Superapparaat voor het stomen en reinigen van bankbekleding, kussens, matrassen, vachten, plavuizenetc. De naden van onze houten vloer èn van onze houten salon tafel zijn stralend schoon geworden.... Ver mais
De Kymo 9 in 1 Stoomreiniger én Handstomer bevalt tot nu toe goed. Het apparaat is veelzijdig en wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je het kunt gebruiken voor vloeren, tegels, r... Ver mais
Deze stoomreiniger overtreft mijn verwachtingen Ik gebruik hem vooral voor de voegen in mijn badkamer die behoorlijk vies waren en voor mijn douchecabine van glas waar aan de onderkant een vettige... Ver mais
Kymo Online is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige schoonmaakproducten, die uitblinken in zowel kwaliteit als klantenservice. Met een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en innovatieve schoonmaakhulpmiddelen, streven we ernaar om aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, terwijl onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bij Kymo Online kunnen klanten vertrouwen op producten van topkwaliteit en een service die het schoonmaken eenvoudig en effectief maakt voor iedereen.
6924AC, Loo GLD, Holanda
Não respondeu a avaliações negativas
Jestem bardzo zadowolona z urządzenia Kymo. Para bardzo dobrze usuwa brud z kuchni i łazienki.
Ik gebruik de stoommop elke week voor mijn vloer en het scheelt echt tijd. Het apparaat is licht en makkelijk te bewegen door het huis.
Ik was eerst sceptisch over stoomreinigers maar dit werkt echt goed. Vooral vet en vuil in de keuken verdwijnen veel makkelijker.
Ideaal voor kleine plekken zoals voegen en kranen waar je normaal lastig bij komt.
Ik ben ontzettend tevreden met de stoomreiniger, mijn vloer is echt nog nooit zo schoon geweest.
De bijgeleverde hulpstukken zijn makkelijk te plaatsen.
Le service client a répondu rapidement à ma question. Le produit fonctionne parfaitement.
Bestellen ging eenvoudig en het pakket was er snel.
Badkamertegels schoonmaken vond ik altijd het vervelendste klusje in huis. Met de Kymo handstomer gaat het een stuk makkelijker. Vooral de voegen worden zichtbaar schoner.
Wat ik fijn vind aan dit apparaat is dat de accessoires echt nuttig zijn. Je kunt makkelijk wisselen tussen verschillende opzetstukken en daardoor meerdere plekken in huis goed reinigen.
Super handig en komt in alle moeilijke hoekjes. Gemakkelijk in gebruik! Aanrader!
Ik heb de Kymo stoomreiniger nu ongeveer twee maanden in gebruik en ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst een beetje sceptisch was. Ik had al meerdere schoonmaakapparaten geprobeerd en vaak viel het resultaat uiteindelijk toch tegen. Bij dit apparaat merkte ik eigenlijk meteen verschil. Vooral in de keuken werkt het erg goed. Vet rond het fornuis en de tegels achter het kookgedeelte laten veel sneller los. Wat mij ook opvalt is dat je eigenlijk alleen water nodig hebt. Dat voelt een stuk prettiger dan allerlei sterke schoonmaakmiddelen gebruiken. De eerste keer dat ik de badkamer ermee deed was ik ook verrast. Vooral de voegen tussen de tegels werden duidelijk schoner. Het apparaat warmt snel op en is vrij eenvoudig te gebruiken. De verschillende opzetstukken zijn ook handig. Daardoor kun je zowel kleine plekken als grotere oppervlakken schoonmaken. Ik gebruik hem inmiddels bijna elke week.
Estoy muy contenta con el limpiador de vapor de Kymo. Es fácil de usar y deja la cocina muy limpia.

Resposta da Kymocleaning
De microvezeldoeken nemen veel vuil op en zijn makkelijk uit te wassen. Daardoor gebruik ik ze steeds opnieuw.

Resposta da Kymocleaning
Sinds ik met stoom schoonmaak voelt mijn huis echt hygiënischer. Ik gebruik bijna geen chemische middelen meer en dat vind ik prettig. Vooral in de badkamer werkt het erg goed tegen kalk en vuil.

Resposta da Kymocleaning
Mijn tapijt had een paar oude vlekken waarvan ik dacht dat ze er nooit meer uit zouden gaan. Met de Kymo vlekkenreiniger verdwenen ze vrijwel meteen. Ik was daar eerlijk gezegd best verbaasd over.

Resposta da Kymocleaning
Ik had een vraag over welk model het beste bij mijn vloer past. De klantenservice reageerde dezelfde dag nog en gaf duidelijk advies. Dat gaf mij genoeg vertrouwen om te bestellen. Inmiddels gebruik ik de stoommop elke week.

Resposta da Kymocleaning
Très bon nettoyeur vapeur. Il chauffe vite et nettoie très bien la cuisine. Je l'utilise presque tous les jours.

Resposta da Kymocleaning
Snelle levering en het apparaat werkt meteen goed. Geen ingewikkelde installatie, gewoon vullen met water en beginnen.

Resposta da Kymocleaning
Ik gebruik de Kymo stoomreiniger nu een paar weken en ben oprecht verrast hoe goed hij werkt. Vooral in de keuken merk ik het verschil. Vet rond het fornuis laat veel sneller los en ik hoef nauwelijks nog schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Resposta da Kymocleaning
Alles oogt en ruikt lekker fris.
Verschillende opzetstukken worden meegeleverd. Heb nog niet alles gebruikt en ga ik zeker nog ontdekken.
Het apparaat is handzaam, redelijk lichtgewicht, wendbaar, draait in verschillende hoeken, maar je kunt het ook vastzetten, het maakt weinig geluid en heeft een lang snoer.
Kortom zéér tevreden!

Resposta da Kymocleaning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.