Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte den fysiske butik og de var meget hjælpsomme og brugte tid på at hjælpe mig. Stor kontrast til mit forsøg på at anvende webshoppen tidligere.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 3 par snørrebånd. I starten får jeg ikke nogen ordre bekræftelse men kan se at pengene er reseveret. Tænker ikke mere over det. Senere ser jeg at de reseverede penge ikke er reserveret læ... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilite et par uggs Tasman slipper i den sorte farve og selvom der stod 5-12 dages levering, blev jeg kontaktet af en medarbejder i karlskicks som fortalte de lige havde fået nyt parti hjem af den... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte Jordan 4 til en julegave, og på siden stod der, at det var forudbestilling 5-12 hverdages leveringstid. De blev sendt 6 dage efter bestilling :-) Havde lige kort skrevet til kundeservice o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Lavagem a Seco
  3. Loja de Acessórios de Moda
  4. Design de Moda
  5. Sapateiro
  6. Serviço de engraxate

Escrito pela empresa

KarlsKicks® er et dansk sneaker brand etableret 2015 i København af Karl Faurholt. Før KarlsKicks® ville Karl restaurere sine egne gamle beat-up sneakers. Da han offentliggjorde det første resultat på sociale medier, blev han mødt med så meget positiv energi og respons, at han besluttede at starte sin egen virksomhed. Målet var at tænke bæredygtigt og kreativt, ved at forvandle gode gamle slidte sneakers til nye lækre og personlige sneakers. Den vision holder vi fortsat fast i. KarlsKicks® åbnede fysisk kælderbutik i Københavns centrum i 2018, hvor fra der sælges alt fra de mest hypede high-end sneakers til nogle af de mest spektakulære custom sneakers i Europa, enten som nye eller brugte, skræddersyede, deadstock (DS) eller originaler (OG). KarlsKicks® er i dag leverandør af førende produkter fra Saphir® KAPS® Iwata® SneakerFreaker® Angelus® og Molotow®. I 2021 overtog vi forretningerne skorens.dk og CleanSneaks, hvor vi med sidstnævnte nu tilbyder en udvidet renseri service med mulighed for indlevering i hele landet. I 2023 flyttede vi til hjørnet af Studiestræde og Lars Bjørnsstræde hvor vi har åbnet ny butik med binavnet Copenhagen Sneaker Concept Store. For at se de største trends og følge det daglige arbejde fra KarlsKicks®, se med på vores YouTube, Facebook, TikTok eller Instagram @KarlsKicks. /Karl Faurholt, Founder /Martin Glarvig, CEO

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 86% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tak for alt

Havde nogle problemer med min bestilling, men der kom styr på alt. Tak for godt service!!

13 de agosto de 2019

Kæmpe idiot

Kæmpe idiot.

12 de agosto de 2019

Hej Christian

Vi er meget kede af den ene stjerne. Vil du ikke fortælle os hvad vi har gjort forkert og hvad vi kan gøre bedre til næste gang?

Ring eller skriv endelig til mig personligt på 28935375. Jeg sidder klar 👍

Karl / karlskicks

super tilfreds

Har både købt og fået ordnet et par sko ved Karl og der har ikke været noget som helst og min sko er som dengang jeg fik dem

4 de agosto de 2019
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte nogle ting så manglede jeg…

Jeg bestilte nogle ting så manglede jeg en ting og så vælger de så sende et par snøre istedet for selv om jeg havde fået dem, men mangle det tag som jeg skulle bruge til min sko, selv om jeg skrev det var tag jeg manglet så sendt de stadig et par ekstra snøre, så nu har de endelig sendt det tag jeg mangler

23 de julho de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Modtog forkert vare. Svarer ikke på beskeder.

Jeg modtog snørebånd i den forkerte længde. Og på trods af at jeg har skrevet flere gange har jeg intet hørt.
Upålidelig butik og dårlig service.

7 de julho de 2019

Hej Gustav

Jeg er ked af du har modtaget snørebånd i den forkert længde. Det er noget vi hurtigt kan rette op på hvis du smider os en email på Info@karlskicks.com eller ringer til os på 28935375. Vi sidder altid klar på telefonen eller i butikken hvis du har nogle spørgsmål. Men vi har ikke modtaget en besked fra dig.

Vi glæder os til at hører fra dig så vi kan få byttet dine snørebånd ud :)

karlskicks

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg troede jeg fik off White laces med

Hey jeg har købet et off White tag for 104kr og jeg troede at jeg også fik off White lace med da det var på billede og de 104kr var nogen jeg havde brugt nogen uger på om få.

2 de julho de 2019

Hej.

Vi er kede af du troede du fik mere med end du havde bestilt . Hvis du skriver en email til os på info@karlskicks skal jeg nok sørge for at du får tilsendt det du mangler billigst muligt. Du får selvfølgelig stadig pakkeprisen. Vi skal nok sørge for gratis fragt :)

Du kan altid ringe på telefon. 28935375 hvis du står og skal bruge akut svar.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering

Langsom levering der stod at det tog 1-3 leveringsdage det tog så 5 dage + at jeg skulle få en bekræftelse mail på at min ordre var gået igennem systemet to 4-3 dag men menneskerne i butikken er søde og god betjening

23 de junho de 2019
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Trust worthy

Fine varer og en god betjening men en ventetid på en måned eftersom i ikke havde flere varer på lager og jeres leverandør svigtede.

9 de junho de 2019

Lorte produkter...

Lorte produkter...

Off white snørebånd var virkelig dårligt kvalittet... og selve tag gik i stykker da jeg modtog... kan ihvertfald ikke anbefales..

27 de maio de 2019

1 Stjerne

Det var en billede af OFF White snørebånd og et OFF White tag og jeg bestiller det og det er meget dyrt og så får jeg kun tagget for jeg havde ikke set at der stod med mine skrift at det kun var et tag man fik
Synes det er for dårligt når der er et kæmpe billede af snørebåndene og man så kun får tagget

10 de maio de 2019

Hej celine

Beklager meget hvis du har haft en dårlig oplevelse.

Billedet er fra vores leverendør, men vi har prøvet at tydeliggøre hvad der sælges. Enten at man køber det som et sæt eller delene enkeltvis.
Man kan altid kontakte os på mail eller telefon, hvis man oplever problemer.
Vi vil med glæde sende dig hvad du mangler uden ekstra fragt omkostninger.

Send og gerne en email eller ring til os på 28935375 så vi kan få sendt det ud du mangler.

Dbh

Karlskicks

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais