Heb daar een tafel gekocht voor 50 euro super mooie deal nix mis mee dank je wel fatima voor je klantvriedelijkheid en je heb ons super goed geholpen herhaling vatbaar voor mij much love
Veja o que dizem as avaliações
Deze webwinkel brandt zijn vingers aan misdadige praktijken. Wij hebben scheve en gebrekkige stoelen ontvangen en weigeren deze retour te nemen en ons geld terug te geven. Onbeschoft te woord gestaan... Ver mais
4 eettafel stoelen gekocht super blij mee super lieve vrouw heeft ons geholpen en lekker home parfum gekocht zo blij mee, konden stoelen meteen mee super fijn! Je kon ook kleur poten kiezen wij hebb... Ver mais
Vloerkleed besteld. Duurde heel lang voordat ik een bevestiging of verzending kreeg. Nu na een paar weken valt het kleed van ellende uit elkaar. Al meermaals mail gestuurd en whatsapp berichten gestuu... Ver mais
Detalhes da empresa
- Designer de interiores
- Loja de Camas
- Loja de decoração de design de interiores
- Loja de Móveis
- Empreiteiro de adequação de interiores
- Loja de sofás
Lampen en Meer is een webwinkel gespecialiseerd in interieur met een groot assortiment aan Lampen en design lampen
Informações de contato
Regenbeemd 23, 4825 AS, Breda, Holanda
- 085 130 6401
- info@lampenenmeer.nl
- lampenenmeer.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 3% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wil je opgelicht worden dan zeker bij…
Wil je opgelicht worden dan zeker bij dit bedrijf iets bestellen. Betaalde goederen worden niet geleverd en de klantenservice verbreekt gewoon de verbinding.
Vandaag langs geweest in de winkel
Vandaag langs geweest in de winkel. Medewerkers groetten je niet en zitten constant op hun telefoon. Als je ze wat vraagt willen ze niet eens helpen. Ook toen ik wat vroeg zei ze “ik ga met pauze” . Ook niet netjes.
NIKS BESTELLEN!!!!!!!!
Ik heb een tafelset besteld en heb 150 extra betaald om het in elkaar te laten zetten. Kapotte glasplaat dus gelijk de bezorger geroepen en die zei: ja bel maar naar de winkel. Dus wij dat gedaan en dezelfde minuut gelijk foto's gemaild van de schade. Ze zouden bij het brengen van de dressoir gelijk de glasplaat verwisselen. Toen de bezorger hier kwam met de dressoir had hij de verkeerde glasplaat bij zich. Daar zouden ze nog voor bellen... nou niet dus! Ik gemaild en gebeld en ze zeiden dat we her zelf hadden gedaan. Belachelijk want ik riep de bezorger nog terug! Ik heb bewijzen van de tijden van foto's en alles. Maar hoor niks meer van ze! Ik wilde nog een bank bestellen bij ze maar ik bestel nooit meer wat! Wat een oplichterspraktijken zeg!!! NIKS KOPEN DAAR!!!
Geweldige service
Geweldige service, mooie producten, helemaal top!
Koop hier niks heb een witte stoel…
Koop hier niks heb een witte stoel gekocht kreeg een vieze gebruikte stoel met vlekken mee in een oude stoffig doos
Koop hier niks!!
Koop hier niks!!
Ik koop 2 verschillende lampen, vervolgens krijg ik 2 dezelfde binnen.
Ik moest een terug sturen om de juiste lamp te ontvangen. Ik doe dat en vervolgens is de goede lamp uitverkocht.
De lamp die wel “goed” was opgehangen en toen ik de lichten aan deed zag ik allemaal krassen/ beschadigingen op de bollen. Ik heen gemaild en zou nieuwe binnen krijgen, deze gekregen, maar je gelooft het nooit, deze zijn nog erger. Dikke krassen allemaal vlekken en hangen super maar dan ook echt super scheef. En ja ze doen er niks aan ze helpen me niet en negeren me nu via de mail.
Ohja ook al gebeld maar dat duurt ook eerst anderhalf uur voordat je ze aan de lijn heb, terwijl je de eerstvolgende in de wachtrij bent.
Totaaaaal niet aan te raden dit bedrijf!!!
Goed geholpen
Zeer aardige mensen en zeer duidelijke informatie. Wij zijn blij met onze nieuwe salontafel!
On TikTok they put chairs for 5€
On TikTok they put chairs for 5€, I drove 4hours and the cheapest one was 100€.
Klacht
Goedemiddag
Zojuist heb ik contact gehad met de klantenservice.
Wat voor medewerker ik aan de lijn had was niet normaal.
Ik vertel netjes het verhaal en ze gaat als een dolle stier tekeer tegen mij.
Dat ik de voorwaardes maar moest lezen en ik dat niet had gedaan dus zelf maar uit moest zoeken. Ik vind dit dan ook meer dan triest dat ik zo ben behandeld!!
Ik probeerde met oplossingen te komen maar ze ging maar tekeer. En drukte me zo weg!
Dit doet me zeer dat het zo wordt opgelost! Wat onvriendelijk!!!!!
Mvg
6 stoelen 2 barkrukken
Ik heb 6 stoelen en 2 barkrukken gekocht bij lampenenmeer. Toen ik ze ging ophalen moest ik ze controleren op beschadigingen. Dit was in orde. Echter moest ik daar me bonnetje inleveren, zodat ze de stoelen konden pakken en dat heb ik dus ook gedaan. Geen beschadigingen, maar wel een stoel waarvan de zitting 5cm lager is dan de rest. (Productiefout) ik ben naar de winkel gegaan en ik heb gevraagd on een nieuwe stoel. Deze kreeg ik niet, want ik heb geen bonnetje, maar die had ik ingeleverd.
Ik had nog wel een bankafschrift van 6 stoelen en 2 barkrukken. Dat bedrag komt overeen met wat ik gekocht heb. Echter ben ik nu genoodzaakt om een andere stoel te kopen door een productiefout. Kortom waardeloos
Nette winkel
Nette winkel met ruime keus en vriendelijk personeel.
Ik dacht een mooie lamp te bestellen…
Ik dacht een mooie lamp te bestellen bij lampen en meer. Echter bij aankomst bleek de lamp compleet krom te zijn. Valt niet op te hangen want het is gewoon geen gezicht.
Geprobeerd contact te krijgen maar ook dat blijkt onmogelijk.
Ben heel erg teleurgesteld en durf hem ook niet zomaar retour te sturen aangezien ik nu al geen contact krijg en de lamp al betaald is.
Jammer want ik haal hier altijd al mijn Woonaccersoires en tot op heden altijd goed gedaan. Voor mij helaas de laatste keer.
Even reactie op de reactie van lampen en meer.
Ik heb een bericht gestuurd via de facebook (waarin mij gemeld werd dat als ik een schadeformulier had ingevuld jullie hiermee aan de gang zouden gaan) ik heb een mail gestuurd en dus ook nog contact gezocht via de messenger. Misschien jullie klanten helpen en niet uitmaken voor leugenaar.

Resposta da Lampen & Meer
Meubels besteld op 24-03-24 geleverd op 9-04-2024
Wij zijn naar de winkel gereden
Super lief geholpen besteld aanbetaald en ook de levertijd van de meubels kwamen eerder dan verwacht wij hebben er voor gekozen om te laten bezorgen en monteren
Werd netjes een uur van tevoren gebeld hoelaat ze er waren
Ik vind t zo mooi de tafels stoelen en de bank ook zonder schade gemonteerd en geleverd het staat netjes binnen
Happy wife happy life !!!
Zo zo blij met me meubels dankjewel lampen en meer op na nog heel veel bestellingen
Altijd een goede ervaring met jullie bedankt voor alles
Liefs fam Stokmans
Rotzooi.
Verkeerde spullen geleverd.
Andere producten van hele slechte kwaliteit.
Ze vragen me 75€ om dit retour te sturen, dit is echt belachelijk.
Snel en netjes geleverd
Topservice!!!