Koga F3 8.0 gekocht. Na 2 maand spaken kapot. 2 maand moeten wachten op herstelling omdat er geen stukken beschikbaar waren. Na bijna 2 jaar spelling + lawaai (rammelen) van voorvering. Binnen gedaan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Koga e f3 5.0 Cykel er kvalitet. Motor, akku og elektronik fungerer godt sammen. Målt rækkevidde ved eco, let bakket terræn og rolige accelerationer 120km. Jeg har hidtil kørt racer/gravelcykel så f... Ver mais
Topfiets! Heel mooi afgewerkt, heel "eenvoudige", luxe en zeer goed doordachte afwerking. Kabels volledig in het frame afgewerkt, strak afgewerkt frame met mooi afgewerkte lasnaden. Fietst erg licht e... Ver mais
De worldtraveler geeft fiets plezier. De naaf versnelling werkt heel soepel en ondanks zijn gewicht fietst de worldtraveler licht. Ik heb wel een hardere zadel en andere zadel pen laten monteren. Oo... Ver mais
Detalhes da empresa
De beste en mooiste fiets maken voor de gepassioneerde fietser. Zonder compromissen. Dat is sinds 1974 de missie van KOGA.
Informações de contato
Industrieweg 4, 8444 AR, Heerenveen, Holanda
- koga.com
Respondeu a 92% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
World Traveller S: SUPER !
Een uitstekende trekkingsfiets. Zeer goede begeleiding door de dealer.
Het is zó perfect, dat er hier weinig meer op te zeggen valt !

In augustus 2x een E-F3 6.0 gekocht
In augustus 2x een E-F3 6.0 gekocht. Deze lichtgewicht e-bike rijdt prima maar bij één was bij de eerste rit na 35 km de aandrijving stuk. De dealer heeft toen het achterwiel inclusief aandrijving vervangen. Enkele dagen later bij de tweede fiets plots veel geratel, was dan weer even weg maar kwam ook weer terug. Ik vond wat later na wederom veel geratel een plastic onderdeel. Bij controle door de dealer bleek het een onderdeel van het slot te zijn, hij heeft het niet teruggeplaatst want het had geen nut??? Helaas door een ongelukje heb ik inmiddels 7 weken niet meer kunnen fietsen door een ongeluk en weet niet wat ons nog meer te wachten staat. E-bike van het jaar 2025??? voor ons zeker niet.

de beste koop van 2025
Het is absoluut de fiets die ik zocht, de stijl, het comfort, alles is perfect

Resposta de KOGA
Mijn Koga ebike World traveller rigid!
Wat een fantastische fiets ! volgend jaar ga ik op fietstocht! met bagage vooraan en achteraan, dus daar kan ik nog geen antwoord op geven, maar ik ben er zeker van dat hij het fantastisch gaat doen ! mijn Koga superblij mee !!!🚴🙏

Een heerlijke fiets
Een heerlijke, gestroomlijnde fiets, ligt fijn in de bochten, mooie vorm van het frame, heerlijke remmen, fijn zadel. Onvermoeibaar kilometers kunnen afleggen.

🚴♂️ Mijn nieuwe KOGA EVIA PT PRO
🚴♂️ Mijn nieuwe KOGA EVIA PT PRO — wat een genot op wielen!
Na vijf jaar trouwe dienst van mijn vorige e-bike dacht ik: tijd voor iets nieuws. En ja hoor, de KOGA EVIA PT PRO heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wat een soepele trapbeweging! Het schakelsysteem werkt zó fijn dat ik bijna vergeet dat ik nog moet fietsen.
Er is maar één klein minpuntje (oké, een luxeprobleem): ik mis de USB-aansluiting die mijn vorige fiets wél had (met dat handige BAFANG-display). Een oplaadpuntje voor de telefoon zou de kers op de elektrische taart zijn.
Dus KOGA — mocht iemand van jullie dit lezen — voeg dat USB-poortje toe! Dan kunnen we niet alleen connected rijden, maar ook opgeladen aankomen. 🔋📱
Kortom: een topfiets met een kleine wens voor de toekomst.
Moge mijn KOGA soepel zoemen en mijn batterij (én humeur) altijd volgeladen blijven.

Pace B10 van Koga aangeschaft
Pace B10 van Koga aangeschaft. Fantastische fiets.

Resposta de KOGA
Mooie fiets, maar het motorgeluid te aanwezig
Mijn Koge Evia was een prachtige fiets, echter het geluid van de nieuwe Bosch active line aandrijving stoorde mij dermate, dat ik de fiets terug heb gebracht.
Ik was een Bosch performance motor gewend en die zijn nagenoeg stil.

Resposta de KOGA
Hele fijne fiets zonder accu
Hele fijne fiets.
Alleen m'n draadloze fietscomputer moest naar de middenstang ivm verstoring van het signaal op het stuur.

Resposta de KOGA
Heel fijne fiets maar in het achterwiel…
Heel fijne fiets maar in het achterwiel loopt wat aan. Het wiel draait niet vrij rond en het piept als je fiets verplaats.

Resposta de KOGA
De e-bike is volgens verwachting.
De e-bike is licht, rijdt vrijwel geruisloos. Ben erg blij met traploze versnellingen.
Volgens verwachting.

Resposta de KOGA
Mijn Koga is mijn dagelijkse zekerheid
Mijn Koga is mijn dagelijkse zekerheid. De perfecte fiets om geruisloos, zonder schokken en schudden naar je werk te rijden en weer terug. Vooral de riem en de versnellingen geven me het gevoel van te glijden…

Resposta de KOGA
Ik vind het een fijne fiets
Ik vind het een fijne fiets. Hij is compact, stabiel, licht ( voor een elektrische fiets) de voorlamp geeft veel licht, je kunt de zijkant van de weg goed zien.
Ik had gedacht extra vermogen nodig te hebben bij de accu, maar hij fietst zuinig. Als ik de ondersteuning op ‘tour’ zet heb ik al veel vaart.
Ik vind het fijn dat alle snoeren weggewerkt zijn. Ik kan niks bedenken wat ik beter zou willen!

Wat een heerlijke fiets!
Ik geniet onwijs van mijn Supermetro! Wat een heerlijke fiets! Ik fiets nu veel liever dan op m’n elektrische fiets. De fiets is super licht, trapt heel fijn en schakelt heel soepel. Ik stap nu met plezier op m’n fiets!

Resposta de KOGA
De velg van onze 1 maand oude nieuwe…
De velg van onze 1 maand oude nieuwe koga F3 6.0 scheurde bij het oppompen van de achterband volgens de instructie op de band. Het duurde 4 maand tegen we de herstelde fiets terugkregen. Pure schande dat ze geen enkele compensatie voorzien voor een nieuwe fiets en zeker aangezien we hem 4 maand moesten missen.
Hieronder de reactie van koga:
Beste Tom,
Vervelend om te horen dat het probleem nog niet is opgelost.
Zoals eerder aangegeven, blijft de dealer jouw aanspreekpunt en hebben wij geen mogelijkheid om hier tussen beide te komen. Wel zou je met de fiets bij een andere KOGA-dealer langs kunnen gaan. Mogelijk kunnen zij je wel helpen. Ook via een andere dealer is onze fabrieksgarantie geldig. Let hierbij wel op dat onze fabrieksgarantie een aanvullende garantie is en alleen de garantie op onderdelen. Het kan dus zijn dat je bij een andere dealer arbeidsloon moet betalen. Helaas hebben wij geen andere optie om je te helpen.
KOGA
Consumer Care
Industrieweg 4
P.O. Box 515
8440 AM Heerenveen

Resposta de KOGA
Mooie fiets heeft paar aanpassingen nodig
Na een paar aanpassingen ben ik heel tevreden met mijn Worldtraveler- damesmodel.
De aanpassingen waren: de spatborden voor en achter zijn verlengd en er zijn 2 kleine zijspatborden geplaatst bij het achterwiel.
De fietspomp heb ik verplaatst omdat deze volop in het spatwater van het voorwiel zat.
En voor de bidon is weinig plek. De bidon bovenop de stang is geen goed idee. Ik heb deze naar de voorvork verplaatst.
Positief: de fiets is comfortabel, stevig, zeer geschikt voor onverhard rijden en voor bikepacking. Tot slot: de fiets is mooi!

Resposta de KOGA
Das Rad fährt sich leicht und gut
Das Rad fährt sich leicht und gut. Bin sehr zufrieden.
Leider finde ich bisher keine passende Lenkertasche und auch keine Informationen dazu in den Datenblättern.

Resposta de KOGA
Koga is niet meer de kwaliteit zoals…
Koga is niet meer de kwaliteit zoals het vroeger was, service ook slecht.
Je kan echt merken dat het over genomen is door een externe partij.
Binnen een jaar de wiellagers en de trapas lagers van mijn Kinsei defect.
Koga wil van niks weten.
Valt me erg tegen.
Ik had reeds contact gehad met jullie via het contactformulier.

Koga f3 8.0, 2025 super mooie fiets 😍
Het is gewoon een hele mooie fiets.
Wel heb ik er een Brooks zadel en een Koga verende zadelpen bijgekocht om de iets comfortabeler te kunnen fietsen.

Resposta de KOGA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.