Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de Kymo stoomreiniger nu een paar weken en ben oprecht verrast hoe goed hij werkt. Vooral in de keuken merk ik het verschil. Vet rond het fornuis laat veel sneller los en ik hoef nauwelijks... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superapparaat voor het stomen en reinigen van bankbekleding, kussens, matrassen, vachten, plavuizenetc. De naden van onze houten vloer èn van onze houten salon tafel zijn stralend schoon geworden.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze stoomreiniger overtreft mijn verwachtingen Ik gebruik hem vooral voor de voegen in mijn badkamer die behoorlijk vies waren en voor mijn douchecabine van glas waar aan de onderkant een vettige... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza
  2. Serviços Diarista
  3. Remodelador de cozinhas
  4. Atacadista de artigos para casa

Kymo Online is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige schoonmaakproducten, die uitblinken in zowel kwaliteit als klantenservice. Met een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en innovatieve schoonmaakhulpmiddelen, streven we ernaar om aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, terwijl onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bij Kymo Online kunnen klanten vertrouwen op producten van topkwaliteit en een service die het schoonmaken eenvoudig en effectief maakt voor iedereen.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

167 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good quality and fast delivery

Very fast delivery and the steam cleaner does what it should do. My kitchen and bathroom are cleaner than they’ve ever been, without using chemicals of any kind. Happy with my purchase!

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Thank you for your great review! Wonderful to hear that the steam cleaner is working so well for you and that your kitchen and bathroom are cleaner than ever, all without using chemicals.

If you ever have questions about your device or would like tips for cleaning different surfaces, feel free to send us an email. We are always happy to help.

Warm regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

schoonmaken is leuker én makkelijker

Het maakt het schoonmaken met de handstoomreiniger zoveel leuker én makkelijker. Een mooi product die je voor zoveel verschillende dingen/oppervlaktes kan gebruiken door de verschillende opzetstukken die worden geleverd

3 de março de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat leuk om te lezen dat schoonmaken met de handstoomreiniger zoveel leuker en makkelijker is geworden! Fijn dat je ook de veelzijdigheid van de verschillende opzetstukken ervaart en ze voor meerdere oppervlakken kunt gebruiken.

Mocht je ooit nog vragen hebben over je apparaat of tips willen voor andere schoonmaakklussen, stuur ons gerust een mail. We helpen je graag verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

9 in 1 stoomreiniger de beste…

9 in 1 stoomreiniger de beste stoomreiniger die ik geprobeerd heb. Eerder die van andere bedrijven getest maar vond ik niet zo fijn. Deze is perfect voor elke ruimte in huis!

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat een mooi compliment, dankjewel voor je review! Geweldig om te horen dat de 9 in 1 stoomreiniger voor jou de beste is die je hebt geprobeerd en dat hij zo goed werkt in verschillende ruimtes in huis.

Heb je later nog vragen over het gebruik of wil je tips voor bepaalde oppervlakken, stuur ons gerust een mail. We denken graag met je mee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Femke heeft me super goed geholpen

Femke heeft me super goed geholpen! Heel blij met de vlekkenreiniger en lekkere spray. Beste service die ik ooit heb gehad!

1 de março de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden! Geweldig dat de vlekkenreiniger en de spray zo goed bevallen en dat je zo tevreden bent over de service.

Als je later nog vragen hebt over het gebruik van je apparaat of tips wilt voor het verwijderen van bepaalde vlekken, stuur ons gerust een mail. We helpen je graag verder.

Perfecte reinigers

Perfecte reinigers, de stoomreiniger maakt mijn vloer elke dag weer als nieuw! Een aanrader voor elk huishouden!

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Geweldig dat de stoomreiniger je vloer elke dag weer als nieuw laat ogen. Dankjewel voor de aanrader.

Mocht je ooit vragen hebben over het apparaat of tips willen voor andere schoonmaakklussen in huis, stuur ons gerust een mail. We helpen je graag verder.

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf! Hoge kwaliteit reinigers!

2 de março de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat een geweldig compliment, dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze reinigers.

Mocht je later nog vragen hebben over je apparaat of tips willen voor het schoonmaken van bepaalde oppervlakken, mail ons gerust. We staan klaar om je te helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo tevreden van alle producten

Zo tevreden van alle producten! Ook hun communicatie is gewoon top. Beter kan niet. Ik ben een zeer tevreden klant.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat geweldig om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden! Daar doen we het voor. Fijn dat je zo tevreden bent over de producten én onze communicatie.

Heb je ooit vragen over je apparaat of over schoonmaken in het algemeen, mail ons gerust. We helpen je graag en vinden dat ook echt leuk om te doen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Kymo 9 in 1 Stoomreiniger én…

De Kymo 9 in 1 Stoomreiniger én Handstomer bevalt tot nu toe goed. Het apparaat is veelzijdig en wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je het kunt gebruiken voor vloeren, tegels, ramen en kleinere schoonmaakklussen.

De stoomkracht is voldoende voor dagelijks gebruik en helpt om vuil los te weken zonder dat je veel schoonmaakmiddel nodig hebt. Het opwarmen gaat redelijk snel en het apparaat is over het algemeen prettig in gebruik. De handstomerfunctie is handig om kleding even snel op te frissen.

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te horen dat de Kymo 9 in 1 Stoomreiniger en Handstomer zo goed bevalt! Mooi dat je de veelzijdigheid en de verschillende opzetstukken echt in de praktijk gebruikt. Daar is hij ook voor ontworpen.

Goed om te lezen dat de stoomkracht en de handstomerfunctie doen wat ze moeten doen, schoonmaken en opfrissen zonder onnodige schoonmaakmiddelen.

Heb je ooit vragen over het apparaat of over schoonmaken in het algemeen, mail ons gerust. We helpen je graag en vinden dat ook echt leuk om te doen.

Clean as a whistle

Because of my cats I wanted to clean my carpet and furniture a little deeper and with this cleaning device I got the results I wanted!
Yes it's a little workout during the cleaningproces, but the results are amazing! And because of the workout, you can enjoy the results from your clean couch with a cup of tea and a biscuit!

18 de fevereiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Thank you so much for your lovely review! What a great way to describe it, clean as a whistle, we love that.

It is wonderful to hear that you achieved the deep clean you were looking for, especially with cats in the house. Fresh carpets and furniture really make a difference. And you are absolutely right, a little workout is a small price to pay for amazing results and a cozy moment on a freshly cleaned couch.

If you ever have any questions about your device or about cleaning in general, feel free to email us. We are always happy to help and truly enjoy doing so.

Warm regards,

Deze stoomreiniger overtreft mijn verwachtingen

Deze stoomreiniger overtreft mijn verwachtingen
Ik gebruik hem vooral voor de voegen in mijn badkamer die behoorlijk vies waren en voor mijn douchecabine van glas waar aan de onderkant een vettige waas was die ik maar niet weg kreeg
Dankzij de kymo stoomreiniger glanst ie weer!
Superblij mee
Handig voor diverse klussen

30 de janeiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat geweldig om te lezen dat de stoomreiniger je verwachtingen overtreft! Vooral badkamer­voegen en een vettige waas op glas kunnen echt hardnekkig zijn, dus mooi dat je nu weer een glanzende douchecabine hebt.

Fijn ook dat je hem voor verschillende klussen inzet, daar is hij precies voor bedoeld.

Service is top

Snel geleverd en goed verpakt. Mooie doos en stevig zat de ultra in een kartonnen mal. Verzending was bij de buren bezorgd ipv bij mij maar dat bleek dhl gedaan te hebben. De videos op youtube zijn fijn voor extra uitleg. Ook leek om te zien waarom stoom beter werkt dan schoonmaakmiddel in hun video. Jong merk met goede service. Philips kan hier echt nog iets van leren bijvoorbeeld!

15 de janeiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat een mooie review, dankjewel daarvoor! Fijn om te horen dat de levering, verpakking en onze video’s goed bevallen. We besteden veel aandacht aan uitleg en service, dus het is mooi dat dat zo wordt ervaren.

Jammer dat DHL het pakket bij de buren heeft bezorgd, maar goed dat het uiteindelijk is opgelost. En wat een compliment dat je ons plaatst boven Philips, daar worden we blij van.

Praktisch en krachtig

Handig in gebruik en makkelijk op te bergen. Compact en licht in gebruik was de stoomreiniger. Prettig!

27 de janeiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! Geweldig dat je de stoomreiniger als praktisch, compact en licht in gebruik ervaart. Dat maakt schoonmaken net even een stuk prettiger.

Praktisch en krachtig

1 de janeiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te lezen, dankjewel! Geweldig dat je de stoomreiniger als praktisch, compact en licht in gebruik ervaart. Dat maakt schoonmaken een stuk makkelijker.

Boven verwachting

Kymo heeft met service en kwaliteti mijn verwachtingen hoog overschreden. Ik ben fan!

21 de janeiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat een fantastisch compliment, dankjewel! Geweldig om te horen dat onze service en kwaliteit je verwachtingen hebben overtroffen. Daar doen we het voor.

Kwaliteit voel je

Mooi design en stevig apparaat. Voor mijn vader gekocht die minder makkelijk loopt en daarom een licht model wou. Dat is deze zeker! Hij laat hem ook af en toe perongeluk vallen en de reiniger blijft heel. Zelf heb ik inmiddels ook een kymo stoomreiniger aangekocht en ben er ook zeer over te spreken.

24 de janeiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat een prachtige review, dankjewel! Wat fijn dat het lichte model zo goed past bij je vader en dat hij tegen een stootje kan. Daar besteden we veel aandacht aan, een stevig ontwerp dat toch comfortabel in gebruik is.

En wat leuk dat je er zelf inmiddels ook één hebt en net zo enthousiast bent. Dat waarderen we enorm.

Uitstekend

Geen strepen, geen natte vloer, perfect schoon.

24 de outubro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een heerlijke review, dankjewel! Geen strepen, geen natte vloer en perfect schoon, dat is precies het resultaat waar we voor staan.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, welkomstkorting, goede prijs-kwaliteitsverhouding, stoomreiniger is gemakkelijk in gebruik

7 de fevereiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te lezen, dankjewel! Mooi dat je tevreden bent over de snelle levering, de welkomstkorting en de prijs kwaliteit verhouding. En natuurlijk dat de stoomreiniger prettig en makkelijk in gebruik is.

Professioneel resultaat

Hardnekkig vuil verdwijnt moeiteloos. Mijn kinderen en 2 konijnen kunnen weer veilig door een schoon huis huppelen.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te lezen, dankjewel! Mooi dat je tevreden bent over de snelle levering, de prijs kwaliteit en het gebruiksgemak van de stoomreiniger. Daar doen we het voor.

Heel blij mee

Gebruiksvriendelijk en snel warm.

24 de janeiro de 2026

Resposta da Kymocleaning

Wat een prachtige review, dankjewel! Geweldig om te horen dat hardnekkig vuil moeiteloos verdwijnt en dat je kinderen en konijnen weer veilig door een schoon huis kunnen huppelen. Dat is precies waar we het voor doen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ideaal voor gezinnen met kinderen en…

Ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

26 de dezembro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Erg bedankt voor je leuke review Sem!

Wij richten ons ook echt op gezinnen met huisdieren en kinderen. Als moeder van 2 jonge kinderen kan ik me als geen ander voorstellen hoeveel viezigheid er op de vloer en bank komt!

Veel plezier met schoonmaken in de toekomst!

Mochten je vragen hebben of graag schoonmaak tips willen laat het ons vooral weten.

Femke

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.