KENNY ANKER Brow Studio Avaliações 123

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mit første besøg hos et brow studie. Virkelig en positiv oplevelse, så vil bestemt fortsætte med behandlinger. Et behageligt sted med god atmosfære. Min behandler Kira var god og informativ og vil all... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Først: Virkelig sød behandler. Men den samlede oplevelse levede ikke op til forventningerne ift. prisen og dét de reklamerer for. Behandlingsstolen var virkelig ubehagelig og uden armlæn (fik ondt i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en brow pen og gel på webshoppen, som GLS desværre mistede under levering. Kundeservice svarede lynhurtigt på min besked og sendte med det samme nye produkter afsted. GLS fandt sidenhen den... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit første og absolut ikke sidste besøg ved Kenny Anker. Smuk, Hyggelig og rolig atmosfære i salonen. Der var tjek på tingene og det virker som nogle gode produkter han laver 👍🏻 Min Behandler... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Salão de Beleza
  2. Centro de Saúde e Beleza

Escrito pela empresa

KENNY ANKER Brow Studios er en landsdækkende niche studio som specialiserer sig i behandlinger og produkter af øjenbryn og vipper. Siden 2016 har vi været de førende eksperter, når det kommer til at holde brynene naturlige, store og sunde. Besøg vores hjemmeside for at læse mere om vores behandlinger og produkter, eller for at book en aftale.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Virkede billigt og dur ikke

Købte deres eyebrow gel og den virkede billig i indpakningen og holdte ikke brynene på plads som den burde. Ville ikke anbefale den til andre

26 de março de 2023

Hej Camilla,

Tak for at tage dig tid til at anmelde vores produkt.

Vi værdsætter din feedback og ønsker at forklare, hvorfor produktet kan virke billigere og komme uden sin normale emballage.

Jeg kan se at du har købt vores 2. sorterings brow gel. Dette er et produkt, der er beskadiget, og som vi har valgt at sælge til 50% af prisen i stedet for at destruere det for at mindske vores miljøpåvirkning. Derfor kan produktet mangle dele af sit logo og sin normale emballage.

Selvom produktet kan se anderledes ud, end hvis du havde købt vores "almindelige" Brow Gel til fuld pris, bør dets kvalitet og indhold stadig være intakt og fungere som det skal.

Når du åbner en ny Brow Gel vil produktet godt kunne føles "tør". Det skyldes, at produktet skal "varmes op" og igang for at børsten kan fange produktet. Derfor vil du også i løbet af et par dage opleve, at der kommer enormt meget produkt på din gel. Jo mere den bliver brugt, desto mere samler børsten op over tid.

For at opnå de bedste resultater med produktet, anbefaler vi at bruge to lag, især hvis du har kraftige bryn, og påføre produktet direkte på brynene og derefter fordele det jævnt. Når produktet tørrer, vil det blive matterende og holde dine bryn på plads hele dagen.

Vi har også en video på vores Instagram-konto, der viser, hvordan man bruger produktet korrekt. Du kan se videoen her: https://www.instagram.com/p/CqLGolJgGgx/

Vi håber, at disse tips vil hjælpe dig med at opnå bedre resultater med vores Brow Gel. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner,

Opdatering:
Kære Camilla.

Vi har sendt dig en ny Brow Gel (uden beregning) - ikke 2. sortering, men i original emballage - samme dag som vi modtog din anmeldelse, og kan se at den blev leveret hos dig allerede dagen efter. Det har vi gjort i håb om, at kunne ændre din oplevelse om vores produkt. Kenny har også sendt dig en mail herom, som han desværre ikke har modtaget svar på.

Vi håber, at du er blevet glad for din "nye" Brow Gel og at dette kan ændre din oplevelse på produktet fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste oplevelse alt bare super duper…

Bedste oplevelse alt bare super duper 👍☺️

7 de fevereiro de 2023

Kære Marianne.

Tusind mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for din oplevelse hos os har været god. Vi håber, at se dig igen på et senere tidspunkt!

Gavekort til lukket butik

Jeg har fået et gavekort til Kenny Anker Brow Studio i julegave. Det er købt i Aarhus i december måned, hvor ingen har oplyst gavekøberen om, at butikken ville lukke senere samme måned. Det har jeg så netop læst mig til på
Instagramprofilen, da jeg undrede mig over, at jeg kun kunne bestille tid i København. Det er godt nok at lokke kunder i en fælde. Magen til ringe service skal man lede længe efter.

7 de janeiro de 2023

Hej!

Det gør os kede af det, at du føler, at vi har lokket nogen i en fælde, grundet vi har valgt at sammenlægge flere af vores Studios til ét. Det har bestemt ikke været vores hensigt.

Derfor er vi også rigtig kede af, at du på denne baggrund mener, at vores virksomhed fortjener en 1-stjernet anmeldelse.

Vi har gjort vores bedste for at informere så mange som muligt om, at vores butikker ville blive slået sammen. Det har vi gjort ved at have fysiske plakater hængende i alle vores Studios, det har stået i vores topbanner på vores hjemmeside, vi har postet på vores sociale medier samt i vores nyhedsbreve - alt sammen har fremgået siden 01. oktober 2022. Vi vil derfor meget gerne høre fra dig på mail@kennyanker.dk, hvad du mener, at vi skulle have gjort anerledes, så vi kan forbedre os til en anden gang.

Heldigvis udløber gavekortet ikke blot på baggrund af, at vi sammenlægger vores forretninger. Vi eksisterer fortsat! Derfor vil gavekort altid kunne blive brugt i vores Flagskibs butik i København, enten til behandlinger eller køb af produkter, ligesom at gavekort også kan indløses ved at købe produkter på www.kennyanker.dk.

Vi håber, at du vil bruge gavekortet til en behandling, næste gang du kommer til København, så vi forhåbentlig kan gøre os fortjent til en bedre anmeldelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den dårligste service havde bestilt tid…

Den dårligste service havde bestilt tid kl 9 fik at vide at jeg skulle vente 20 min for den andsatte var forsinket jeg gik igen godt den lukker der går man ikke hen

26 de dezembro de 2022

Kære Berit.

Jeg er ked af, at vores medarbejder i KENNY ANKER Odense var 10-minutter forsinket i morges. Det er bestemt ikke acceptabelt at lade dig sidde og vente, når du har en aftale. Jeg er også ærgerlig over at du ikke havde mulighed for at blive 10-minutter længere, når nu vores butik var åben og du kunne sidde indenfor og nyde en kop kaffe, mens vores medarbejder var på vej. Desværre driller den offentlige transport en gang imellem og den er vi desværre ikke herre over, hvorfor vores medarbejder kom 10-minutter for sent på arbejde.

Vi ligger os fladt ned og beklager mange gange, ligesom vi gjorde i morges, hvor vi forsøgte hjælpe dig med at finde en ny tid til dig, da du ikke havde tiden til at vente, eller da vi ringede til dig for blot en time siden og tilbød dig en ny aftale. Naturligvis med et nedslag i prisen på vores regning.

Tilbuddet om en ny aftale er fortsat gældende og vi håber at høre tilbage fra dig, såfremt du måtte skifte mening.

Rigtig godt nytår!

Dissapointing - For Brows Go Somewhere Else

It’s such a shame because while the location was nice and the professional doing my lashes and brows was super kind; the result is less than what I would expect. The lash lift isn’t bad, but the brows are awful upon closer inspection. This is especially frustrating as I came to Kenny Anker specifically because of their before/afters if brows on Instagram.

I could have achieved this same effect at home with some tweezers and 40kr brow color from Matas. I think it’s disingenuous to call their service “brow lift” when they don’t actually offer brow lamination at all. It conjures up the image of … well, lifted brows.

Furthermore, neither one of my brows are the same length, neither are even remotely the same shape, and both have many stray hairs beyond the brow line. I didn’t notice when I was in the chair, when I was looking in their mirror, but I was honestly shocked when I got home.

I will now have to spend an extra 450kr to go to another brow place (Beauty By Hilala who ALWAYS delivers) after spending nearly 1000kr at Kenny Anker.

Of course, having wild brows Right before Christmas and New Years.
🥲👍🏻

I won’t even bother asking for a partial refund or a correction as it looks like they can’t do what my brows need and other people who have had a similar experience aren’t being given their money back.

All in all as nice as they were, I just won’t be back.

21 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wow, hurtig levering og smuk pakket ind. Glæder mig til at tage mine produkter i brug.

13 de dezembro de 2022

Resposta da KENNY ANKER Brow Studio

Vi glæder os til at høre, hvad du synes om produkterne. Glædelig jul!

Det var hurtigt 1 dag så har

Det var hurtigt 1 dag så har
Du dine vare så tak👍

4 de dezembro de 2022

Hej Nina.

Super lækkert, at du har bemærket den hurtige levering. Vi bestræber os altid på, at få ordre sendt afsted så hurtigt som muligt og undersøger løbende nye tiltag herfor.

SUPER hurtig

Super hurtigt levering

2 de dezembro de 2022

Resposta da KENNY ANKER Brow Studio

Tak for de flotte 5-stjerner. Vi glæder os til at sende pakker til dig fremover!

Rigtig god jul.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Varen som forventet.

24 de novembro de 2022

Resposta da KENNY ANKER Brow Studio

Rikke, tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på.

Lad os endelig høre fra dig, såfremt du måtte have spørgsmål til brugen af din produkt.

God hjemmeside

Nem bestilling, hurtig leverance

23 de novembro de 2022

Hej Hans-Henrik.

Godt at læse, at det var en god oplevelse at handle på www.kennyanker.dk. Vi håber, at "se" dig online igen.

Signature brow lift

Jeg havde en aftale i Kenny Anker på Amager torv, den 29/10 til en signature brow lift, hos en master stylist.
Og jeg blev desværre skuffet.
Behandlingen tog til min overraskelse kun 15-20 minutter.
I første omgang så det okay ud, men da jeg kom hjem og kiggede nærmere i mit spejl med lys, så det sjusket ud fordi der var massere af øjenbrynshår der sad udenfor det ellers pænt formet øjenbryn. Det kunne man måske godt have brugt lidt ekstra tid på.
Desuden savnede jeg den fylde jeg havde bedt om, og forventet ud fra deres før/ efter videoer.

29 de outubro de 2022

Hej Sophie!

Mange gange tak, fordi du har givet dig tid til at sende os en anmeldelse.

Vi er glade for, at have talt med dig i telefonen, og vi håber, at vi kan ændre din oplevelse ved den nye aftale vi har lavet i starten af december - naturligvis på vores regning.

26 de outubro de 2022

Hej Emilie.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at sende vores pakker afsted så hurtigt som muligt, så det er skønt at du har lagt mærke til det. Vi håber, at se dig på www.kennyanker.dk en anden gang.

Fantastisk brynbar!!!!

Altid en fantastisk oplevelse hos Kenny Anker! Stylisterne møder altid en med et smil og en god behandling - kan 100% anbefales!!

3 de novembro de 2022

Hej Caroline.

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre du er glad for vores Studios og mødet med vores stylister.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg fik ødelagte og tynde bryn

Jeg besøgte Kenny Anker i Aarhus den 28.10.2022, og gik derfra med øjenbryn, der pludselig var blevet 2-3 mm. tyndere end da jeg kom - det var bestemt ikke noget jeg havde ønsket/bedt om, og jeg blev ikke spurgt om de måtte blive tyndere. Så 5 års hårdt arbejde på at få tykkere bryn blev ødelagt! Jeg troede ellers det var hele formålet med Kenny Anker: at lave bryn, der syner større og mere fyldige. Derudover er mine bryn ikke længere symmetriske, det venstre bryn er nu kortere end det andet. Jeg opdager først dette da jeg kommer hjem, hvor jeg kan se mine bryn ordentligt, og nu er det ligesom for sent, jeg kan ikke få mine store fyldige bryn tilbage! Jeg har besøgt Kenny Anker Aarhus to gange nu, og har haft en dårlig oplevelse begge gange. Jeg kommer derfor ikke igen.

28 de outubro de 2022

Kære Lotte.

Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse af vores forretning. Vi er dog kede af, at du mener, at din oplevelse kun er 1-anmeldelse værd, i særdeleshed når du har været hos os hele to gange. Ligesom vi også er ærgerlige over, at du ikke har rettet henvendelse direkte til os, så vi var bekendt med din oplevelse og derved kunne hjælpe dig, fremfor at læse om din oplevelse på denne anmeldelse.

Jeg er dog lidt i tvivl om du har misforstået vores behandlingskoncept? Vi former, farver, vokser og plukker øjenbryn. Altså vores behandlinger er lavet med formålene: at fjerne brynhår og give dem en form. Derved vil brynene altid blive mindre, end de i forvejen er, da vi ikke har mulighed for at tilføre hår til de eksisterende bryn, du måtte have, hvor når man arbejder med voksning og pincet, så er det med formålet, at fjerne hår og ikke tilføre hår. Derfor vil det også være svært for os at forme brynene, hvis ikke vi må tage 2-3 mm af brynene.

Vi ønsker dog kun at du er glad for at besøge os og for dine udførte behandlinger, hvorfor vi har forsøgt, at ringe til dig - og sende en sms - da vi meget gerne vil i dialog om, hvordan vi gøre dig glad for dine øjenbryn, så du fremover vil være glad og tilfreds med dine behandlinger i vores salon.

Vi håber at høre retur fra dig på info@kennyanker.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

KENNY ANKER skuffer aldrig!

Altid god og hurtig kundeservice på chatten, hurtig levering og gode produkter. Er heller aldrig gået skuffet fra en behandling. Klart et besøg værd både online og i deres fysiske forretninger!

17 de outubro de 2022

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse af os! Den sætter vi stor pris på. Det glæder os, at høre din oplevelse hos os har været god, og vi vil se frem til at se dig igen hos KENNY ANKER!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering - meget tilfreds

22 de setembro de 2022

Kære Julie,

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for!
Vi forsøger altid at levere produkter senest dagen efter (pånær i weekenden), hvorfor det er rigtig skønt at du har lagt mærke til vores indsats. Vi håber at du bliver glad for dit køb.

Hej Tina.

Super dejligt, at du har givet dig tid til at give os en anmeldelse. Den er vi taknemmelige for!

Vi håber, at du er blevet glad for købet!

KH. Team KENNY ANKER

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais