Lampen & Meer Avaliações

1.862
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb daar een tafel gekocht voor 50 euro super mooie deal nix mis mee dank je wel fatima voor je klantvriedelijkheid en je heb ons super goed geholpen herhaling vatbaar voor mij much love

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deze webwinkel brandt zijn vingers aan misdadige praktijken. Wij hebben scheve en gebrekkige stoelen ontvangen en weigeren deze retour te nemen en ons geld terug te geven. Onbeschoft te woord gestaan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

4 eettafel stoelen gekocht super blij mee super lieve vrouw heeft ons geholpen en lekker home parfum gekocht zo blij mee, konden stoelen meteen mee super fijn! Je kon ook kleur poten kiezen wij hebb... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vloerkleed besteld. Duurde heel lang voordat ik een bevestiging of verzending kreeg. Nu na een paar weken valt het kleed van ellende uit elkaar. Al meermaals mail gestuurd en whatsapp berichten gestuu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de interiores
  2. Loja de Camas
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Loja de Móveis
  5. Empreiteiro de adequação de interiores
  6. Loja de sofás

Lampen en Meer is een webwinkel gespecialiseerd in interieur met een groot assortiment aan Lampen en design lampen

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 3% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(1.862)

43 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Slechte service

Ik heb hanglamp Hanglamp - Remix 7 Smoking Glass Eric Kuster Style besteld en ontvangen. Helaas ontbreken er een aantal onderdelen en zijn 2 meegestuurde lichtbronnen niet passend. Ik heb al een aantal keren gebeld(geen gehoor-antwoordapparaat) en op e-mails wordt niet gereageerd. Hele slechte service dit!

23 de janeiro de 2024

Wat een schijtwinkel

Wat een schijtwinkel, ten eerste heb ik 2 verschillende lampenkappen en 2 verschillende hoogtes van de lampen, probeer je contact te zoeken zijn ze zeer asociaal aan de telefoon, gooien 3 x over de telefoon op. Ik denk dat ze heel verlegen zijn om 200 euro, want anders hadden ze zich wel anders opgesteld tegen over hun klanten. Beste lampenenmeer, stop je geld en je lampen lekker in je naad aangezien jullie er zeer verlegen om zijn. Beste mensen bestel niet bij deze winkel, er zijn heel veel slechte recensies over hun op internet.

9 de fevereiro de 2024

NIKS HIER KOPEN!

NIKS HIER KOPEN!
Er was een man live op het tiktokaccount van lampen en meer en hij verkocht een bank expliciet alleen in de winkel voor €700 en dat was speciaal voor in de zaak en niet online.
Wij gaan de volgende dag van Arnhem naar Breda intotaal 2,5 uur gereden om te horen dat de bank €1000 euro kost!
Ze zeiden dat ze zonder bewijs van de livestream niks gaan doen ze wilden een video horen dat meneer echt 700 euro heeft gezegd.
Vind het sowieso al raar dat ik een video als bewijs moet hebben van een livestream? Dat is totaal niet logisch!
Uiteindelijk helemaal voor niks gereden want ze laten je gewoon gaan zonder hulp
Ze zijn totaal niet klantvriendelijk en telefonisch helemaal niet bereikbaar heb uren in de wacht gestaan.
Dus niks kopen!

9 de fevereiro de 2024

TOPSERVICE 👍

Wat een topservice zeg.

Ik had 2 lampen besteld smoking glazen bollen. Bij het openen van de ene doos zat er een gebroken bol in. Ik had een schadeclaim online ingediend en de volgende dag kreeg ik al een reactie van we sturen u een nieuwe bol. Ik was Superblij.

De lampen zijn prachtig en er is eindelijk een huiselijke sfeer.

Ik raad ze zeker aan. Kwaliteit, service en de klantvriendelijkheid een dikke 10.

Sonja

5 de fevereiro de 2024

Nieuwe stoelen besteld

Nieuwe stoelen besteld,

Deze werden al binnen 2 dagen bezorgd. Uurtje van te voren werden we gebeld dat de bezorger onderweg was. De dozen werden netjes binnen gezet door de vriendelijke bezorger. Stoelen stonden snel in elkaar en was een duidelijke beschrijving. Een stoel bleek beetje beschadigd, contact gezocht en werden direct gebeld met de mededeling dat de stoel zsm wordt omgeruild. Dus een prims service!

Ook in het verleden 4 bol lampen besteld tafelmodel, 1 7bols lamp besteld. 2 plafond lampen besteld en altijd alles netjes op tijd geleverd en netjes verpakt.

1 de fevereiro de 2024

Amateurs

2 tapijten besteld en helaas verkeerde ontvangen. Snel retour gestuurd en werd mij beloofd dat de 2 juiste tapijten toegestuurd zou worden. Tot mijn verbazing zijn we 4 weken verder en heb ik de juiste tapijten nog niet mogen ontvangen! Bij post.nl zie ik dat de tapijten fsyiek niet geleverd zijn! Ik mag hopen dat dit probleem opgelost wordt! Word vervolgd...

4 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De FLUFFY tapijten zijn van zeer…

De FLUFFY tapijten zijn van zeer slechte kwaliteit. Haren raken elke dag los en je hele huis zit onder de haren. Probeer een review te plaatsen hierover op hun website maar word niet geaccepteerd, zeer onbetrouwbare reviews op hun site. Rondom slechte kwaliteit tapijten

31 de janeiro de 2024