Jeg har nu spist på Kobæk utallige mange gange og jeg kan da bare sige at ham tjeneren med lyse briller virker hurtig, sjov og dygtig Maden smager vidunderligt og stedet har en god hygge faktor... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Først og fremmest en virkelig dygtig tjener (Casper med brillerne), men i det hele taget unge og dygtige tjenere i restauranten. Casper (måske staves hans navn med K?) var hurtig i replikken, sjov o... Ver mais
Fantastisk service og mad helt i top. Dejligt sted at nyde et godt selskab. Kasper Junior og Kasper Sommelier var passioneret og dygtige til at betjene selskabet. De unge fyrer Asger og Jeppe var top... Ver mais
Vi har nu besøgt og spist på Kobæk caféen en del gange. Som så mange før have vi en sublim og virkelig dejlig oplevelse. Maden er vellavet og virkelig lækker. Super smagsoplevelse og indbydende visu... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hvilken fantastisk mad og vin oplevelse til billig pris 🤩
Hvilken fantastisk mad og vin oplevelse. Vi er igen forundret over hvor meget smagsoplevelse man kan få for prisen hos Sandra og Søren - krydderiet med super serviceorienteret personale.
Alt er i top - glæder mig til næste vinsmagningsmiddag og ikke mindst ØKO stegt flæsk og persillesovs inden så længe.
Af hjertet tak for jer ❤️
Godt men i den dyre ende får urolig…
Godt men i den dyre ende får urolig meget mere mad end der kan spises priser og portioner kunne godt sættes ned.
Vi er pensionister spiser ikke voldsom meget og måtte lævne masser af den lækre mad. Mindre portioner og pensionist rabat ville klæde jer.
En suveræn vegetarisk oplevelse.
Jeg bestilte en vegetar burger uden brød. Da den ankom, gispede jeg. Det var en kunstnerisk anretning af de bedre! Og det hele smagte så godt, så godt. For mig er Kobæk Caféen det eneste ordentlige restaurant i området (Skælskør og omegn). Når man får en suveræn oplevelse ud af sit måltid, så ved man, at man er på det rigtige sted. Tak for mad.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.