Bestelling geplaatst, een deel was niet op voorraad.. zouden langer moeten wachten. Hebben een mail gestuurd om hetgene wat op voorraad was eerder te krijgen, we wilden zelfs meer verzendkosten betale... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
U heeft mij een gebruikte Trafo plus toebehoren gestuurd. Inmiddels heb ik derhalve u gevraagd een nieuwe Trafo op te sturen. Enerzijds is hij beschadigd maar het werkt helemaal niet. Mijn... Ver mais
Heldere communicatie over product en levering. Blij dat ik een onderdeel van mijn lamp kon bestellen tegen een prima prijs.
Een paar keer besteld. Prima producten. Goede prijs. Levering op tijd. Maar grote zware lampen worden in slappe grote dozen zonder verdere vulling met een strookje tape verpakt. Bij iedere zending war... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Lampenmaster.nl
✔ Gratis levering bij een aankoop boven de €99,-
✔ 50 dagen retourrecht
✔ Vakkundige mensen achter de schermen
Bij Lampenmaster.nl hebben wij een aantal meest exclusieve lampen van designers en producten van topklasse geselecteerd.
Zie onze ruime collectie van belangrijkste producenten en blijf geïnspireerd.
Informações de contato
Rabanusstraße 14-16, 36037, Fulda, Alemanha
- 085 208 2043
- info@lampenmaster.nl
- lampenmaster.nl
Prijstechnisch
Goed contact gehouden
Goed contact gehouden. En blijven informeren waarom de zending was vertraagd.
Veel verschillende merken
Veel verschillende merken, dus een ruime keuze, van bestelling tot bezorging duidelijke informatie ontvangen. Bestelling was zorgvuldig ingepakt! Zeer tevreden.
Leveren op tijd en tegen goede prijs
Heel veel keuze; snelle zorgvuldige levering!
Snelle levering; erg goed assortiment van Artimide
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Minimale hulp vanuit lampenmaster.
Pakket wordt maand lang vast gehouden. Lampen master is vriendelijk aan de telefoon en zegt je te gaan helpen maar maakt niks waar, je moet er zelf achter aan gaan. Uiteindelijk opnieuw moeten bestellen voor duurdere prijs en onnodig lang aan het lijntje gehouden.

Goede en duidelijke site
Goede en duidelijke site. Lamp mooi verpakt binnen gekregen, was helemaal naar wens.
Kwaliteit goed prijsverhouding snelle…
Kwaliteit goed prijsverhouding snelle levering
onbetrouwbaar
Mooi lampen, maar er werden 2 lichtperen niet meegestuurd. 4 keer gebeld... vriendelijk aangehoord, maar helaas geen aktie vanuit Lampenmaster. Zeer teleurstellend.

Resposta de Lampenmaster.nl
Prima lampen, zeer matige logistiek
Drie lampion lampen besteld die in 3 verschillende pakketten worden verstuurd, wat makkelijk in één pakket had gekund. Een ervan kwam niet aan, het aankoopbedrag werd ongevraagd geretourneerd en er werd geen vervangende bestelling verstuurd. Die moest ik apart weer bestellen. Hiervoor heb ik 4 telefoongesprekken moeten voeren. De lampen zijn op zich uitstekend.

Erg tevreden
Erg tevreden! Hele mooie lamp gekocht en ik had wat vragen en ik werd vriendelijk en goed te woord gestaan door de klantenservice 🤍
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Alles prima in orde en prodoct voldeed…
Alles prima in orde en prodoct voldeed aan verwachtingen.
Snelle levering, goed verpakt, erg mooi product
Wij hebben de Josefine Nordlux hanglamp zwart/messing besteld en zijn zeer tevreden. Lang naar gezocht van plaatje op pinterest en in Duitsland gevonden dus. Sneller bezorgd dan verwacht, in slechts een paar dagen.
Erg goed verpakt.
Mooie spots gekocht en goede klantenservice
Mooie spots gekocht.
Goede service!
1 afdekplaatje zat iets kleurverschil met het andere plaatje.
Klantenservice bood een korting aan of de spot kon retour.
Echt hele vriendelijke meneer bij de klantenservice en snel opgelost!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.