbet som professionelt, det er noget, vi lægger stor vægt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

11 de junho de 2026

Hej Lone,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig levering. Vi ved, hvor vigtigt det er at modtage sin ordre hurtigt og problemfrit.

Tak fordi du valgte at handle hos os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

3 de junho de 2026

Hej Tina

Tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet god service hos os.

Vi værdsætter din feedback.

Hurtig og god handel

Hurtig og god handel, anbefales :)

2 de junho de 2026

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner og for din anbefaling. Det er dejligt at høre, at du oplevede handlen som både hurtig og god.

Vi sætter stor pris på din feedback.

2 de junho de 2026

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med servicen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig tilbage melding på forespørgsel…

Hurtig tilbage melding på forespørgsel samt varer klar til udlevering på det ønskede tidspunkt. Hurtig ekspedition ved udlevering af varer ved afhentning.

26 de maio de 2026

Hej,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig tilbagemelding på din forespørgsel, og at varerne stod klar til afhentning på det ønskede tidspunkt.

Vi sætter stor pris på din positive feedback om både ekspeditionen og udleveringen. Det er vigtigt for os at gøre processen så nem og effektiv som muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget god og tålmodig kundeservice

Meget god og tålmodig kundeservice, profesionel information, man kunne høre at det ikke var første gang de snakkede med en nybegynder.
    God service med hjælp til at læsse på traileren, så jeg hurtigt kunne komme afsted igen.
    Stor ros til de søde mennesker

21 de maio de 2026

Hej Flemming

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede vores kundeservice som både tålmodig og professionel.

Vi ved, at det kan være svært som nybegynder, så det betyder meget for os, at du følte dig godt vejledt og tryg gennem hele processen. Det er også dejligt at høre, at hjælpen med pålæsningen gjorde det nemt og hurtigt for dig at komme videre.

Din ros bliver taget imod med stor glæde hos hele teamet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Allan,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en god service.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service når man ringer til dem og…

God service når man ringer til dem og meget hurtig levering

20 de maio de 2026

Hej Søren,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og den hurtige levering.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

det var en god service

det var en god service

11 de maio de 2026

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med servicen.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God samarbejde

God samarbejde

16 de maio de 2026

Hej Zura,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Let og overskuelig web side

Let og overskuelig web side, og lynhurtig levering.
    Der gik kun 3 dage fra bestilling til varen var leveret.
    Har kun positivt at sige om firmaet

Vh Søren Henriksen

7 de maio de 2026

Hej Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at du oplevede webshoppen som let og overskuelig, og at leveringen levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, det sætter vi stor pris på.

Karl Mollin Teamet

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais