Bestelling geplaatst, een deel was niet op voorraad.. zouden langer moeten wachten. Hebben een mail gestuurd om hetgene wat op voorraad was eerder te krijgen, we wilden zelfs meer verzendkosten betale... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
U heeft mij een gebruikte Trafo plus toebehoren gestuurd. Inmiddels heb ik derhalve u gevraagd een nieuwe Trafo op te sturen. Enerzijds is hij beschadigd maar het werkt helemaal niet. Mijn... Ver mais
Heldere communicatie over product en levering. Blij dat ik een onderdeel van mijn lamp kon bestellen tegen een prima prijs.
Een paar keer besteld. Prima producten. Goede prijs. Levering op tijd. Maar grote zware lampen worden in slappe grote dozen zonder verdere vulling met een strookje tape verpakt. Bij iedere zending war... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Lampenmaster.nl
✔ Gratis levering bij een aankoop boven de €99,-
✔ 50 dagen retourrecht
✔ Vakkundige mensen achter de schermen
Bij Lampenmaster.nl hebben wij een aantal meest exclusieve lampen van designers en producten van topklasse geselecteerd.
Zie onze ruime collectie van belangrijkste producenten en blijf geïnspireerd.
Informações de contato
Rabanusstraße 14-16, 36037, Fulda, Alemanha
- 085 208 2043
- info@lampenmaster.nl
- lampenmaster.nl
Gipsen lamp was kapot en weet niet hoe…
Gipsen lamp was kapot en weet niet hoe ik terug moet sturen
broken goods and bad service
They sent me a broken lamp, even the documentation was ripped off. I don’t know how can you send goods in this condition to customers.
Then you have to send it with GLS which is the most inconvenient courier service.
I requested to change the courier company but I was told that it’s not possible as I’m not paying for the return. Sorry, but I was not ordering the broken lamp.
Not gonna order again here.
Handleiding laat te wensen over.
De lamp is prima, de levering vlot, maar de montage handleiding is summier en onduidelijk.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Let op: slecht bereikbare klantenservice!!
Let op, dit bedrijf is zeer slecht ge bereiken telefonisch en per maim geen reactie. Ik heb een product besteld maar door leveringsproblemen behoorlijk vertraagd. Ik heb toen aangegeven dat ik de koop wilde annuleren. Daarna niks meer gehoord. Uiteindelijk heb ik ze in gebreke moeten stellen om reactie te krijgen. Let dus goed op, zeker als je een grote/dure aankoop doet

Resposta de Lampenmaster.nl
Twee weken verder en nog niks ontvangen
Wacht al twee weken constant contact met Gls en lampenmaster. Mijn lamp/ventilator wordt maar niet geleverd.
Tot nu toe erg teleurgesteld in dit bedrijf!
Kan niks zeggen over het product daar wacht ik nog op!

Heel goede service
Onze bestelling kwam snel binnen en heel goede service! Ook goede communicatie.
prima levering en op tijd
keurig geleverd
Mooie lamp,snelle en correcte levering
Hier koop ik geen producten meer
Hier koop ik geen producten meer. Nog steeds heb ik geen afstandsbediening ontvangen nadat ik zowel de klantenservice als de retourafdeling heb benaderd. Klaar mee.

Resposta de Lampenmaster.nl
Tevreden over de afhandeling en hoe het…
Tevreden over de afhandeling en hoe het pakket verstuurd werd en ik ben blij met mijn aankoop
product voldoet aan verwachting
Goederen werden 'opgeslagen' ipv…
Goederen werden 'opgeslagen' ipv bezorgd! Nog altijd geen bericht over aflevering! Wat een ballentent! Natuurlijk wel vooruit betalen! Geef mij Bol.com maar.

Snelle levering,goed verpakt.
Snelle levering,goed verpakt.
Afbeelding van de lamp is conform de werkelijke lamp.
Degelijk product.
Makkelijk op te hangen
We zijn erg tevreden met de lamp, niet over de bezorging.
We zijn erg tevreden met de lamp, prachtig licht mooi design, degelijk bouw. Waar ik minder tevreden mee ben is de bezorging. Een hele dag wachten zonder dat je weet wanneer hij bezorgt wordt is niet meer van deze tijd waar iedereen het druk heeft met werk, kinderen etc,. Dit moet echt beter.

Resposta de Lampenmaster.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.