Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koga F3 8.0 gekocht. Na 2 maand spaken kapot. 2 maand moeten wachten op herstelling omdat er geen stukken beschikbaar waren. Na bijna 2 jaar spelling + lawaai (rammelen) van voorvering. Binnen gedaan... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Koga e f3 5.0 Cykel er kvalitet. Motor, akku og elektronik fungerer godt sammen. Målt rækkevidde ved eco, let bakket terræn og rolige accelerationer 120km. Jeg har hidtil kørt racer/gravelcykel så f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topfiets! Heel mooi afgewerkt, heel "eenvoudige", luxe en zeer goed doordachte afwerking. Kabels volledig in het frame afgewerkt, strak afgewerkt frame met mooi afgewerkte lasnaden. Fietst erg licht e... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De worldtraveler geeft fiets plezier. De naaf versnelling werkt heel soepel en ondanks zijn gewicht fietst de worldtraveler licht. Ik heb wel een hardere zadel en andere zadel pen laten monteren. Oo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Distribuidor de Bicicletas

De beste en mooiste fiets maken voor de gepassioneerde fietser. Zonder compromissen. Dat is sinds 1974 de missie van KOGA.

Informações de contato

349 avaliações

Respondeu a 92% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

KOGA SUPERMETRO

Ik heb veel onderzoek gedaan naar wat ik echt wil, en dat is de Supermetro geworden. Fietst heerlijk, 8 versnellingen icm belt, schakelt soepel, alle kabels weggewerkt en superhip-design. Super blij mee.

13 de novembro de 2025

Beste Raymond,

Wat goed om te lezen dat je na al jouw onderzoek bij de Supermetro bent uitgekomen! Fijn dat je dit model zo lekker vind fietsen en dat het design helemaal bij je past. We wensen je heel veel mooie en plezierige kilometers toe op jouw nieuwe aanwinst!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na een jaar en zon 750 km fietsen op de…

Na een jaar en zon 750 km fietsen op de F3 was de velg van het achterwiel op meerdere plaatsen bij de spaken gebroken. Ik ben dan niet de lichtste in kg maar. In 40 jaar fietsen heb ik dat bij andere fietsen nooit meegemaakt. Gelukkig viel het onder de garantie. Als hij in orde is fietst hij geweldig.

1 de outubro de 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te horen dat u problemen had met de achtervelg. Fijn dat dit onder garantie is opgelost en dat de fiets nu weer geweldig rijdt zoals u omschrijft. Veel fijne kilometers gewenst!

WEER EEN LOS ZADEL. De 3e keer dus

WEER EEN LOS ZADEL. De 3e keer dus.

Leest u aub mijn eerdere TWEE klachten hieronder op trustpilot even door!!

Vandaag is er opnieuw een zadel bout afgebroken van mijn fiets. De 2e bout was helemaal verbogen. Volgens mijn dealer, die de afgebroken bout bekeken heeft, is deze bout niet van massief staal. De kern bestaat dus uit ander materiaal. Daar bespaart KOGA vast een hoop geld mee uit. Het is immers maar een “goedkoop fietsje” van € 4899.00!
Op 1 augustus 2025 (na onze vakantie) is de hele zadelpen vervangen, dat is dus 3½ maand geleden.
Mijn dealer heeft het probleem nu weer opgelost, maar voor hoe lang?
Gezien mijn leeftijd (76 jaar) durf ik bijna niet meer te fietsen. Nu is het goed afgelopen omdat het zadel nog aan één verbogen bout bleef hangen.

Leest u aub mijn eerdere klacht hieronder op trustpilot even door. Ik heb mijn fiets 2½ week moeten missen.
Wij zijn vrijdag 13 juni vol goede moed naar Ermelo vertrokken voor onze fietsvakantie van 3 weken en hebben in een week al 460 km gefietst.
Zondag hoorde ik een knak en ja hoor mijn zadel zit WEER los. Ik ben BOOS, heel BOOS en dat ben ik als 75 plusser niet snel.
Vandaag zijn alle fietswinkels gesloten dus konden wij nergens terecht.
Dinsdag (morgen dus) vroeg ga ik naar mijn dealer in Voorschoten bellen of hij iets voor ons kan regelen in Ermelo. Zo niet zullen wij naar huis moeten vertrekken. Ik ga er vanuit dat KOGA de resterende twee weken voor zijn rekening neemt, want ik kan als minder valide niks zonder fiets.

(ON)gelukkige eigenaren van 2 KOGA EVIA PT PRO fietsen van € 4899,00 per stuk
Sinds 09-07-2024 zijn wij de (ON)gelukkige eigenaren van 2 KOGA EVIA PT PRO fietsen van € 4899,00 per stuk.
Na 4 fijne ervaringen met KOGA fietsen (2 gewone en 2 e-bikes) was het duidelijk dat wij (75 plussers) nog één keer voor twee nieuwe KOGA fietsen zouden gaan.
De KOGA EVIA PT PRO hebben wij uitgeprobeerd in het KOGA experience center in Ede. Top fietsen dachten wij.
Inmiddels (21-05-2025) hebben wij bijna 4.300 km op de teller staan. Helaas niet zonder problemen.
Bij beide fietsen vanaf het begin problemen met de ondersteuning. Onze dealer heeft echt zijn best gedaan om dit probleem te verhelpen. Bij de fiets van mijn man lijkt dat gelukt te zijn, bij mijn fiets helaas nog niet. Tijdens onze fietsvakantie in mei van 2½ week in Ermelo had ik met mijn fiets elke dag problemen. Bij bijna elke hobbel viel de ondersteuning uit, niet leuk als je op de glooiende heide fietst.
Maar het ergste gebeurde “gelukkig” aan het eind van onze vakantie. Bij het rechts afslaan (in een bocht dus) brak mijn zadel opeens af. De boutjes waarmee het zadel aan de zadelpen zit waren gewoon afgebroken!! Gelukkig reed ik i.v.m. de bocht erg langzaam en kan ik makkelijk met mijn beide voeten bij de grond, anders had het wel eens slecht kunnen aflopen. Het gebeurde 15 km van ons bungalowpark. Mijn man is de auto met de fietsdrager gaan halen en ik (invalide na een eerder ernstig fietsongeluk – niet mijn schuld) heb al die tijd moeten staan. Geen bankje te bekennen.
Bij een KOGA dealer in Putten een paar redelijk passende bouten gekregen en verder moesten wij het zelf maar uitzoeken. We hadden de fiets daar niet gekocht, dus gingen zij daar ook geen tijd aan besteden, toch?!
Ik had inmiddels ook al een kraak in mijn stuur ontdekt, dus de laatste twee vakantie dagen toch maar geen lange 50/60 km tochten gemaakt. Doodeng allemaal. Als wij op onze leeftijd vallen loopt het, ondanks dat wij een helm dragen, meestal niet zo leuk af.
Inmiddels hebben wij mijn fiets op 21-05-2025 bij onze dealer gebracht. De accu bleek toch nog speling te hebben dus dat, “bij KOGA bekende” probleem zou nu opgelost moeten zijn. Ik heb het nog niet kunnen uitproberen, want de kraak in het stuur blijkt ook een bekend probleem bij KOGA te zijn (balhoofd of zoiets?). De fiets is door de dealer nu terug gestuurd naar KOGA voor reparatie aan stuur en zadel.
Wij hopen dat mijn fiets op tijd terug is voordat wij half juni weer voor 3 weken naar Ermelo gaan. Zonder fiets zullen wij moeten annuleren, want wij gaan om te fietsen en niet om te zitten. Ik neem aan dat wij de kosten van de annulering dan bij KOGA kunnen declareren?
Ik ben heel erg afhankelijk van een fiets omdat ik na mijn fietsongeluk in 2016 niet zonder pijn kan lopen. Bij kleine stukje maak ik gebruik van een van Raam loopfiets.

Mijn vraag is WAAROM roept KOGA de gevaarlijke fietsen niet gewoon terug? Ik lees bij de ervaringen dat de problemen met het zadel en het stuur vaker voorkomen.
Moeten er eerst ernstige ongelukken gebeuren?

Datum van ervaring: 23 mei 2025

13 de novembro de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank dat u opnieuw uw ervaring met ons deelt. We begrijpen dat het zeer vervelend is wanneer u meerdere keren problemen met zadel of zadelpen ervaart. Dit geeft u een onveilig gevoel bij gebruik van uw fiets.

Zoals we uw review lezen heeft uw dealer dit probleem recent weer opgepakt. Zij zijn en blijven het aangewezen aanspreekpunt voor diagnose, reparatie en verdere afhandeling. Zij kennen uw fiets en kunnen de juiste stappen zetten om uw van de gewenste service te voorzien en ons van een technische analyse. Wij ondersteunen uw dealer hierbij waar nodig.

Mocht u het kunnen waarderen dat wij dit traject volgen, willen we u graag vragen om uw gegevens achter te laten via ons contactformulier.

We hopen dat u snel weer met vertrouwen kunt fietsen.

Altijd met ketting gefietst

Altijd met ketting gefietst
Nu voor t eerst met riem
Is wennen
T lijkt iets zwaarder
Jammer genoeg werkt schakelmechanisme niet helemaal vlekkeloos
Blijft wat hangen
Maar de eerste rit van ong 100 km zit erop

10 de novembro de 2025

Beste Lisa,

Een eerste rit á 100 kilometer, wow! Ik kan mij goed voorstellen dat je moet wennen nu je overgestapt bent naar een fiets met riemaandrijving, maar met de kilometers die jij maakt wen je snel genoeg.
Heb je bij de verkopende partij al aangegeven dat het schakelmechanisme niet werkt? Met de fiets in de werkplaats kunnen zij een goede beoordeling maken over de werking van het schakelmechanisme.

We wensen je vele sportieve ritten toe.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gammele fiets-ervaring

Eind maart 2024 hebben wij bij onze koga dealer 2 F3.5 fietsen gekocht en hoopten op veel fietsplezier. Helaas begon mijn herenmodel al snel te tikken (stuur/voorvork). Ik had het gevoel dat mijn voorvork gammel was. Bleek dat er een probleem was met het balhoofd. Dit euvel is door mijn dealer opgelost na overleg met Koga.
Vandaag met de damesfiets naar de koga dealer geweest na een klacht van mijn echtgenote.
Zij vertelde mij dat zij telkens een knak voelde in de voorvork.
Na een test voelde ik hetzelfde euvel als bij mijn eigen fiets.
Mijn dealer gaat de klacht bespreken met koga om ook dit probleem op te lossen
We zijn beide teleurgesteld in de kwaliteit die Koga levert met dit model. Onze oude koga's hebben wij ook nog en waren wat ons betreft van een prima kwaliteit. Dat vertrouwen is met de F 3.5 wel geschaad.
Geen idee of de herstelde fietsen over enige tijd weer hetzelfde euvel vertonen.
Aan koga de vraag wat er aan de hand is met de stuurkolom/balhoofd.

11 de novembro de 2025

Beste Peter,

Je hebt gekozen voor de aanschaf van twee KOGA fietsen, maar onverhoopt zijn er meerdere problemen en is het vertrouwen aangetast.

Goed dat je een afspraak hebt gemaakt met je KOGA dealer. Uit je review maken we op dat hij de klacht serieus neemt en ook bij ons als fabrikant ter sprake zal brengen. Onze medewerkers van de technische afdeling bieden graag de ondersteuning, mocht de dealer dit nodig hebben.
Ondanks dat we begrip hebben dat je via dit platform een vraag stelt over de mogelijke oorzaak is het aan je dealer met de fiets ter plaatse om hier een beoordeling van te maken.

We vertrouwen op de kennis en kunde van de dealer, zodat jullie het vertrouwen in ons product met vele fietstochten weer kunnen herstellen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Waar kan ik de eerste onderhoudsbeurt…

Waar kan ik de eerste onderhoudsbeurt uit laten voeren ivm garantie?

9 de outubro de 2025

Beste Richard,

Bij je KOGA fiets krijg je geen standaard onderhoudsbeurten. Die service valt namelijk onder de KOGA-dealer, die bepaalt of en hoeveel onderhoudsbeurten je eventueel krijgt bij de aanschaf van je fiets.
Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt van de fiets bij de verkopende partij en informeer naar de voorwaarden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Let op de sleutel ontgrendelen van de accu

Prima fiets met alles erop en aan en mooie uitstraling. Wat wel jammer is hoe de accu eruit gehaald moet worden , doorvoor moet je op je knieën op de grond gaan zitten want de sleutel ontgrendelen zit onder de motor zeer lastig en niet over naar gedacht .wand de meeste van dit model fiets wordt gereden door wat oudere mensen

10 de novembro de 2025

Beste Frans,

Bedankt voor je 4-sterren review. Je bent eigenaar van een KOGA e-bike, tof! Je geeft in je review feedback over accubevestiging c.q. plaatsing van het slot.
Je feedback zal ik vastleggen in onze administratie, zodat mijn collega’s op de hoogte zijn van de ervaringen van onze klanten.

We wensen je vele sportieve kilometers toe.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kwalitatief goede fiets ik vond het…

Kwalitatief goede fiets ik vond het alleen een beetje zwaar. Ik denk zelf dat het door de banden komt. Verder heb ik het gevoel dat ik best wel snel vooruit kom. Redelijk voor die prijs die ik heb betaald.

7 de novembro de 2025

Resposta de KOGA

Hallo Mo. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te lezen dat de kwaliteit van de fiets goed bevalt en je ook snel vooruit komt. Wat betreft de banden kunnen deze het inderdaad wat zwaarder doen aanvoelen. Wellicht is het mogelijk om smallere banden te monteren, hierdoor fiets je soepeler en lichter. Je lokale KOGA dealer kan je hierover informeren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De fiets rijdt als een maatpak!

De fiets rijdt als een maatpak!! Heb wel een bewuste keuze gemaakt, na mijn bezoek aan het testcentrum de fietser te Ede, voor deze Koga f3 9.0 titanium maar dat hij zo lekker zou fietsen overtreft mijn verwachtingen. Hij kost wel een paar centen maar je hebt er ook een fantastische fiets voor.

4 de novembro de 2025

Resposta de KOGA

Wat fijn om te lezen dat je F3 9.0 titanium zo goed bevalt Cees! We wensen je vele fijne ritten toe.

Prima geholpen

Prima geholpen!
Vriendelijke mensen

6 de outubro de 2025

Resposta de KOGA

Bedankt voor je mooie beoordeling Jan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De F3-8.0 is een superlichte heerlijk…

De F3-8.0 is een superlichte heerlijk zittende (rechtop) fiets met voorvork vering.
Nu bijna een jaar op gefietst zonder probleem.

Resposta de KOGA

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat ze fiets zo goed bevalt. Nog vele fijne kilometers gewenst.

Super E-Bike

Een fiets die precies op maat is. Fiets soepel en licht.

Beste Dinie,

Een fiets die perfect past en zich gemakkelijk laat voort bewegen. Zo te lezen heb je een fijne match. Veel fietsplezier!

Koga F3 8.0

Ik heb de Koga F3 8.0 nu bijna 2 maanden. En wat een heerlijke fiets, elke dag naar mijn werk weer een genot om op de fietsen. Heel blij dat ik gekozen heb voor de riem tov derrieur, schakelt fijn, soepel en onderhoudsvrij. Mixed frame geeft de fiets net dat extra stukje stevigheid, voor de wekelijkse boodschappen zitten met ortlieb fietstassen helemaal vol met boodschappen.
Alleen nog even een puzzel voor een zitje achterop voor mijn dochter.

Beste Anneloes,

Wat goed om te lezen dat je zo geniet van de F3 8.0. Fijn dat je een keuze hebt gemaakt die zo goed bij je aansluit.

Leuk dat je ook samen met je dochter op pad wil gaan. Een erkende KOGA dealer helpt je graag met het vinden van een geschikt kinderzitje. Hij is goed op de hoogte van onze modellen en kan je adviseren welk zitje en bevestigingswijze toepasbaar is.

Veel veilige en fijne kilometers samen gewenst!

Mijn beste fiets ooit!

De Koga F3 is een geweldige fiets. Ik had eerder de .6 en nu ben ik in het rijke bezit van een .8. Ik ben bijna 72 jaar maar ik moet nog niet denken aan een E-bike. Dat is met deze fiets ook niet nodig want dit fietst zo fijn! Licht en geruisloos, fijn versnellingssuysteem. Het enge minpuntje is de website. Die is echt super knullig. Eigenlijk totaal het tegenovergestelde van de ervaring met de fiets

26 de outubro de 2025

Beste Cor,

Wat goed om te lezen dat de F3 serie je zo goed bevalt, dat je wederom voor een model uit deze serie hebt gekozen. Hopelijk blijf je nog heel lang gebruik maken van jouw fiets, elektrisch kan altijd nog ;) De feedback over de website nemen we ter harte. Heel veel mooie en veilige kilometers samen gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De fiets rijd als op rails

De fiets rijd als op rails. Vooral de stijfheid van het frame maakt het een unieke fiets. Het afwerkingsniveau is van een hoog gehalte. Het is een World Traveller, en precies daar is hij voor gemaakt doordat er vele mogelijkheden zijn aangebracht om zaken aan te bevestigen. Mochten de ontwikkelaars nog de intentie hebben om de fiets verder te ontwikkelen, dan zou ik proberen de fiets lichter te maken, maar vooral de geïntegreerde bagagedrager zo laten.

22 de outubro de 2025

Beste Erik,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de rijeigenschappen en de afwerking van jou World Traveller. We nemen je suggestie en feedback over onder andere het gewicht en de bagagedrager zeker mee.

Wensen we je nog heel veel mooie en veilige kilometers samen toe!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik vind het een fantastische fiets.

Ik vind het een fantastische fiets.
Het was een hele verandering voor mij maar ik vind hem zalig

23 de outubro de 2025

Beste Georgette,

Begrijpelijk dat je even moet wennen bij een nieuwe fiets. Fijn dat je er nu zo van geniet. Heel veel mooie en veilige kilometers gewenst!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is een fijne fiets die goed…

Het is een fijne fiets die goed schakelt en stuurt.
De motor maakt naar mijn smaak wel te veel geluid.

19 de outubro de 2025

Beste Sjoerd,

Fijn om te lezen dat je de fiets prettig vindt sturen en schakelen. Mocht je toch nog twijfelen of het geluid van de motor te veel aanwezig is, wil ik je adviseren om een erkende KOGA dealer dit te laten controleren. Hij helpt je hiermee graag verder en zal waar nodig contact opnemen met onze dealersupport. Wens ik je nog veel veilige en mooie kilometers toe!

fantastische fiets

de fiets Koga Pace B05 is aangekocht voor revalidatie na mijn motorongeluk . De fiets is heel stabiel en stuurt geweldig en heeft een voldoende sportieve houding
De pedalen zijn erg smal en de schoen past er maar half op , daardoor schiet de voet van de pedaal omdat de schoen tegen de crank aankomt . Dit is vervangen door andere pedalen . De stuurpen kan niet in hoogte worden versteld

23 de outubro de 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jouw eerlijke review en feedback. Fijn om te lezen dat de Pace B05 je helpt bij de revalidatie. We waarderen de gebruikerservaring over de pedalen en stuurpen, dat nemen we zeker mee. Wensen we je een spoedig herstel toe en veel fietsplezier!

Heerlijke fiets

Heerlijke fiets, heel stabiel, geruisloos en de hydraulische remmen geweldig. Het is wennen aan de 8 versnellingen. In de praktijk gebruik ik er maar 3 (3, 4 en 5) en deze liggen m.i. net te ver uit elkaar. Zou er met een lichtere tandwielcombinatie nog wat mogelijk zijn? Ik ben tot nu altijd verwend met 24 derailleur versnellingen.

21 de outubro de 2025

Beste Wim,

In sommmige gevallen is het mogelijk om via een erkende KOGA dealer andere onderdelen te laten monteren, zodat de overbrenging beter aansluit op jouw rijstijl en wensen. We adviseren je om dit met jouw dealer te bespreken, hij kan je hierin perfect adviseren. Mocht hij hierbij toch technische ondersteuning kunnen gebruiken, dan zijn mijn collega's van de dealersupport altijd beschikbaar. Veel fijne kilometers gewenst!

Groet, team KOGA..

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.