Keukensale.com - Leiderdorp Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Meubelplein 5-6, 2353 EX Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken van Keukensale Leiderdorp. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering verliep alles professioneel en prettig. Er werd goed geluisterd naar o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De gekochte keuken is nu een paar weken geleden geplaatst en in gebruik genomen. We zijn er heel erg tevreden over. De plaatsing ging soepel en er word direct na gebeld of alles goed is gegaan. Een pl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met twee bezoeken aan filiaal Leiderdorp heb ik een nieuwe keuken gekocht. Daarbij werd ik geholpen door Marijn. Met name in mijn tweede bezoek overspoelde ik Marijn met veel detailvragen, die niet ie... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuk en geduldig verkoopteam Ivo, Yizi en Jeroen dat elkaar goed aanvult vwb theorie en praktijk, waardoor we, ver na sluitingstijd in een prettige sfeer, toch nog een goede keus hebben kunnen maken.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para cozinha
  2. Remodelador de cozinhas
  3. Loja de utensílios de cozinha

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Informações de contato

• Meubelplein 5-6, 2353 EX, Leiderdorp, Zuid-Holland, Holanda

• 071 532 7677

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

283 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

556 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring bij Keukensale…

Goede ervaring bij Keukensale Leiderdorp. We zijn geholpen door Marijn, die rustig de tijd nam om alles uit te leggen en mee te denken over de indeling en opties. Heel prettig geholpen en ik ben erg blij met de uiteindelijke keuken.

15 de março de 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Marijn bij Keukensale Leiderdorp. Fijn dat er rustig de tijd werd genomen om alles door te nemen. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

aanpassing aan bestaande keuken.

Voor mijn nieuwe huis een aanpassing aan de bestaande keuken gekocht, onder andere extra kastruimte gecreëerd. Goed geholpen door Jeroen van Keukensale Leiderdorp die meedacht en in de winkel liet zien hoe het er dan uit kwam te zien.

4 de março de 2026

Beste Esther,

Wat leuk om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Jeroen bij Keukensale Leiderdorp. Fijn dat er werd meegedacht over de aanpassing van de keuken en dat je in de showroom goed kon zien hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien. We wensen je veel plezier met de extra kastruimte en je vernieuwde keuken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verkoper nam echt de tijd voor ons

Verkoper nam echt de tijd voor ons. Goede afspraken gemaakt. 2 badkamers en toilet gekocht. eerder ook al goede ervaringen met Sani sale

13 de fevereiro de 2026

Beste klant,

Wat fijn dat de ervaring bij Sanisale Leiderdorp opnieuw zo positief is geweest. Veel plezier met de nieuwe badkamers en het toilet!

Groet, Team Sanisale.com

Top!

Vanaf het eerste gesprek ben ik supergoed geholpen. Er werd echt geluisterd en meegedacht.

14 de fevereiro de 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat er bij Keukensale Leiderdorp zo goed is meegedacht vanaf het eerste gesprek!

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om een ontwerp te maken en tijdens het maken werden we door de showroom meegenomen om verschillende opties te bekijken. We waren alleen van plan ons te informeren maar uiteindelijk hebben we besloten om de keuken direct te kopen. Erg blij met onze koop!

7 de fevereiro de 2026

Beste Omri,

Wat leuk dat het bezoek aan Keukensale Leiderdorp zo goed bevallen is dat er direct is besloten tot aankoop. Veel plezier met de keuken!

Uitzonderlijke service Keukensale Leiderdorp

10 jaar geleden hebben wij onze keuken bij keukensale.com in Leiderdorp gekocht. Afgelopen zondag waren we weer bij keukensale.com in Leiderdorp voor nieuwe bestekvakken voor één van onze lade. We kregen deze gratis van de medewerker. Als dat geen service is, 10 jaar na aankoop van onze keuken!!! Echt super bedankt Keukensale Leiderdorp!!! 5 dikke sterren voor jullie!!!

25 de janeiro de 2026

Beste Jacqueline,

Wat een mooie review, dank daarvoor! Geweldig om te horen dat we ook na zoveel jaar nog service kunnen bieden. Veel plezier en dank voor de 5 sterren!

Top service en medewerkers

Wat ben ik blij dat ik mijn keuken bij keukensale heb gekocht. Alles is tip top geregeld. Ze zijn goed bereikbaar en hebben top service. Vandaag heeft Peter een aantal aanpassingen gedaan en heeft ervoor gezorgd dat mijn keuken weer op en top is met prachtige aanrechtverlichting. Ik raad iedereen Keukensale Leiderdrop en Utrecht aan.

26 de janeiro de 2026

Beste klant,

Wat fijn om te lezen, dank voor deze mooie review! Geweldig dat alles zo goed is geregeld en dat de service naar wens is. Veel plezier met de keuken en dank voor de aanbeveling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Passievol team met oog voor detail!

Wij hebben een bijzonder fijne en plezierige ervaring gehad bij het uitkiezen van onze droomkeuken. Yizi heeft ons hier uitstekend bij geholpen. Ze heeft een scherp oog voor detail en neemt alle mogelijkheden zorgvuldig met je door, waardoor je er zeker van bent dat aan alles is gedacht. Het team in Leiderdorp is oprecht betrokken bij het leveren van de beste service; tussentijds keken meerdere medewerkers mee met het ontwerp. Ook Jeroen en Ivo kwamen met waardevolle suggesties, wat ervoor zorgde dat het hele proces zeer soepel verliep.

24 de janeiro de 2026

Beste Hein,

Dank voor deze mooie terugkoppeling! Fijn dat het hele team heeft meegedacht en dat het proces zo soepel is verlopen.

Dankbaar voor Jeroen

Wederom een goede review voor keukensale leiderdorp. Zojuist een kapotte kookplaat gemeld, door mijn eigen schuld. Ze hebben me kundig en snel voorzien van een offerte die ik bij de verzekering kon indienen. Heel fijn dat ze zo snel en kundig werken. Dit keer was het Jeroen die me goed heeft geholpen, mijn dank ik groot!

13 de janeiro de 2026

Beste Melanie,

Dank voor het delen van jullie ervaring! Fijn om te horen dat we snel en kundig hebben kunnen meedenken. Service en nazorg vinden we erg belangrijk.

Zeer tevreden met Keukensale Leiderdorp

Zeer tevreden met Keukensale Leiderdorp. We hebben onze keuken inmiddels 1,5 jaar en kwaliteit-prijsverhouding is echt top.
Ook tevreden over de klantenservice. Snelle respons bij vragen en goed advies wat betreft onderhoud van de keuken.

11 de janeiro de 2026

Beste Lieselot,

Dank voor deze mooie review! Goed om te horen dat jullie ook na langere tijd nog zo tevreden zijn over de keuken en service.

Een geweldige service!

We kwamen zonder afspraak binnen om wat aanpassingen te bespreken. We werden en werden super goed ontvangen en geholpen door Jeroen. Hij heeft goed meegedacht en ons advies gegeven over wat wel en niet handig is. Wij raden iedereen om bij keukensale Leiderdorp hun keuken aan te schaffen!

9 de janeiro de 2026

Beste Floris,

Dank voor jullie mooie woorden! Goed om te horen dat Jeroen direct heeft meegedacht en advies heeft gegeven. Veel plezier met jullie keuken.

Keukensale Leiderdorp

Keukensale Leiderdorp

Van moment één enorm goed geholpen; van het inmeten tot de plaatsing waren ze mega secuur en het uiteindelijke resultaat is echt geweldig mooi geworden. Ontzettend bedankt!

7 de janeiro de 2026

Beste Nanske,

Wat leuk om te lezen, bedankt! Geweldig dat alles vanaf het eerste moment zo zorgvuldig is verlopen en dat je zo blij bent met het eindresultaat. Veel plezier met het prachtige resultaat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er wordt echt meegedacht, top ervaring!

Bij Keukensale in Leiderdorp ben ik uitstekend geholpen. Jay nam ruim de tijd om mee te denken en kwam met slimme ideeën die mijn keuken nog mooier en praktischer zullen maken. Hij begreep snel mijn smaak en wat voor mij belangrijk was, en zorgde ervoor dat ik keuzes maakte die perfect bij me passen. Ik kijk er nu al naar uit om het ontwerp daadwerkelijk te zien!

23 de dezembro de 2025

Beste Jolande,

Dank voor de fijne woorden! Leuk dat het meedenken en de ideeën zo goed aansloten. Veel plezier met het vervolg van het traject!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede service en installatie

Hele goede service, goede begeleiding in het hele proces van rondkijken tot installatie door een zeer vakkundige monteur.
We hebben goed advies gekregen voor de aankoop waardoor er vertouwen was, we werden zeker niet iets aangesmeerd. Fijne vakkundige mensen, van begin tot eind.

16 de dezembro de 2025

Beste Wendy,

Dank voor het delen! Fijn dat het hele traject zo prettig is verlopen.

Super goede service!!!

18 de dezembro de 2025

Beste Wil,

Bedankt! Super om te horen dat de service zo goed is bevallen.

Geholpen door Marijn bij Keukensale Leiderdorp

Enorm goed geholpen door Marijn bij Keukensale Leiderdorp. Marijn heeft goed advies gegeven en geluisterd naar onze wensen. Dit heeft hij vervolgens in een mooie 3D tekening gezet waarna het goed duidelijk werd hoe de keuken eruit zou zien. We kunnen niet wachten tot de keuken geplaatst is!

8 de dezembro de 2025

Beste Claire,

Heel leuk om te lezen dat Marijn jullie zo goed heeft geholpen. We wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe keuken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goed geholpen door Yizi in…

Super goed geholpen door Yizi in Leiderdorp met het uitzoeken van een keuken! Denkt goed mee, geeft tips, gaat ook niet klakkeloos mee in “slechte ideeën” vanuit onze kant. Yizi communiceert ook heel duidelijk over het proces. Wij zijn erg blij met onze aankoop!

6 de dezembro de 2025

Beste Mohamed,

Heel leuk om te horen dat Yizi zo goed heeft kunnen meedenken. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Vriendelijk en snel

Vestiging Leiderdorp was altijd vlot met reactie geven. Wij zijn super blij om onze nieuwe keuken.

11 de novembro de 2025

Beste Sylvia,

Bedankt voor jullie fijne woorden! Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de keuken én onze snelle communicatie. Geniet ervan!

4,5/5 Goede zaak

4,5/5 Goede zaak, denkt met je mee.

Ik had een redelijk idee van wat ik wilde voor keuken. Simpel, strak donkergrijs/wit met keukeneiland. Hoe moeilijk kan het zijn? Op goed geluk deze zaak binnengestapt en uiteindelijk een uurtje later na 1001 keuzes en een beetje onderhandelen, stond een keuken op papier. In het tweede gesprek, na inmeten, is nog goed meegedacht over wat meer praktische details en had ik niet alleen het idee dat wat ik wil mooi gaat zijn, maar vooral ook praktisch goed bruikbaar.

Met afleveren was het gelukt twee dagen van te voren, toch ineens een dag eerder te leveren omdat ik niet kon op de afgesproken dag.

Bij installatie leek er eerst een probleem te gaan zijn met monteren, maar is dat toch allemaal goedgekomen en is de monteur uiteindelijk tot 7u 's avonds gebleven om het allemaal in één dag af te krijgen. Een kraan die ik elders had besteld omdat de Keukensale optie te duur was, werd kostenloos meegenomen door de installateur.

Een muurspatbord bleek niet in de juiste maat. Deze wordt door keukensale kostenloos vervangen met een nieuw exemplaar.

Al met al heb ik het idee dat ze echt geprobeerd hebben om me zo veel mogelijk waar en plezier voor mijn geld te geven.

21 de outubro de 2025

Beste Chris,

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn dat alles van begin tot eind goed is verlopen en dat er zo goed is meegedacht.

Top advies van Jay

Top advies van Jay. Mooie keuken kunnen uitkiezen.

11 de outubro de 2025

Beste Hilde,

Wat leuk om te horen! Fijn dat Jay jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie een mooie keuken hebben kunnen uitkiezen. Veel kookplezier gewenst!

Groet, Team Keukensale.com

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.