De spullen zijn echt prachtig die ze hier hebben. Wij zijn bij locatie Almere geweest en daar zijn we ook heel vriendelijk en uitgebreid geholpen. Enige minpuntje vind ik de levertijden die zijn achte... Ver mais
We zijn enorm tevreden met de service in de winkel van Esmee, de bezorging en vooral de prachtige tafel van maar liefst 3 meter, de eetbank en de 4 stoelen. Enige minpuntje; de bezorgers namen het v... Ver mais
We hebben 2 tafels met keramisch blad besteld. Het blad zelf is echt prachtig en van mooie kwaliteit. Er waren helaas een aantal miscommunicaties tijdens het proces, wat jammer was. Inmiddels is de za... Ver mais
Nog geen drie jaar geleden bank tafel en stoelen gekocht. De stiknaad van de bank laat los. Te strak gespannen of te weinig stof gebruikt volgens een expert. De reguliere garantie is verlopen... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Showroom bezocht en eettafel op maat besteld met behulp van telefonische klantenservice. Showroom was niet geweldig, maar diende zijn doel. Er zijn meer opties mogelijk dan de website/configurator je toelaat, dus ik adviseer goed naar het aanbod te kijken. Wij hebben telefonisch een maatwerk combinatie besteld, welke we vervolgens per mail geoffreerd kregen. Tot en met levering erg tevreden over het hele proces en super blij met onze nieuwe eettafel.
Tafel is nu bijna 3 jaar oud en wordt normaal gebruikt maar aan de randen is helaas al slijtage en komt het hout al door het beton heen. Enorm teleurgesteld en niet verwacht dat de kwaliteit zo slecht was. Kortom is het geld niet waard😔
Hele mooie eettafel stoelen gekocht. Goed geholpen en een fijne prijs.
Super mooie tafel ontvangen voor een vriendelijke prijs. Ik wilde vrij last minute de leverdatum wijzigen en dat was geen probleem. Helemaal top!
In de showroom in de kwakel een tafel besteld. Ik moet meegeven dat het entousiasme van de verkopers daar geweldig was om te zien. Tafels zijn mooi afgewerkt en hebben zelfs een rondleiding gehad door de productieafdeling. Na 6 weken kwam zoals beloofd de tafel binnen. In 1 woord : Super!
Tafel gekocht in Helmond. Erg goed geholpen en het eindresultaat is meer dan geweldig. Wij willen iedereen van Kas20 bedanken voor de geweldige service en we komen voor onze toekomstige tafel hier zeker terug!
Update 4-4-2023: na 12 weken is bestelde tafel geleverd. Die verder aan alle verwachtingen voldoet. Paar weken na levering ook door webwinkel benaderd en excuses gehad voor de uitgelopen levertijd en gratis een onderhoudsset.
12-02-2023: Tafel besteld 9 weken geleden, op de website staat 6-8 weken, na communicatie per mail geven ze aan nog een paar weken, ben ik erg dom geweest om zo een groot bedrag vooruit te betalen en krijg ik wel iets geleverd, afwachten maar...
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.