De spullen zijn echt prachtig die ze hier hebben. Wij zijn bij locatie Almere geweest en daar zijn we ook heel vriendelijk en uitgebreid geholpen. Enige minpuntje vind ik de levertijden die zijn achte... Ver mais
We zijn enorm tevreden met de service in de winkel van Esmee, de bezorging en vooral de prachtige tafel van maar liefst 3 meter, de eetbank en de 4 stoelen. Enige minpuntje; de bezorgers namen het v... Ver mais
We hebben 2 tafels met keramisch blad besteld. Het blad zelf is echt prachtig en van mooie kwaliteit. Er waren helaas een aantal miscommunicaties tijdens het proces, wat jammer was. Inmiddels is de za... Ver mais
Nog geen drie jaar geleden bank tafel en stoelen gekocht. De stiknaad van de bank laat los. Te strak gespannen of te weinig stof gebruikt volgens een expert. De reguliere garantie is verlopen... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Mooie ontwerpen en materialen,

Resposta da Kas20
Stop met je vervelende ongevraagde reclames om de 2 minuten!

Resposta da Kas20
Zeer tevreden zijn we met het resultaat van de ‘lowdining’ tafel in kiezelvorm. Het is een perfecte match met onze lounge stoelen.

Resposta da Kas20
Bezorger Haider, is de held! Hij heeft de tafel naar 3 hoog getild en in elkaar gezet! En dat alles met meedenken, geduld en een uitstekend humeur! Dankjewel Haider, je hebt onze dag goed gemaakt!

Resposta da Kas20
Heel netjes en vriendelijk! Bedankt voor de goeie service.
Mooie tafel en bank Goede service en perfect op tijd bezorgd
Prachtige tafel bij Kas20. In de showroom goed geholpen. Na bestelling ging de levering zeer voorspoedig. De chauffeurs kwamen goed op tijd en belden van te voren dat ze er aan kwamen. Ze werkten snel en schoon.
Vriendelijke mannen.
Zijn hebben goede service een mooie tafel lk ben echt blij
De bezorger was vrolijk en vriendelijk. De tafel stond vrijwel meteen goed en de montage ging heel snel.
Goede medewerkers en snelle service! Binnen 10 minuten alles gemaakt. Zeer klantvriendelijk. Bedankt voor de tafel en de mooie saoltafel!
Eind 2024 hebben wij een eettafel, eetbank en 2 eetstoelen besteld bij KAS 20. De stoelen waren van een andere leverancier dan de bank maar de verkoper ging er van uit dat deze wel in de zelfde stof geleverd konden worden. Helaas bleek bij de levering afgelopen maand dat de stoelen niet in dezelfde stof geleverd werden. Wij hebben hierover contact gezocht met KAS 20 en de (snelle) afhandeling van onze vraag (eigenlijk een klacht) heeft mij zeer positief verbaasd. Binnen een week was onderzocht of het echt niet mogelijk was om de stoelen alsnog in dezelfde stof geleverd te krijgen (wat helaas onmogelijk was) en kregen wij heel netjes 3 opties als oplossing geboden.
Het is jammer dat wat hij hoopte te hebben gekocht achteraf niet mogelijk was door een foutje in de informatie hierover. Maar juist de afhandeling van een "klacht" als dit onderschrijft de kwaliteit van een bedrijf. De snelheid van de afhandeling en vooral de aanboden alternatieven en oplossingen maken dat wij toch erg tevreden cliënten zijn (nu helpt het dat de "andere stof" zeker niet "lelijk" is, het is gewoon een andere stof als de eetbank).
Ik schrijf niet snel een review maar deze ervaring vind ik toch belangrijk om te delen.
Voor de tweede keer wat gekocht bij Kas20. Erg blij mee en ze denken goed mee!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.