Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de Kymo stoomreiniger nu een paar weken en ben oprecht verrast hoe goed hij werkt. Vooral in de keuken merk ik het verschil. Vet rond het fornuis laat veel sneller los en ik hoef nauwelijks... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superapparaat voor het stomen en reinigen van bankbekleding, kussens, matrassen, vachten, plavuizenetc. De naden van onze houten vloer èn van onze houten salon tafel zijn stralend schoon geworden.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne stoommop, gekocht voor de vloer. Maar zitten genoeg onderdelen bij om te stoomreinigen. Voor de vloer ideaal. Zeer wendbaar, stoom te regelen dus vloer word niet te niet nat. Lekker lan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Kymo 9 in 1 Stoomreiniger én Handstomer bevalt tot nu toe goed. Het apparaat is veelzijdig en wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je het kunt gebruiken voor vloeren, tegels, r... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza
  2. Serviços Diarista
  3. Remodelador de cozinhas
  4. Atacadista de artigos para casa

Kymo Online is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige schoonmaakproducten, die uitblinken in zowel kwaliteit als klantenservice. Met een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en innovatieve schoonmaakhulpmiddelen, streven we ernaar om aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, terwijl onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bij Kymo Online kunnen klanten vertrouwen op producten van topkwaliteit en een service die het schoonmaken eenvoudig en effectief maakt voor iedereen.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

167 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Super apparaat de tapijtreiniger

Super apparaat de tapijtreiniger! Ik heb hem gebruikt om een hardnekkige vlek uit een wit kleed te halen en dat was in no time gelukt! Ook voor de autobekleding heb ik hem gebruikt met het gewenste resultaat! Het apparaat is makkelijk schoon te maken en vanwege zijn compactheid neemt hij ook niet veel ruimte met opruimen! Ik ben erg tevreden!

20 de junho de 2025

Hoi Ellen,

Wat super zeg dat je zo'n goede ervaring hebt met de KYMO Tapijtreiniger. In een wit kleed wil je inderdaad al helemaal geen vlekken hebben:) Ook fijn dat de auto weer helemaal schoon is.

Wij wensen je heel veel schoonmaakplezier in toe in de toekomst!

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben of wil je graag wat schoonmaaktips ontvangen, kun je ons altijd een appje of mailtje sturen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nieuwe manier van schoonmaken is top.

Eerst en vooral gebeurde de levering snel en correct. Meteen de stoomreiniger uitgepakt en geprobeerd. Ben er zeer tevreden over. Vooral het feit dat je geen schoonmaakmiddel nodig hebt is een groot pluspunt. Geen chemische rommel meer in huis. Parketvloer en stenen vloer gaat perfect, en het tapijt is ook weer als nieuw. Ook de sofa gedaan en die ziet er ook weer uit als nieuw. Enige minpuntje voor mij persoonlijk, is dat de steel wat langer had mogen zijn. Verder een aanrader voor een nieuwe manier van schoonmaken zonder chemische lucht in huis.

22 de maio de 2025

Hoi Rich,

Wat super zeg dat je zo'n goede ervaring hebt met de KYMO Stoomreiniger. Fijn om te horen dat alles weer helemaal schoon is:) Wij vinden het inderdaad heel belangrijk om milieubewust schoonmaken mogelijk te maken.

Goede feedback over de steel, bedankt! We zullen er naar kijken hoe we deze nog makkelijker verstelbaar kunnen maken.

Wij wensen je heel veel schoonmaakplezier in toe in de toekomst!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer blij met de stoomcleaner

Zeer blij met de stoomcleaner, doet het goed. Als enig minpuntje kan ik noemen dat de steel erg zwak is, denk swiffer! Dat zou voor mij iets steviger mogen.

23 de maio de 2025

Hoi Lucille,

Erg bedankt voor je review. En wat fijn om te horen dat de KYMO stoomreiniger goed werkt! We hebben je tip van de steel meegenomen.

Bij de volgende inkopen komt er een nieuw model stoomreiniger met een sterkere steel. We willen hem wel zo licht mogelijk houden zodat de mop snel en efficiënt beweegt en ook goed voor ouderen te gebruiken is.

Veel schoonmaakplezier!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De stoomreiniger laat strepen/vlekken…

De stoomreiniger laat strepen/vlekken op de vloer. Ik dacht daar eindelijk van verlost te zijn.
Dus na 3 x gebruiken, wilde ik de stoomreiniger retourneren. Contact opgenomen met Kymocleaning. Zij geven aan dat het aan mij ligt en niet aan de stoomreiniger. Ze wilde dat ik een filmpje maakte dat ik met de stoomreiniger de vloer ging dweilen. Dan konden ze zien wat ik fout deed.
Dat ging me te ver en heb ik dus niet gedaan.
Conclusie, ik zit met een stoomreiniger van €70,00 die voor mij niet voldoet. Retourneren kan blijkbaar niet als je niet eerst een filmpje stuurt. Want volgens Kymocleaning ligt het aan mij.
Er zal binnenkort een z.g.a.n. stoomreiniger op marktplaats staan.

1 de maio de 2025

Hoi BCW,

Vervelend om te horen dat de stoomreiniger niet bevalt! Wij geven niet aan dat het jouw schuld is. Maar,
Af en toe zien wij dat klanten de reiniger verkeerd in elkaar zetten of het opzetstuk voor tapijten op de mop houden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling maar kan wel gebeuren.

Daarnaast is het belangrijk om met een schone doek de vloer te stomen en deze na gebruik te wassen. De vloer zal na het stomen kort nat blijven en vanzelf drogen. Vergelijkbaar met een normale dweil alleen nu droogt het wat sneller.

Nu gaan we ervanuit dat jullie dit wel op de goede manier doen! Maar willen we dit wel graag even checken voordat we de reiniger onnodig op en neer sturen. Beter voor het milieu en scheelt een hoop geld en kosten.

Onze werkwijze is altijd om alles zo goed en snel mogelijk op te lossen voor de klant! Terugsturen kan dus altijd, maar een goede reiniger die werkt is nog prettiger:)

Warme groet,

Heel goed artikel

Ik heb de stoomreiniger van Kymo. Het artikel doet wat het beloofd. Hardnekkig vuil wordt ook makkelijk verwijderd. Je krijgt ook helemaal een zen gevoel na het gebruik ervan. Bovendien is het gebruiksvriendelijk.

5 de maio de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De ultra heeft te weinig zuigkracht…

De ultra heeft te weinig zuigkracht voor auto interieur. Hij zuigt op vlakke ondergronden goed maar niet dat je zegt uitstekend.
Daarbij komt voor interieur auto is de zuigmond te breed en zou er een smallere leverbaar moeten zijn. En voor de rondingen stoel etc. zou ook een apart mondstuk ontworpen moeten worden wil je goed scoren met dit product.

25 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

zo goed geholpen door de klantenstervice

zo goed geholpen door de klantenservice, heb er 2 besteld, 1 voor mijn dochter en 1 voor mij zelf gekocht, en de volgende dag keurig geleverd thuis, en al een deel van mijn kleed schoongemaakt. Mijn hemel wat schrok ik, wat was dat kleed zwart. Kan ook niet anders met een hond. Heel blij mee!

18 de abril de 2025

Tevreden

Tevreden. Handig als je niet veel tijd hebt en het snel even terug proper wil maken. Juiste prijs kwaliteit verhouding. Warmt snel op en je kan best wel wat doen met het water reservoir. Klein minpuntje is het snoer met stekker als je het in een grotere ruimte wil gebruiken.

2 de abril de 2025

Resposta da Kymocleaning

Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat je tevreden bent en dat het apparaat ideaal is voor een snelle en efficiënte schoonmaak. De snelle opwarmtijd en het ruime waterreservoir maken het inderdaad een handige keuze. We begrijpen dat het snoer in grotere ruimtes een klein minpuntje kan zijn, maar helaas mag je maximaal 5 meter snoer hebben vanuit de overheid geregeld. Als je meer meters wilt moet je bepaalde certificaten regelen en dat is niet nodig aangezien meer mensen het niet nodig hebben dan wel. Vandaar! We waarderen je feedback hierover. Veel schoonmaakplezier en bedankt voor je vertrouwen in Kymo!

**Goede reinigingskracht

**Goede reinigingskracht, maar luid en gevoelig voor plaatsing**

Eerst dacht ik dat de **Kymo Tapijtreiniger Ultra** niet goed werkte, omdat het even duurde voordat ik doorhad hoe ik hem het beste kon gebruiken. Maar nadat ik wat had uitgeprobeerd, ging het verrassend vlot.

We hebben het apparaat inmiddels gebruikt voor onze **banken, het kleed, de trap en de autobekleding**, en we zijn dik tevreden over het schoonmaakresultaat. Hij verwijdert vlekken effectief en laat alles weer fris achter.

Er zijn wel een paar nadelen. **Het geluidsniveau is erg hoog**, wat storend kan zijn. Daarnaast moet het apparaat **stabiel rechtop staan**, want bij verplaatsen kan de filter vacuüm slaan, waardoor hij even uitgeschakeld moet worden.

Al met al doet hij zijn werk goed en zorgt hij voor een grondige reiniging.

⭐ **Beoordeling: 4/5**

19 de março de 2025

Resposta da Kymocleaning

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat je na wat uitproberen goed overweg kunt met de Kymo Tapijtreiniger Ultra en dat het schoonmaakresultaat naar verwachting is. Geweldig dat je banken, kleed, trap en autobekleding weer fris en schoon zijn!

We begrijpen dat het geluidsniveau als een minpunt kan worden ervaren en waarderen je feedback hierover. Ook je opmerking over de plaatsing nemen we mee. Mocht je nog vragen hebben of extra tips willen voor het gebruik, dan helpen we je graag verder.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Kymo en veel schoonmaakplezier!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Not delivered

Unfortunately the product was not delivered.

14 de março de 2025

Resposta da Kymocleaning

We’re sorry to hear that your order hasn’t been delivered. That’s definitely not the experience we want for our customers. Please reach out to us directly so we can look into this and find a solution for you as soon as possible.

You can also call on ‪+31 6 58016210‬. Please let me know!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het contact was erg prettig en de…

Het contact was erg prettig en de tapijtreiniger werkt perfect!

13 de março de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel het contact als de tapijtreiniger. Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in Kymo!

Top stoomreiniger

Top stoomreiniger. Het product is snel en effectief in het verwijderen van vlekken.

12 de março de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een mooie review, dankjewel! Geweldig om te horen dat de stoomreiniger snel en effectief werkt bij het verwijderen van vlekken. Veel schoonmaakplezier en bedankt voor je vertrouwen in Kymo!

Super goede stoomreiniger

Super goede stoomreiniger. Mijn bank was vies door mijn kinderen en hond. Nu is die weer helemaal als nieuw! Pakket was ook erg snel binnen!

10 de março de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een fijne review, dankjewel! Geweldig om te horen dat de stoomreiniger je bank weer als nieuw heeft gekregen, ondanks de avonturen van je kinderen en hond. En fijn dat de levering zo snel was! Veel plezier met je schone bank en bedankt voor je vertrouwen in Kymo!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waste of money.

Waste of money.
The vacuum cleaner has no power to help you cleaning.

7 de março de 2025

Resposta da Kymocleaning

We’re sorry to hear about your experience and that you feel this way. It’s unfortunate that you didn’t reach out to us first, as we’re always happy to help. It’s possible that the product may have been damaged or malfunctioned unexpectedly. If that’s the case, we’d be more than happy to send you a replacement. Please feel free to contact us so we can find a solution for you.

Great service

Great service

5 de março de 2025

Resposta da Kymocleaning

Thank you for your kind words! Providing great service is our top priority, and we're happy to hear you're satisfied. We truly appreciate your support and trust in Kymo!

Kymo Cleaning

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.