Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superapparaat voor het stomen en reinigen van bankbekleding, kussens, matrassen, vachten, plavuizenetc. De naden van onze houten vloer èn van onze houten salon tafel zijn stralend schoon geworden.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Kymo 9 in 1 Stoomreiniger én Handstomer bevalt tot nu toe goed. Het apparaat is veelzijdig en wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je het kunt gebruiken voor vloeren, tegels, r... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze stoomreiniger overtreft mijn verwachtingen Ik gebruik hem vooral voor de voegen in mijn badkamer die behoorlijk vies waren en voor mijn douchecabine van glas waar aan de onderkant een vettige... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza
  2. Serviços Diarista
  3. Remodelador de cozinhas
  4. Atacadista de artigos para casa

Kymo Online is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige schoonmaakproducten, die uitblinken in zowel kwaliteit als klantenservice. Met een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en innovatieve schoonmaakhulpmiddelen, streven we ernaar om aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, terwijl onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bij Kymo Online kunnen klanten vertrouwen op producten van topkwaliteit en een service die het schoonmaken eenvoudig en effectief maakt voor iedereen.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

167 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hele fijne stoommop

Hele fijne stoommop, gekocht voor de vloer. Maar zitten genoeg onderdelen bij om te stoomreinigen.
Voor de vloer ideaal. Zeer wendbaar, stoom te regelen dus vloer word niet te niet nat.
Lekker lang snoer.
Stang lijkt wat fragiel.
Erg blij mee.

30 de abril de 2026

Keuken veel makkelijker schoon

Ik gebruik de Kymo stoomreiniger nu een paar weken en ben oprecht verrast hoe goed hij werkt. Vooral in de keuken merk ik het verschil. Vet rond het fornuis laat veel sneller los en ik hoef nauwelijks nog schoonmaakmiddelen te gebruiken.

21 de abril de 2026
logotipo da Kymocleaning

Resposta da Kymocleaning

Heel erg bedankt voor je geweldige review. We zijn ontzettend blij om te horen dat de Kymo stoomreiniger zo’n groot verschil maakt in je keuken. Vet en aangekoekt vuil rond het fornuis kunnen lastig schoon te maken zijn, dus mooi om te horen dat het nu veel makkelijker loskomt en dat je bijna geen schoonmaakmiddelen meer nodig hebt.

Dat is precies waar we het product voor hebben ontwikkeld, schoonmaken sneller, makkelijker en effectiever maken. Veel plezier nog met je Kymo stoomreiniger en bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld.

Gewoon goed

Snelle levering en het apparaat werkt meteen goed. Geen ingewikkelde installatie, gewoon vullen met water en beginnen.

13 de abril de 2026

Tevreden

Het product voldoet zeker aan de verwachting, maakt goed schoon . Makkelijk in gebruik.

24 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb de Kymo stoommop gekocht omdat…

Ik heb de Kymo stoommop gekocht omdat ik op zoek was naar een manier om mijn vloer sneller schoon te krijgen. Met een gewone dweil was ik vaak lang bezig en het resultaat was niet altijd even goed. De eerste keer dat ik deze gebruikte zag ik meteen verschil. De vloer zag er frisser uit en voelde ook schoner aan. Vooral bij de voegen tussen de tegels zie je dat vuil beter loskomt. Het apparaat zelf voelt degelijk en niet goedkoop. Dat gaf mij meteen een goed gevoel over de kwaliteit. Het vullen met water gaat makkelijk en het opwarmen duurt niet lang. Wat ik persoonlijk ook prettig vind is dat het apparaat vrij licht is. Daardoor kun je makkelijk door het huis bewegen. Inmiddels gebruik ik hem elke week voor de woonkamer en keuken. Dat scheelt mij echt tijd met schoonmaken.

9 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.