Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de Kymo stoomreiniger nu een paar weken en ben oprecht verrast hoe goed hij werkt. Vooral in de keuken merk ik het verschil. Vet rond het fornuis laat veel sneller los en ik hoef nauwelijks... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superapparaat voor het stomen en reinigen van bankbekleding, kussens, matrassen, vachten, plavuizenetc. De naden van onze houten vloer èn van onze houten salon tafel zijn stralend schoon geworden.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne stoommop, gekocht voor de vloer. Maar zitten genoeg onderdelen bij om te stoomreinigen. Voor de vloer ideaal. Zeer wendbaar, stoom te regelen dus vloer word niet te niet nat. Lekker lan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Kymo 9 in 1 Stoomreiniger én Handstomer bevalt tot nu toe goed. Het apparaat is veelzijdig en wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je het kunt gebruiken voor vloeren, tegels, r... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza
  2. Serviços Diarista
  3. Remodelador de cozinhas
  4. Atacadista de artigos para casa

Kymo Online is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige schoonmaakproducten, die uitblinken in zowel kwaliteit als klantenservice. Met een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en innovatieve schoonmaakhulpmiddelen, streven we ernaar om aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, terwijl onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bij Kymo Online kunnen klanten vertrouwen op producten van topkwaliteit en een service die het schoonmaken eenvoudig en effectief maakt voor iedereen.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

168 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Great service

Great service

5 de março de 2025

Resposta da Kymocleaning

Thank you for your kind words! Providing great service is our top priority, and we're happy to hear you're satisfied. We truly appreciate your support and trust in Kymo!

Best regards,

Super!

Super bedrijf! Verkoop van geweldige reinigers! Wij zijn er onwijs blij mee!
Zeer zeker aan te raden om deze producten in huis te hebben!

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een fantastisch compliment, dankjewel! Super om te horen dat je zo blij bent met onze reinigers. We doen ons best om kwaliteit en gemak te bieden, dus het is geweldig om te weten dat je onze producten aanbeveelt. Bedankt voor je vertrouwen in Kymo!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb afgelopen week de kymo reiniger…

Ik heb afgelopen week de kymo reiniger ontvangen.
Het matras van mijn dochter had vele vieze vlekken.dus dacht proberen waard en ja hoor!
Het is bijna mijn nieuwe hobby geworden!
Ben daarna meteen aan de slag gegaan met onze stoffe bank.
Ik kan niet wachten tot ik de bekleding van de auto kan doen!

17 de fevereiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een geweldige review, dankjewel! Wat fijn om te horen dat de Kymo reiniger zo goed werkt en dat het schoonmaken bijna een nieuwe hobby is geworden! Geweldig dat het matras en de bank er weer fris uitzien – en de auto wordt vast de volgende succeservaring. Veel schoonmaakplezier en bedankt voor je vertrouwen in Kymo!

Zeker een aanrader

Apparaat was snel geleverd, ik heb hem gelijk uitgetest gezien de bekleding van mijn trap erg vies was geworden.
Doet prima zijn werk en de bekleding ziet er weer schoon uit.
Vooral de functie waarbij het apparaat zichzelf weer reinigt is erg fijn!

16 de fevereiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Super dat je trapbekleding er weer schoon uitziet en dat het apparaat zijn werk goed doet. De zelfreinigende functie is inderdaad een handige toevoeging! Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in Kymo. Veel schoonmaakplezier!

Super snel

Super snel, krachtig, heel tevreden.

10 de fevereiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een korte maar krachtige review, dankjewel! Super om te horen dat je zo tevreden bent met de snelheid en kracht van het apparaat. Veel schoonmaakplezier en bedankt voor je vertrouwen in Kymo!

Top bedrijf

Top bedrijf! Het begint bij een super nette en fijne website. Vervolgens ontzettend snelle levering en dan begint de pret. Ik heb de Vlekkenreiniger van Kymo en die heeft mijn behoorlijk slecht onderhouden paardenauto weer helemaal schoon gekregen. Binnenkort zijn mijn matras en de bank aan de beurt. Super fijn makkelijk en goedwerkend product, heel blij mee!

7 de fevereiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een fantastische review, dankjewel! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, de snelle levering én natuurlijk de Vlekkenreiniger. Geweldig dat je paardenauto weer helemaal schoon is geworden! Succes alvast met je matras en bank, ik weet zeker dat het resultaat je weer zal verrassen. Bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen in Kymo!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zalig om dit toestel te gebruiken.

Zalig om dit toestel te gebruiken.
Eindelijk krijg ik alles proper in hoeken en kiertjes.
Deze stoomreiniger is een aanrader voor mensen die houden van properheid.

24 de janeiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een heerlijke review, dankjewel! Wat fijn om te horen dat je zo geniet van het gebruik van de stoomreiniger en dat je nu zelfs de lastigste hoeken en kiertjes helemaal schoon krijgt. Voor iedereen die van een brandschoon huis houdt, is dit inderdaad een topper. Bedankt voor je enthousiasme en vertrouwen in Kymo!

Verbaast....

Onlangs leende iemand mij een soortgelijke stoommachine. Omdat ik dacht dat als ik het nogmaals zou gebruiken het schoon zou zijn zelf deze aangeschaft. Wilde dus de bank reinigen, Na vriendelijk, en snel verkoper klant kontakt begonnen aan de bank. Stond versteld van de snelle opwarmtijd, bijna onmiddellijk, evenals wanneer ik hem uitzette, wat ook zo goed als direct bleek. Licht gewicht, toch stevig niet zo fragiel als de geleende aanvoelde. De bank is echt schoon dit keer, wat met de ander toen niet helemaal lukte. Ondertussen een paar uur verder heb ik eigenlijk op plafonds en muren na het hele huis gedaan HAHA... Kymo.... nooit van gehoord, blij het nu te kennen! AANRADER!

29 de janeiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een geweldige review, dankjewel! Wat fijn dat je voor Kymo hebt gekozen en dat het resultaat je zo positief heeft verrast. De snelle opwarmtijd en stevige kwaliteit maken het schoonmaken inderdaad een stuk makkelijker – en wat een prestatie dat je bijna je hele huis ermee hebt gereinigd! Geweldig om te horen dat je bank nu écht schoon is. Bedankt voor je enthousiasme en vertrouwen in Kymo. Veel schoonmaakplezier!

De vlekkenreiniger is top

De vlekkenreiniger ultra is ultra top! Super dat hij zo veel verschillende opzetstukken heeft.

Ook blij met de service van het bedrijf en de uitleg video die ik opgestuurd kreeg. Heel overzichtelijk.

Ik zou de kwalitatief super producten zeker aanraden!

10 de janeiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een fantastische review, dankjewel! Super om te horen dat je zo blij bent met de Vlekkenreiniger Ultra én de verschillende opzetstukken. Fijn dat de uitlegvideo je goed heeft geholpen – we doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk te maken. Jouw enthousiasme en aanbeveling betekenen veel voor ons. Bedankt voor je vertrouwen in Kymo!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een handig toestel om kleine…

Een handig toestel om kleine oppervlakten te desinfecteren want voor grote werken is het te snel leeg. Ik heb gelukkig gekozen voor grote badkamer tegels dus weinig voegen…met twee keer vullen doe ik de plaatsen waar de bacteriën zich kunnen stapelen en het blijft lang schoon.

6 de janeiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je het toestel handig vindt voor het desinfecteren van kleinere oppervlakken. Slim om voor grote badkamertegels te kiezen – dat maakt het schoonmaken inderdaad een stuk efficiënter! Goed om te weten dat je met twee keer vullen alles grondig kunt aanpakken en het resultaat lang schoon blijft. Bedankt voor je vertrouwen in Kymo!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Doet helemaal wat het apparaat moet…

Doet helemaal wat het apparaat moet doen, en ook droog zuigen gaat prima

20 de janeiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het apparaat! Super dat zowel het reinigen als het droog zuigen helemaal naar verwachting gaat. Bedankt voor je positieve review en vertrouwen in Kymo!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eenvoudig te gebruiken en werkt…

Eenvoudig te gebruiken en werkt perfect. Compact handig. Goede prijs kwaliteit verhouding
Zoek je een reiniger voor bekleding , zoek dan niet verder.

18 de janeiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat een geweldige review, dankjewel! Super om te horen dat je de reiniger eenvoudig in gebruik vindt en dat hij perfect werkt. Het compacte design en de goede prijs-kwaliteitverhouding maken het inderdaad een ideale keuze. Wat fijn dat je ons product aanraadt voor bekleding – jouw ervaring betekent veel voor ons!

Top aankoop

Het was even puzzelen met hoe het precies werkt, maar als je het eenmaal door hebt is het een ideaal apparaat voor het schoonmaken van m'n witte bank, op moeilijke plekjes tussen het aanrechtblad en de wasbak. Top aankoop.

17 de janeiro de 2025

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop! Ik begrijp dat het even wennen kan zijn in het begin, maar super dat je het apparaat nu helemaal onder de knie hebt. Wat geweldig dat het zo goed werkt voor je witte bank én op die lastige plekjes in de keuken. Bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen in Kymo!

Stoommop

Goede dienstverlening en communicatie. De stoommop doet zijn werk zeer goed ook op de moeilijk bereikbare plaatsen.

13 de dezembro de 2024

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Het is geweldig om te weten dat de stoommop goed zijn werk doet, zelfs op de moeilijk bereikbare plekken. Goede service en heldere communicatie staan bij ons voorop, en jouw complimenten betekenen veel voor ons. Bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen in Kymo!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vacuum cleaner works very well and easy…

Vacuum cleaner works very well and easy to store!

30 de novembro de 2024

Resposta da Kymocleaning

Thank you for your kind feedback! Great to hear the vacuum works well and is easy to store.

Best regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

voorlopig 1 ster

Om bij voorbaat vragen om een positieve review, zoals Kymo mij per mail heeft verzocht, is richting (potentiële) klanten behoorlijk brutaal, daarom 1 ster. Een review moet een hulpmiddel zijn richting toekomstige klanten. Als een product goed is komen de positieve reacties vanzelf.
Overigens, een eerste gebruik viel me niet mee in die zin dat ik wellicht schoonmaakwonderen had verwacht.

12 de dezembro de 2024

Beste Anja,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We willen graag verduidelijken dat we geen verzoek tot een positieve review sturen voordat een product is ontvangen. Na 20 dagen sturen we een bericht waarin we vragen om feedback op onze producten en service. Dit helpt ons om continu te verbeteren.

Wat betreft uw opmerking over schoonmaakwonderen: onze machines zijn ontwikkeld om grondig en efficiënt schoon te maken, maar het blijven uiteraard schoonmaakmachines en geen tovermiddelen. We zijn blij te lezen dat de machine wel naar behoren functioneert.

Het spijt ons dat u ons niet direct heeft gemaild, aangezien we graag samen naar een passende oplossing zoeken bij ontevredenheid. Aarzel alstublieft niet om alsnog contact met ons op te nemen via info@kymo-online.nl. We staan voor u klaar!

Super geholpen!

Ik ben echt super tevreden over Kymo, ben erg vriendelijk geholpen door Femke van de klantenservice aangezien ik wat vragen had over de stoommop. Na het sturen van een video van het probleem konden ze mij gelijk helpen en is het opgelost! Zijn tegenwoordig nog maar weinig bedrijven die je op deze manier helpen!

3 de dezembro de 2024

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Ik ben blij dat ik je snel en vriendelijk heb kunnen helpen met je vragen over de stoommop. Goede service staat bij ons voorop, en jouw compliment betekent veel voor ons!

Bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen in Kymo.

Super tevreden

Ik kreeg deze week de kymo cleaning binnen en ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Ik heb onze tapijt meteen aangepakt omdat wij een hondje hebben die durft erop te plassen. Wat een verschil na de reiniging. Precies een nieuw vloerkleed. Ik was zo enthousiast dat ik dan maar ons salon ook gelijk gedaan heb en ook hier een verbluffend resultaat!! Super tevreden

11 de dezembro de 2024

Resposta da Kymocleaning

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je Kymo Cleaning! Een nieuw vloerkleed én een prachtig resultaat op je salon – daar doen we het voor. Bedankt voor je enthousiasme en het delen van je ervaring!

Veel plezier met je schone tapijt en salon!

Prachtige machine

Het is een mooie machine .ik had er wel iets meer van verwacht voor wat men betaald maar ik ben misschien te snel in iets zeggen daarmee.
Maar het reinigen van stoelen perfect ze zijn weer als nieuw .spiegels top maar gaat niet makkelijk ermee. misschien moet ik dat nog uitvinden want heb het nog maar net in bezit .vloer laminaat perfect..
Zelfs kleed reinigen top.
Ik ben er tot nu echt blij mee.
Dus ik mag niet klagen.
Ik hoop hier lang plezier van te houden .

23 de novembro de 2024

Resposta da Kymocleaning

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je stoelen, vloerkleed en laminaat er weer als nieuw uitzien – dat is precies wat we willen bereiken. Voor het reinigen van spiegels geven we je graag wat extra tips als dat nodig is.

We hopen dat je nog lang plezier zult hebben van je machine. Mocht je vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben onze bank dankzij dit…

We hebben onze bank dankzij dit apparaat weer goed schoon gekregen!

22 de novembro de 2024

Resposta da Kymocleaning

Wat fijn om te horen dat je bank weer goed schoon is! We zijn blij dat het apparaat zo goed heeft gewerkt voor jou.

Mocht je nog meer schoonmaakklussen hebben, dan staan we altijd voor je klaar met nieuwe tips!

Kymo Cleaning

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.