Heb daar een tafel gekocht voor 50 euro super mooie deal nix mis mee dank je wel fatima voor je klantvriedelijkheid en je heb ons super goed geholpen herhaling vatbaar voor mij much love
Veja o que dizem as avaliações
Deze webwinkel brandt zijn vingers aan misdadige praktijken. Wij hebben scheve en gebrekkige stoelen ontvangen en weigeren deze retour te nemen en ons geld terug te geven. Onbeschoft te woord gestaan... Ver mais
Vloerkleed besteld. Duurde heel lang voordat ik een bevestiging of verzending kreeg. Nu na een paar weken valt het kleed van ellende uit elkaar. Al meermaals mail gestuurd en whatsapp berichten gestuu... Ver mais
Detalhes da empresa
- Designer de interiores
- Loja de Camas
- Loja de decoração de design de interiores
- Loja de Móveis
- Empreiteiro de adequação de interiores
- Loja de sofás
Lampen en Meer is een webwinkel gespecialiseerd in interieur met een groot assortiment aan Lampen en design lampen
Informações de contato
Regenbeemd 23, 4825 AS, Breda, Holanda
- 085 130 6401
- info@lampenenmeer.nl
- lampenenmeer.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 3% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ben goed geholpen door Amira vandaag
Ben goed geholpen door Amira vandaag, meubels gelijk meegenomen. Zal hier zeker vaker komen!
Blijf weg !
Bank besteld en betaalt die opvoorraad was achteraf 4 t/m 6 weken levertijd

Resposta da Lampen & Meer
Dankzij hun professionele aanpak werd…
Dankzij hun professionele aanpak werd de vaas op het juiste adres afgeleverd.
Zeer klantvriendelijk met kennis van het vak en een erg ruime aanbod.
Ik heb 4 barkrukken gekocht bij ze
Ik heb 4 barkrukken gekocht bij ze, eerst kreeg ik 2 verschillende kleuren en daarna zijn er van 2 krukken de voetsteunen afgebroken.
Waardeloze service omdat hun mij geen bon hadden gegeven ik had namelijk telefonisch gekocht en daardoor geen order nr had werd ik niet goed geholpen. Telefonisch totaal onbereikbaar en als je dan iemand aan de telefoon hebt is opeens je garantie verlopen terwijl je wel binnen de garantie het gemeld hebt!
WAARSCHUWING niet kopen bij Lampenenmeer
WAARSCHUWING: BLIJF WEG!
Ik ben zelden zo teleurgesteld in een bedrijf geweest als in Lampen en Meer. Ik heb vorig jaar eetkamerstoelen besteld ORD52406 die beschadigd aankwamen. Vanaf dat moment is het een nachtmerrie geweest.
Ten eerste reageert hun klantenservice nergens op. Ik heb meerdere formulieren ingevuld op hun website, maar nooit een antwoord gekregen. Toen ik ze eindelijk aan de lijn kreeg, beweerden ze dat ik niet op een bericht had gereageerd (wat ik nooit heb ontvangen). Vervolgens werd ik beloofd teruggebeld te worden, wat nooit gebeurde.
En alsof dat nog niet genoeg is, vertelden ze me bij een volgend telefoontje dat het te laat was om mijn klacht in te dienen, en toen gooide de medewerker de telefoon op. Serieus? Ik werd letterlijk aangeraden om een advocaat in te schakelen.
De kwaliteit van hun producten is blijkbaar net zo slecht als hun klantenservice. Ik heb nu beschadigde stoelen en niemand die me wil helpen.
Dus, om het samen te vatten: slechte producten, onbereikbare klantenservice, valse beloftes en ronduit onbeschofte medewerkers. Bespaar jezelf de moeite en het geld, en koop je lampen en meubels ergens anders. Dit bedrijf verdient het niet om te bestaan.
Echt, ik wou dat ik negatieve sterren kon geven.
Een uitstekende online winkel
Een uitstekende online winkel. Ze hebben aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen, en de levering is snel.
Ik heb een salontafel besteld en deze is in goede staat ontvangen.
Klanten service is erg brutaal en wilt…
Klanten service is erg brutaal en wilt je niet verder helpen
2 lampen besteld 1 verkeerde kleur ontvangen en 1 lamp beschadigd
Ze willen maar voor 1 lamp een retour label sturen de andere lamp moet je zelf 14.50 betalen voor retour kosten terwijl hun zelf een kapotte lamp sturen
Klanten service wilt nergens aan mee werken en blijft bij hun stand punt
Erg slecht
Top service.
Top service.
Bankstel en stoelen besteld,
Binnen 1 week en 2 dagen geleverd
1 van de stoelen was helaas kapot, klein scheurtje.
Daarover gemaild, binnen 10 minuten al antwoord ( op zondag )
En zojuist is de nieuwe stoel gebracht
Ik ben tevreden 👍
Afgelopen week een beschadigde…
Afgelopen week een beschadigde vloerlamp binnen gekregen. Snel opgelost en een nieuwe gekregen!
Goed product en voldoet aan de verwachting!
Onbetrouwbaar bedrijf met slechte service
3 maanden geleden stoelen gekocht, onderstellen zijn krom, hiervoor zouden ze langs komen en hun willen bepalen wanneer ik tijd heb daarvoor. 2 keer belt een bezorger terwijl ik op mijn werk ben dat die er over 15 minuten is, zonder dat wij hiervoor een afspraak hebben gemaakt??? Ik bel de klantenservice en krijg vooral een grote bek en dat ik maar naar de winkel moet komen om t op te lossen. Medewerker praat met taal als “ik ben jou hond niet” “onze bezorgers werken vaker dan jij”
Al met al is het nog niet opgelost en zal dit ook nooit opgelost worden!
Mensen wees verstandig! Koop hier vooral niks maar ga opzoek naar een goed adres!!!
Stoelen
4 eettafel stoelen gekocht super blij mee super lieve vrouw heeft ons geholpen en lekker home parfum gekocht zo blij mee, konden stoelen meteen mee super fijn! Je kon ook kleur poten kiezen wij hebben voor zilver gekozen.
Kan helaas geen foto plaatsen..
GEEN KLANTEN SERVICE ROT KWALITEIT
Wat niet, wacht nog steeds dat ze het gaan omruilen!
Wees gewaarschuwd voor de minimale ‘service’
Enige tijd geleden een aantal producten aangeschaft. Op het eerste gezicht denk je prima voor die prijs, totdat je daadwerkelijk gebruik maakt van de producten. Zo heb ik meubels aangeschaft voor één van mijn verhuurobjecten en na het schoonmaken kwam ik erachter dat de tafel knullig in elkaar is gezet door de medewerkers van lampen en meer. En dit terwijl je wel betaald voor de monteer service. Het is letterlijk in elkaar geflanst. Na meerdere mails te hebben verstuurd word je van het kastje naar de muur gestuurd en vervolgens reageren ze niet meer op je mails. Een andere reviewer sprak over arrogante medewerkers en ik ben het hier volledig mee eens.
De klantenservice medewerkers kennen geen fatsoenlijke etiquette. Ze hebben, na het zelf te hebben ondervonden, simpelweg geen manieren.
Al met al goedkope meuk & hetzelfde
geldt voor hun ‘medewerkers’.
Ik zou zeggen shop dan beter bij ali express als je dezelfde ‘kwaliteit’ wil en ‘service’.
Anno 2025 zijn er genoeg online webshops die kwaliteit leveren en hun klanten niet in de kou laten staan.
Een ster is nog t veel
Een ster is nog t veel, slechte klantenservice. Afspraken komen ze niet na! Advies koop daar niet!
Ik heb een salontafel besteld en deze…
Ik heb een salontafel besteld en deze is in goede staat ontvangen. Uitstekende service, vooral Sarah van de klantenservice,
Ze zijn stevig en waren uitstekend verpakt, zonder enige beschadigingen.
Meubels
Opnieuw een bank op maat laten maken bij Lampen en meer. Wederom super tevreden over de service maar ook over de kwaliteit van de bank. Tevens een mooie bed ook besteld. Prachtige meubels voor mooie prijzen! Super tevreden over de klantvriendelijkheid.
De prijzen van de producten zijn heel…
De prijzen van de producten zijn heel betaalbaar in vergelijking met andere woonwinkels.
De communicatie was goed en de levering verliep prima.
Alles is supergoed geregeld
Alles is supergoed geregeld, en heel goed geholpen met het advies , dank je wel!! Het fijne van alles was dat ik binnen 2 dagen alle meubels op z’n plaats had staan 😃😃
Koop hier niet!!
Koop hier niet!!! Wat een ontzettend klant-onvriendelijk bedrijf. Zodra je iets wilt retourneren wordt je verplicht op extreem hoge kosten gejaagd. Ik zou zeggen, shop even een deurtje verder, lijkt wel op een foute drop-shipper partij o.i.d.