Jeg må sige, jeg er dybt imponeret over Labellab's tebakke og krydderipodie. Først og fremmest er kvaliteten virkelig god. Materialerne føles robuste og holdbare, hvilket giver mig tillid til, at... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super High quality products with good prices I am definitely shopping here again 😁
Jeg købte krydderiglas og en masse forskellige labels til min mor i indflyttergave, og det store smil på min mors læber, var priceless. Glassene var super fine og pakket godt ind, samt de mange labels... Ver mais
A empresa respondeu
Så fine og lækre ting på hjemmesiden, som lever op til ens forventninger når de kommer hjem. De sender varerne hurtigt, godt pakket ind og har nogle helt geniale løsninger til organisering på deres hj... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Omfavn hverdagen med Labellab, uanset om du er her for at forvandle dine køkkenskabe eller forkæle en du holder af, har Labellab en løsning til ethvert rum, hylde eller livsstil. Vores samling af etiketter og opbevaringsløsninger er designet til at hjælpe dig med at få styr på livets små nuancer. Hos os finder du kreative, unikke og personlige gaver. Vores formål er at være der i de øjeblikke, der betyder noget, i hjertet af enhver vigtig lejlighed.
Informações de contato
Høje Taastrup Boulevard 82, 2630, Høje Taastrup, Dinamarca
- Sales@labellab.dk
- labellab.dk
Super service, hurtig levering og skøn, nem hjemmeside. ❤️

Kæmpe anbefaling
Flotte etiketter og hurtig levering. Stor anbefaling herfra! :)

Resposta da Labellab
Det er første gang jeg bestiller hos…
Det er første gang jeg bestiller hos Labellab men det bliver bestemt ikke sidste gang! Hurtig levering og utroligt lækre produkter 😁

Resposta da Labellab
Super god service og simpelhent så…
Super god service og simpelhent så smukke etiketter og krydderiglas

Resposta da Labellab
Jeg er så glad for mit køb hos…
Jeg er så glad for mit køb hos Labellab.
Hurtig levering samt god service og pakken var pakket sikkert ind. Kommer helt sikkert til at handle her igen.
Tusind tak!

Resposta da Labellab
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Er vilde med krydderiglassene og etiketterne der til.

Resposta da Labellab
Bedste hjemmeside til køb af labels og…
Bedste hjemmeside til køb af labels og ting til organisering

Resposta da Labellab
Super hurtig levering og gode…
Super hurtig levering og gode produkter. Kun glas levering og ingenting var i stykker eller lign.
Andre ting jeg også godt gad prøve fra siden måske :)

Resposta da Labellab
Hurtig levering og lækre produkter!
Hurtig levering og lækre produkter!

Super hurtig levering
Super hurtig levering, bestilte torsdag og havde pakken lørdag. Kvaliteten af produkterne er høj. Ville handle her igen!

Resposta da Labellab
Labels virker til at være I god kvalitet

God kvalitet
Jeg har købt nogle flotte krydderiglas fra labellab. Kvaliteten er god og leveringen gik hurtigt.

Virkelig fine labels
Virkelig fine labels, hurtig levering. Man skal måske overveje bedre pakning af dem, Min pakke havde fået et stort tryk på forsiden og kan ses på labels.

Resposta da Labellab
Super service og virkelig nice…
Super service og virkelig nice produkter. Rigtig god kundeservice som svare hurtig på alle spørgsmål! Jeg kan 110% anbefale dem.

Resposta da Labellab
Flot produkt og hurtig levering
Flot produkt og hurtig levering.
Desværre var der nogle fejl på nogle af mine mærker men der var rigtig god kundeservice som svarede med det samme og som lyn hurtigt sendte mig nogle nye mærker. Meget tilfreds og vil købe der igen.

Super fantastisk service
Super fantastisk service, havde bestil en masse etiketter men da jeg modtager pakken mangler der desværre er ark.
Jeg tager kontakt til labellab, de svar lyn hurtig og har sendt nogle nye til mig. Kan kun anbefale dem og slet ikke sidste gang jeg har købt noget hos dem.

Resposta da Labellab
Hurtig levering og smukke labels 🙌🏼

Resposta da Labellab
Super god kvalitet og hurtig levering

Resposta da Labellab
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.