Varen kom flere dage forsinket. Intet svar når jeg skrev at det ikke længere var aktuelt med varen eftersom jeg endte op med at købe det i en fysisk butik. Venter stadig på krav om refusion, flere... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg ved snart ikke hvor man skal begynde. Efter arbejde have placeret ordren tager det dem 2 dage at reagere. Et kort svar på mail efter flere henvendelser på sms og email. Krystallen blev dog... Ver mais
Altid god og venlig service og godt og spændende udvalg. Løbende gode tilbud. Denne gang skal jeg forbi butikken for første gang og hente min bestilling, da jeg er nysgerrig på at se denne. Iøvrigt... Ver mais
A empresa respondeu
Utrolig skøn og atmosfærisk lille butik med en hyggelig & serviceminded ejer 🌸🌞 Krystallerne som jeg købte til en gave, blev modtaget med stor glæde. Iøvrigt var størrelsen og kvaliteten på krystal... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
KRYSTAL er en spirituel butik på Østerbro i København. Vi har et kæmpe udvalg af smukke krystaller, velduftende røgelse og fascinerende tarot- og englekort. Du kan naturligvis også bestille dine varer i vores webshop på www.krystal.dk. Vi sender dine varer samme sag eller vælg Click & Collect og kom ned i butikken og hent dine varer, når det passer dig.
Informações de contato
Østerbrogade 88, 2100, København Ø, Dinamarca
- hej@krystal.dk
- krystal.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det var som jeg havde håbet og hurtig…
Det var som jeg havde håbet og hurtig levering

Super tilfreds
Det er ikke sidste gang jeg handler hos krystal.dk
Vare er hurtig fremme, og så er ejeren super sympatisk og rar at tale med.

Resposta da Krystal
5 store ⭐️ Herfra hurtige håndtering af…
5 store ⭐️ Herfra hurtige håndtering af ordre samt levering 👌
Jeg havde varen 2 dage efter bestilling, trods jeg bestilte sendt om aftenen.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler med jer🙏🏼

Resposta da Krystal
Godt udvalg og gode tilbud
Iøvrigt dårlig stil med de sidste par dårlige anmeldelser pga leveringstid, som fremgik meget tydeligt ville være længere og man tilgengæld fik rabat.

Resposta da Krystal
Bestilte vare d 3 men har stadig intet…
Bestilte vare d 3 men har stadig intet hørt eller modtaget. Så ingen dag til dag levering. Men pengene er trukket

Resposta da Krystal
Venter stadig på min pakke
Venter stadig på min pakke.
Glæder mig dog til at modtage den.

Resposta da Krystal
God handel og hurtig ekspedition
Bestilte en gave til en veninde i meget dårlig tid, men den nået at komme (bestilte en aften, den blev afsendt dagen efter og modtog dagen efter afsendelse) og hun blev helt vild med den. Og den er også rigtig flot👍
Så kan kun sige god handel og hurtig ekspedition.

Resposta da Krystal
Jeg blevet fast kunde hos krystal
Jeg blevet fast kunde hos krystal, pga den gode service og rigtig gode kvalitets varer

Resposta da Krystal
Hurtig til at rette op på en fejl
Efter kontakt til firmaet angående en forkert leveret varer, modtog jeg den korrekte varer efter 2 døgn.

Resposta da Krystal
Danske kort og god rabat
Jeg ville egentlig kun købe en fødselsdagsgave til en veninde - et kortsæt på dansk.
Da det var min første handel, fik jeg 10%, så jeg købte en prisme med til mig selv og da jeg lige prøvede at tilføje et kortsæt mere til mig selv, så kunne det jo ikke svare sig at lade være😉
Pga. procenter og fri fragt, kom jeg kun til at give 200kr. for mit eget kortsæt - win-win💪🥳
Varerne kom lynhurtigt til pakkeshop - fin service.
Der kunne dog godt have været plads til et krystalhjerte også, selvom jeg fik rabat (kun en rabatkode!) men nu får jeg det så denne vej alligevel. Tak

Resposta da Krystal
Tak for en god og fin handel
Tak for en god og fin handel. Jeg er meget glad for mine smukke sten og halskæde. De øreringe jeg havde bestilt havde meget stor størrelses forskel. Da jeg ringede til jer, sendte i et nyt par med det samme.
Rigtig god service og hurtig levering.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
I har min varmeste anbefaling.
Kærlig hilsen Karina

Resposta da Krystal
Super fin oplevelse at handle på…
Super fin oplevelse at handle på Krystal.dk. Jeg så et godt tilbud og fik gratis 2 flotte lommesten med. Det var nemt, og pakken kom hurtigt. Kan klart anbefales, så mange flotte krystaller samt mange andre spændende ting!!

Lige fået mine krystal
Lige fået mine krystal, hurtigt levering, men den ene krystal har masser af flænger i...

Fin webshop 😊
Hurtig levering 😊 Jeg har ikke taget kontakt til jer da vi har fikset problemet selv, men jeg vil lige sige at jeg bestilte to halskæder og krystallen blev desværre ved at falde af. Så det var jo lidt ærgerligt 😊

Helt fantastiske varer
Helt fantastiske varer. Det er ikk sidste gang jeg bestiller hos jer 🙂

Resposta da Krystal
God service og smukke sten
Super god kundeservice! 💥
En sten var gået i stykker under transporten, jeg kontaktede kundeservice med det samme, og jeg fik simpelthen den bedste og hurtigste service ♥️
& så fik jeg to gratis sten som plaster på såret 🥹

Resposta da Krystal
Den fineste lille butik har fundet vej…
Den fineste lille butik har fundet vej til Østerbro og det er vi (jeg og mine børn) glade for. Vi elsker at komme i Krystal, finde de fineste krystaller, olier & andre spændende ting, som taler til vores ❤️❤️❤️
Der er en skøn atmosfære og Martin er altid smilende, imødekommende og yder en super kundeservice om så det er i butikken eller på nettet man handler.
Martin har også tid og overskud til lige at vende et par spørgsmål og lægge ører til et par gode historier fra de mindre størrelser, hvilket vi sætter stor pris på😊
Vores sidste køb var de fine kort “jeg er mig” med positive & opmuntrende bekræftelser. De er allerede blevet en hyggelig del af vores morgenritual og jeg er sikker på, at en af grundende til det er, at de kommer fra Krystal.
Klart mine varmeste anbefalinger herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Krystal
Fantastiske ting, og venligt personale
Fantastisk kvalitet, gode priser, hurtig levering. Der var en fejl i min første bestilling, som gjorde den ikke gik igennem.
Der var en venlig sjæl fra butikken, som ringede og hjalp processen videre.
Jeg var så glad for mine ting, at jeg allerede har lagt en ny ordre. Og jeg ligger helt sikkert flere i fremtiden!
Tak, Krystal.dk!

Resposta da Krystal
Hurtig levering og varerne levede op…
Hurtig levering og varerne levede op til mine forventninger ☺️

Resposta da Krystal
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.