Klitmøller Collective Avaliações 204

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt utrolig venlig og hurtig service. Foruden fantastisk hjælpsom - selv da jeg lavede en fejl i min bestilling og måtte have hjælp til at få det rettet. Elsker min sweater.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service. Jeg havde overset en mail om at min pakke var sendt til pakkeshop, fordi jeg havde forventet en sms. Da jeg opdagede det, var pakken sendt retur. De gensendte pakken med det samme... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Escrito pela empresa

Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God pris på udsalg

God pris på udsalg, lynhurtig levering, meget lækker kvalitet

8 de junho de 2023

Hej Anne-Grete
Det er vi rigtig glade for at høre - ha´ en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lynhurtig ekspedition og lækre…

Lynhurtig ekspedition og lækre kvalitetsvarer

3 de junho de 2023

Hej Ebba
Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse hos os og håber at du har lyst til at handle hos os igen en anden gang.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Modtaget fin uldtrøje.

Modtaget fin uldtrøje.
Selvom den ikke er helt så fin forarbejdet, som jeg havde forventet ud fra beskrivelsen, er jeg alligevel glad for den.
Jeg vil snart besøge butikken i Klitmøller, når vi kommer til Thy, for mere indkøb 😊.

24 de maio de 2023

Hej Merete
Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af Klitmøller Collective. Hvis du oplever at et af vores produkter ikke lever op til dine forventninger er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på webshop@klitmollercollective.dk
Og så håber vi på at se dig i butikken i Klitmøller en dag - ha´en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Varen i top.

29 de maio de 2023

Hej Leila
Tusind tak for din fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for. Ha’ en dejlig dag.

Hurtig ekspedition

Hurtig og effektiv forsendelse

25 de maio de 2023

Hej Annette
Mange tak for din anmeldelse, vi håber du bliver glad for dit køb. 😊

Good quality and design.

Good quality and design of the products, Just what I expected.

19 de maio de 2023

Hi Miguel
Thanks a lot for taking time to write a review about Klitmøller Collective here at Trustpilot - we really appreciate that and hope we can help you another time.
Best regards

Lækkert

Lækker kvalitet, fin indpakning og hurtig levering

2 de maio de 2023

Resposta da Klitmøller Collective

Tak Anne-Mette - det er vi rigtig glade for at høre. Rigtig go´ dag til dig.

Dejlig vare

Dejlig vare, der lever op til min forventning.

2 de maio de 2023

Hej Malene
Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi håber på at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.
Ha´ en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering + varen kan returneres…

Hurtig levering + varen kan returneres uden problemer og pengene tilbage, hvis varen ikke svarer til forventningerne!
Altid en fornøjelse, at handle med Klitmøller Collective.

1 de maio de 2023

Hej Grethe
Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Vi håber på at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at handle…

Det er altid en fornøjelse at handle med Klitmøller Collective. Først og fremmest på grund af den fremragende kvalitet og den afslappede pasform i alt tøj derfra. Min varmeste anbefaling.

1 de maio de 2023

Hej Bodil
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og lækre produkter

Hurtig levering, superlækre produkter og god og tilgængelig kundeservice. Det er ikke sidste gang, jeg handler her😃

30 de abril de 2023

Hej Malene
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos - rigtig god dag.

God service, hurtig forsendelse

24 de abril de 2023

Hej Majlund
Mange tak for din anmeldelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Modtog lynhurtigt min pakke med to…

Modtog lynhurtigt min pakke med to bluser der var præcis som jeg havde håbet 🙂

16 de abril de 2023

Hej Tora
Tusind tak for din anmeldelse - vi håber du bliver glad for dine nye bluser.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg valgte Klitmøller Collective fordi…

Jeg valgte Klitmøller Collective fordi de tilbyder kvalitetstøj i naturmaterialer og tidløs minimalistisk stil. Jeg er yderst tilfreds med produkterne, en god og hurtig service, og bæredygtig indpakning.

10 de abril de 2023

Resposta da Klitmøller Collective

Tusind tak for din anmeldelse Ana, det betyder meget for os.

God service, fine varer

13 de abril de 2023

Hej Dorte
Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre.

En usædvanlig god oplevelse

En usædvanlig god og hurtig kundeservice, hvor Inga ikke blot svarede på min forespørgsel, men gjorde det i en tone, hvor jeg tydeligt kunne fornemme en venlig, kompetent og engageret person i den anden ende. En næsten umulig bedrift over e-mail. Min i forvejen begejstring over Klitmøller Collective er bestemt ikke blevet mindre med den behandling. Kudos!

18 de abril de 2023

Hej Morten
Det er vi virkelig glade for at læse - rigtig god dag til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner for god service leveret til…

5 stjerner for god service leveret til døren, hjemmesiden er nem at shoppe på kan klart anbefales, meget god kvalitet, er meget glad for valg af kjole og shorts til min datter.

5 de abril de 2023

Hej Anita
Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre. (-;
Robert

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais