Heb laatst 2 hele mooie dekbedovertrekken besteld, helemaal blij!! Helaas was er een klein foutje, maar dat hebben ze bij Kayori prima opgelost! En ook super duidelijk uitgelegd hoe dat heeft ku... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Na de eerste wasbeurt kwam ik erachter dat één van mijn nieuwe topper hoeslakens niet paste. Ondanks dat het volgens de omschrijving wel zou moeten passen. De winkel waar ik al het Kayori beddengoed h... Ver mais
De molton die ik had besteld en volgens de voorschriften heb gewassen, paste helaas niet goed om mijn toppermatras. Ik heb dit per mail gemeld, inclusief foto’s, en kreeg direct een reactie én een nie... Ver mais
Vorig jaar, eind februari 2023, kochten we bij Kayori een dekbedovertrek, katoen satijn. Aanvankelijk waren we er superblij mee, heerlijk zacht materiaal, totdat... Er zat gisteren na... Ver mais
Detalhes da empresa
Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek maakt Kayori duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. In 2018 zijn we begonnen met deze uitdaging, ondertussen zijn Kayori producten te koop in 9 landen in Europa bij meer dan 800 dealers én uiteraard online in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Van bed- & badgoed tot interieurgeuren en verzorgingsproducten. Kayori heeft een breed aanbod artikelen om het huis geheel duurzaam in te richten. Producten die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam zijn geproduceerd én van hoge kwaliteit. Zacht voor de planeet & zacht voor jou: in onze producten tref je namelijk geen onnodige chemicaliën of agressieve ingrediënten. Of het nu gaat om dekbedovertrekken of verzorging. Sinds 2020 zijn we daarnaast plastic-vrij: geen plastic zakjes om producten, geen plastic verpakkingen. Alles zit verpakt in duurzame materialen zoals karton en glas. Deze materialen zijn oneindig recyclebaar. Op deze manier proberen wij van te voren na te denken over de impact van het product als het 'op' is en maken we de productcyclus rond.
Informações de contato
Sippenbroek 4, 7207BZ, Zutphen, Holanda
- 0850062020
- info@kayori.nl
- kayori.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Producten van hoge klasse!
Ik heb super goede ervaringen met dit bedrijf! Nog nooit heb ik zulke goede kwaliteit producten besteld als die van Kayori. Prachtige douche artikelen die onze badkamer een mooie luxe uitstraling geven!
Ook word ik vaak op de hoogte gehouden via de mail met een erg mooie en overzichtelijke nieuwsbrief.
Ik raad dit milieubewuste bedrijf zeer aan als je houdt van goede kwaliteit producten!
Wat een heerlijke kwaliteit
Wat een heerlijke kwaliteit. Zonder plastic verstuurd en lekker zacht. Snelle service en binnen 1 dag in huis. Ik wil niet anders meer!
Na bijna 3 maanden gebruik is het overtrek gescheurd
Aanvankelijk waren we er superblij mee, heerlijk zacht materiaal, totdat...
Er zat gisteren na het wassen plots een scheur in van ca 20-30 centimeter. De scheur zit op ca 50 cm vanaf de bovenkant en nee, ik heb geen piercings oid waardoor het overtrek is gescheurd.
Inmiddels hebben we het overtrek daadwerkelijk krap 3 maanden gebruikt op ons winterdekbed.
-update-
Inmiddels is het probleem besproken met Kayori en tot tevredenheid opgelost.

Resposta da Kayori
Snelle bezorging en zeer goede …
Snelle bezorging en zeer goede kwaliteit van het merk kayori en Egyptische satijnen hoeslakens en dekbedovertrekken ik heb een stof allergie dus ideaal voor mij het is zeer prijzig maar ik heb het er voor over 40 graden wassen en strijken is een fluitje van een cent ik ben er zeer content mee

Resposta da Kayori
Helaas niet de kwaliteit die je bij dit prijsniveau mag verwachten.
Recent kocht ik een Kayori dekbedovertrek 'Edo Katoensatijn Antracite'. Het overtrek oogt mooi maar helaas valt de kwaliteit ontzettend tegen, zeker gezien het prijsniveau van Kayori.
Van de twee kussenslopen is het stikwerk niet erg goed. Al na 1 keer wassen (waarbij de wasinstructies van het label zijn opgevolgd) laat het stikwerk aan de uiteinden van de slopen los omdat het stikwerk erg slecht afgehecht is. Het gevolg: losse, lange draden evenals naden nu al die loslaten. Ook is op een andere plek een scheurtje in de stof ontstaan langs een van de naden.
Voor de hoeveelheid geld die je voor een Kayori overtrek betaalt had ik meer verwacht - in ieder geval betere quality control en kussenslopen die 1 keer wassen met een fijnwas-programma goed doorstaan.

Maten kloppen niet
Na verhuizing een hoeslaken van Kayori voor ons nieuwe bed met splittopper cadeau gekregen. De kwaliteit van de stof is super MAAR hij past helemaal niet. De maten die in het hoeslaken staan komen overeen met de maat van onze topper maar alle 4 de hoeken worden omhoog getrokken. Contact opgenomen met Kayori…..pech gehad.
Ik kan het product dan ook niet aanraden.

Resposta da Kayori
Zeer klantvriendelijk bedrijf met…
Zeer klantvriendelijk bedrijf met duurzaamheid hoog in het vaandel. Goede adviezen en prettig contact over een flanellen dekbedovertrek dat niet voldeed aan mijn verwachting. De dames van klantencontact hebben met mij mee gedacht oe dit probleem op te lossen. De hoes was heerlijk warm en zacht, helaas pilde het heel erg, waarschijnlijk een productiefout.De bijbehorende sloop was prima. Aangezien hetzelfde overtrek niet meer op voorraad was, mocht ik alles onder rembours terugsturen en wordt het betaalde bedrag aan mij teruggestort. Ik heb eerder badhanddoeken van dit merk gekocht en zal zeker ook een volgende keer zonder twijfels bij Kayori bestellen. Top service!

Resposta da Kayori
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.