Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg må sige, jeg er dybt imponeret over Labellab's tebakke og krydderipodie. Først og fremmest er kvaliteten virkelig god. Materialerne føles robuste og holdbare, hvilket giver mig tillid til, at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte krydderiglas og en masse forskellige labels til min mor i indflyttergave, og det store smil på min mors læber, var priceless. Glassene var super fine og pakket godt ind, samt de mange labels... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fine og lækre ting på hjemmesiden, som lever op til ens forventninger når de kommer hjem. De sender varerne hurtigt, godt pakket ind og har nogle helt geniale løsninger til organisering på deres hj... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Omfavn hverdagen med Labellab, uanset om du er her for at forvandle dine køkkenskabe eller forkæle en du holder af, har Labellab en løsning til ethvert rum, hylde eller livsstil. Vores samling af etiketter og opbevaringsløsninger er designet til at hjælpe dig med at få styr på livets små nuancer. Hos os finder du kreative, unikke og personlige gaver. Vores formål er at være der i de øjeblikke, der betyder noget, i hjertet af enhver vigtig lejlighed.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom hurtigt og hjælper virkelig på et…

Kom hurtigt og hjælper virkelig på et mere organiseret hjem.

5 de fevereiro de 2023

Hej Anna,
Tusind tak for din fantastiske feedback og dine 5 stjerner! ⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at din ordre kom hurtigt og at vores produkter har hjulpet med at skabe et mere organiseret hjem for dig 🏠

Vi sætter stor pris på at kunne bidrage til dine organisatoriske behov, og det betyder meget for os at få din bekræftelse på, at vores produkter har været til gavn 🥰
Tak for din støtte! 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækker vare og de fedeste…

Super lækker vare og de fedeste etiketter hvor der er mulighed for at vælge imellem forskellige skrifttyper .

2 de fevereiro de 2023

Hej Divamor,
Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ✨

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores vare og at du kunne lide vores udvalg af etiketter, der giver mulighed for at vælge imellem forskellige skrifttyper 🏷

Vi lægger stor vægt på at tilbyde vores kunder både kvalitetsprodukter og muligheder for at tilpasse deres køb efter deres præferencer, så det betyder meget for os at få din positive feedback 🫶🏻

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🛒

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

No complaints what so ever!

Mega hurtig forsendelse, fint præsenteret med product-care vejledning og info. Godt pakket ind, så intet gik i stykker.
Jeg har absolut ingen klager, det hele er bare perfekt :)

5 de fevereiro de 2023

Hej Iben,

Tusind tak for dine fine anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️

Vi sætter pris på, at du bemærkede den gode pakning og informationen. Tak for din positive feedback! 🥰

Smukke labels:)

Smukke labels til mine krydderier.
Hurtig levering!

31 de janeiro de 2023

Hej Janne,
Tusind tak for din positive anmeldelse! ✨

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores etiketter til dine krydderier og at du nød den hurtige levering 📦

Vi stræber altid efter at tilbyde produkter af høj kvalitet og en effektiv leveringsservice, så det glæder os at vide, at vores indsats blev værdsat af dig 💛

Tak for din støtte! Vi ser frem til at betjene dig igen 🛒

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre produkter til en fornuftig pris

Det hele var præcis som jeg forventede, super lækre produkter til en fornuftig pris ☺️

Hej Nina,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse! ⭐️
Det glæder os at høre, at du er så tilfreds med dit køb. Vi sætter en ære i at tilbyde varer af høj kvalitet, og det betyder meget for os at vide, at dette afspejles i din oplevelse 🥰

Vi sætter pris på støtte og din tillid til os. Vi ser frem til at betjene dig igen, og håber at vi fortsat kan imponere dig! ✨

perfekte labels

Jeg har længe manglet (hjemmelavet) labels. Og endelig fandt jeg dem!
Jeg havde en del spørgsmål - men
Labellab har super god kundeservice, som svarede hurtigt og gav mig svar på alt jeg havde brug for.

Hurtig levering og SUPER flotte labels.

Hej Simone,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte stjerner! ⭐️

Det er dejligt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig og at du blev mødt med en så positiv oplevelse. Vi stræber altid efter at yde den bedste service og vejledning til vores kunder 👩🏼‍💻

Endvidere er vi glade for at høre, at du værdsatte den hurtige levering og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen! 🛍

Produkterne er som forventet

Produkterne er som forventet, og kom hurtigere end hvad jeg regnede med. De var pakket forsvarligt ind, og ser bare rigtig godt ud. Jeg skal bestille mere hos dem i hvertfald. 🙏🏽

Hej Ebru,

Tusind tak for dine fine anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️

Fantastisk at høre, at din ordre blev leveret mega hurtigt og præsenteret med omhu 📦 Vi sætter pris på, at du bemærkede den gode pakning. Tak for din positive feedback! 🥰

Josefine & Team Labellab

Super tilfreds!

Så fine produkter - olie glassene var pakket rigtig godt ind og de labels jeg bestilte var pakket i en konvolut. Ikke en eneste ting at sætte en finger på. Vil helt sikker vende tilbage igen 😊

20 de janeiro de 2023

Hej Linette,

Tusind tak for dine fine anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️

Fantastisk at høre, at din ordre blev præsenteret med omhu 📦 Vi sætter pris på, at du bemærkede den gode pakning. Tak for din positive feedback! 🥰

Josefine & Team Labellab

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og fin service :) ingen skader…

Hurtig og fin service :) ingen skader på glas eller noget :) fuld tilfredshed herfra :)

17 de janeiro de 2023

Hej skønne du,

Tusind tak for dine fine anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️

Fantastisk at høre, at din ordre blev leveret hurtigt og præsenteret med omhu 📦

Lynhurtigt service

Lynhurtigt service, bestilte og fik leveret dagen efter.

12 de janeiro de 2023

Hej Emma,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og er glade for, at du fandt leveringen hurtig! 📦
Det glæder os at du har haft så god en oplevelse hos os 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kundeservice og flotte produkter

Tak for rigtig god kundeservice og hjælp. Jeg købte labels og krydderiglas, og det er blevet så godt. :)

2 de janeiro de 2023

Hej Katrine,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte stjerner! ⭐️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig fine klistermærker i god…

Rigtig fine klistermærker i god kvalitet!
De er nemme at tage af arket og man kan rette dem uden de går i stykker, hvis man får dem sat skævt på glasset.

Hurtig levering :)

14 de dezembro de 2022

Hej Mia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ⭐️
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores etiketter og finder dem af god kvalitet 🏷

Vi sætter pris på din ros og bestræber os altid på at levere en hurtig levering. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 🛍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem hjemmeside og superhurtig levering.

15 de novembro de 2022

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️
Vi er glade for at høre, at du fandt vores hjemmeside brugervenlig, og at du oplevede en superhurtig levering 📦

Vi sætter pris på din anmeldelse. Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden! 🛍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 2 standard ark samt to…

Jeg bestilte 2 standard ark samt to custom labels en fredag eftermiddag og min ordre blev klargjort samme dag og havde pakken søndag formiddag, super hurtig og nemt✌🏼

21 de outubro de 2022

Hej Michelle,

Tusind tak for din fine anmeldelse! ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du fik en super hurtig og nem oplevelse med din ordre. Vi sætter pris på, at du valgte os til at hjælpe med dine labels, og vi er glade for at kunne levere dem så hurtigt til dig! 📦

Vi ser frem til at betjene dig igen, og håber at vi kan fortsætte med at imponere dig! 🛍

Servicen er helt i top

Servicen er helt i top!

Havde her til aften bestilt labels og flaske og efter endt bestilling kom jeg i tanke om jeg manglede nogle labels .. trykkede ind på chatten og fik hjælp lige med det samme :-) og fik sparet leveringen 2 gange! Mega fed service

21 de outubro de 2022

Hej Daniella,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en top-notch service hos os. Vi sætter en ære i at imødekomme vores kunders behov og sikre, at de får den bedst mulige oplevelse 🥰

Det er dejligt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig med det samme og endda spare dig for leveringsomkostninger to gange! Vi værdsætter din ros og din støtte ✨

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 🛍

Bedste hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og smukke varer

Jeg er så tilfreds med mit køb, det giver køkkenet et elegant og overskueligt look. Det er tydeligt, at varerne er af høj kvalitet. :)

17 de outubro de 2022

Hej Maria,

Tusind tak for dine pæne ord og anmeldelse! ⭐️
Det glæder os at høre, at du er så tilfreds med dit køb, og at vores produkter har givet dit køkken et elegant og overskueligt udseende. Vi sætter en ære i at tilbyde varer af høj kvalitet, og det betyder meget for os at vide, at dette afspejles i din oplevelse 🥰

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden 🛍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var meget i tvivl om jeg skulle…

Jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe deres krydderiglas og etiketter da de er dyrere end ude i diverse butikker, MEN de er simpelthen ALLE pengene værd. Jeg er så glad for mine glas og etiketter, og der er ingen tvivl om jeg køber her igen! Det giver lige præcis det look jeg tænkte jeg gerne vil have og ser så elegant og enkelt ud! Jeg er så tilfreds, og skal helt klart bestille mere! Absolut alle pengene værd, fordi den kvalitet og elegance kan man ikke "bare" købe billigt i butikkerne.
Kæmpe varm anbefaling herfra.

10 de outubro de 2022

Hej Sisse,

Tak for din ærlige anmeldelse! ⭐️
Det glæder os at høre, at de var alle pengene værd for dig. Vi er glade for at kunne tilbyde produkter af høj kvalitet, som giver dig det ønskede look med elegance og enkelthed 🏷

Tak for din kæmpe varme anbefaling! Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🛍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smukke labels, svære at arbejde med

Jeg havde bestilt den helt store pakke, med labels til alt (næsten) krydderiglas og olieflasker. Jeg havde derudover også købt sylteglas i diverse størrelser, da jeg ikke kunne købe dem hos labellab. Produkterne er super lækre! Virkelig skøn kvalitet. DESVÆRRE, har jeg fået et rigtigt ærgeligt resultat. Etiketterne (tørvarer, nødder og frø) er for stive i det til at de kan sidde på sylteglas, som runder. Jeg er så ked af det visuelle ikke lever op til forventningerne. Jeg ville ønske at i havde nævnt det ved indkøb (eller tilbudt beholdere som egner sig til disse labels) for nu står jeg med 12 beholdere, som jeg ikke ønsker at ha’ stående fremme, fordi resultatet ikke er smukt. Jeg har været i dialog med firmaet som var super søde og pt arbejder på en løsning! Super skønt

8 de outubro de 2022

Hej Meggie,

Tusind tak for ris og ros! ⭐️
Det glæder os, at du synes vores produkter er super lækre og i skøn kvalitet.
Tak for at have kontaktet kundeservice, så vi hurtigt kunne finde en løsning på problemet 👩🏼‍💻

Det er svært for os, som virksomhed at vide hvad vores kunder køber af produkter, som de vælger at klistre vores etiketter på.
Det smarteste at gøre i sådan en situation er selvfølgelig at kontakte os på vores livechat eller mail og eventuelt sende et billede af produktet inden køb af etiketter, her kan vores dygtige team hurtigt komme med en tilbagemelding, i forhold til hvilke størrelser etiketter der er bedst, at bruge på præcist det produkt kunden overvejer at købe 😀

Vi håber at du er blevet glad og tilfreds med de nye etiketter vi har sendt dig og giver dig lyst til at have dine beholdere fremme 🫙

Bedste hilsner

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fragten er sky høj

Fine produkter..

Dog er fragten til den høje side når man kun bestiller etiketter der bliver sendt i kuvert 😬

4 de setembro de 2022

Hej Charlotte,

Tusind tak for ris og ros! ⭐️
Fragten koster desværre det den gør, fordi at vi sender med Track & Trace. Her kan både du som kunde og os som virksomhed følge med i pakkens rejse og på denne måde er der både en sikkerhed for dig og os, hvis nu pakken forsvandt. Her kan fragtfirmaet spore pakken og se hvor den sidst har været scannet 🤗📦

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn kundeservice og meget lækre…

Skøn kundeservice og meget lækre produkter.

27 de agosto de 2022

Hej Maja,

Tusind tak for din skønner anmeldelse ⭐️
Vi er glade for, at du havde en fremragende oplevelse med både vores produkter og kundeservice ✨

Vi ser frem til forhåbenligt at betjene dig igen i fremtiden! 🛍

Line & Team Labellab

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais