Lampen & Meer Avaliações

1.862
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb daar een tafel gekocht voor 50 euro super mooie deal nix mis mee dank je wel fatima voor je klantvriedelijkheid en je heb ons super goed geholpen herhaling vatbaar voor mij much love

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deze webwinkel brandt zijn vingers aan misdadige praktijken. Wij hebben scheve en gebrekkige stoelen ontvangen en weigeren deze retour te nemen en ons geld terug te geven. Onbeschoft te woord gestaan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

4 eettafel stoelen gekocht super blij mee super lieve vrouw heeft ons geholpen en lekker home parfum gekocht zo blij mee, konden stoelen meteen mee super fijn! Je kon ook kleur poten kiezen wij hebb... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vloerkleed besteld. Duurde heel lang voordat ik een bevestiging of verzending kreeg. Nu na een paar weken valt het kleed van ellende uit elkaar. Al meermaals mail gestuurd en whatsapp berichten gestuu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de interiores
  2. Loja de Camas
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de Móveis
  5. Empreiteiro de adequação de interiores
  6. Loja de sofás

Lampen en Meer is een webwinkel gespecialiseerd in interieur met een groot assortiment aan Lampen en design lampen

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 3% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.862)

43 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Beste Lampen en Meer,

Beste Lampen en Meer,

Wij zijn netjes geholpen door jullie lieve collega Amira. Na lang lopen in de winkel ( denk 3 uurtjes) , ondertussen wel 4 of 5 kopjes koffie gedronken hebben wij onze meubels uitgekozen met hulp van Amira. Ondertussen is alles geleverd bij ons thuis, aardige bezorgers nemen de tijd om alles op zijn plaats te zetten.

Lieve Amira,

Je bent een topper in je werk, bedankt voor je geduld, je hulp, en je gezelligheid. Ik kom zeker terug!

Liefs Priscilla Vincent en de jongens Giovanni Jayvano Sidney en Antony

30 de novembro de 2023

Snel en goed geholpen

Vriendelijk personeel.
Werd netjes geholpen en geadviseerd
Producten zijn mooi en makkelijk te verwerken
Snelle service

Werd me het een en ander uitgelegd waardoor ik zelf op een dag tijd een mooie cinewall kon bouwen met hun wandpanelen

25 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle bezorging met een vriendelijke…

Snelle bezorging met een vriendelijke bezorger die mijn man hielp alles in de garage te zetten. Jammer genoeg was de bestelling niet compleet, maar na een belletje werd verzekerd dat de rest de volgende dag zou komen, wat ook gebeurde, goed gedaan!

25 de novembro de 2023

Mooie stevige stoelen

Mooie stevige stoelen, prachtige kleuren. De klantenservice is vriendelijk. Ze deden extra hun best om de stoelen net op tijd voor het weekend te bezorgen, zoals ik had gevraagd. Super!

22 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De verkoper begroette ons goed

De verkoper begroette ons goed, liet ons rondsnuffelen en kwam later nog checken of we iets wilden weten. Zij gaf ons slim advies. Toen we naar huis gingen, hebben we 's avonds alles doorgenomen en zijn de volgende dag teruggegaan om alles te halen.

14 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De vriendelijke en behulpzame…

De vriendelijke en behulpzame klantenservice, samen met de prettige bezorgervaring, maken het winkelen bij Lampen en Meer voor mij een genoegen. Zelfs wanneer de bezorgers iets later waren, hielden ze me telefonisch op de hoogte. De klantgerichte, professionele en begripvolle benadering maakt Lampen en Meer mijn favoriete meubel winkel!

9 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slecht kwaliteit van de laatste…

Slecht kwaliteit van de laatste aankoop!!!

30 de outubro de 2023
logotipo da Lampen & Meer

Resposta da Lampen & Meer

Beste Ahmed,

Wat vervelend om te horen dat het u niet te vreden met met de kwaliteit van het ontvangen vloerkleed.Helaas komt er geen schademelding/klacht voor in ons systeem onder uw ordernummer of naam.
Uiteraard stellen wij dit soort feedback erg op prijs zodat wij onze dienstverlening continu kunnen blijven verbeteren. We hopen dan ook dat als je ons weer eens een kans geeft, dat we je dan naar volle tevredenheid kunnen helpen en adviseren! Stuur daarom alsnog uw klacht/melding door naar info@lampenenmeer.nl

Met vriendelijke groet, Lampenenmeer.nl