Lavida Travel Avaliações

1.522
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

op een zondag geprobeerd een reis te boeken met een creditkaart, deze betaling had problemen, via de Whatsapp contact gezocht en kreeg direct antwoord en assistentie. uiteindelijk is de betaling geluk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omdat we met onze complete familie, bestaande uit 13 personen, tergelegenheid van ons huwelijks jubileum, een week naar Spanje wilde bleek het moeilijk om kamers te boeken omdat we voor maximaal 8 pe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vele vakanties bij Lavida geboekt. Vriendelijke medewerkers en bij vragen wordt je snel geholpen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens
  2. Operador de turismo

Bij Lavida Travel boek je voordelig en vertrouwd jouw zonvakantie naar populaire bestemmingen. Wij werken samen met onder andere TUI, Corendon en Alltours en hanteren een Laagsteprijsgarantie op al deze merken. ✔ ANVR & SGR-garantie ✔ Gegarandeerd de laagste prijs ✔ Geen boekingskosten ✔ Hoge klantwaardering ✔ Veilig betalen met iDEAL Kijk op lavidatravel.nl voor het complete aanbod of maak een afspraak met één van onze reisadviseurs.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.522)

254 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super makkelijk en goed aanbod

Super makkelijk en goed aanbod, voor ieder wat wils!

22 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw review! Fijn dat u het boeken super makkelijk vond en dat ons aanbod voor ieder wat wils biedt. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! ☀️

Netjes en correct

Netjes en correct

22 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw review, John! Fijn dat alles netjes en correct is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede website duidelijk en snelle…

Goede website duidelijk en snelle reactie

14 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw review, Thea! Leuk om te horen dat u onze website duidelijk vindt en dat u snel een reactie kreeg.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

reis gevonden maar kon niet de juiste…

reis gevonden maar kon niet de juiste vlucht boeken dat hebben ze mooi voor me uitgezocht en geregeld

18 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw review, Frank! Fijn dat onze collega's de juiste vlucht voor u konden uitzoeken en regelen toen dat online niet lukte. We wensen u een hele fijne vakantie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

extra belletje van hun na foutje bij…

extra belletje van hun na foutje bij boeking.

14 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw review! Fijn dat u waardeert dat we contact opnamen om het foutje in de boeking meteen recht te zetten. We staan altijd klaar om net dat stapje extra te zetten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals altijd eenvoudig boeken en bij…

Zoals altijd eenvoudig boeken en bij vragen goed en snel geholpen

7 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw review, meneer Hullegie! Fijn dat het boeken zoals altijd eenvoudig ging en dat we uw vragen goed en snel konden beantwoorden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze nemen de tijd je te helpen

Ze nemen de tijd je te helpen, en zijn erg vriendelijk!!

13 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw review, Rebecca! Wat leuk om te horen dat onze collega's de tijd voor u namen en vriendelijk waren.

Altijd de laagste prijs

Altijd de laagste prijs. Mijn tegoed van jaren geleden stond nog steeds open.

6 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw review, Jose! Fijn dat u altijd van onze scherpe prijzen profiteert en dat uw oude tegoed nog gewoon geldig bleek.

Klantvriendelijk

Duidelijkheid bij het boeken en daarna het telefonisch contact erg goed en erg snel iemand aan de lijn omdat ik een vraag had. Ze gaven snel antwoord en duidelijkheid.

10 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw review! Fijn dat het boeken duidelijk verliep en dat u bij uw vraag snel en duidelijk te woord bent gestaan.

Simpel en duidelijk

11 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw review, Diane! Fijn dat u het boeken simpel en duidelijk vond.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De eerste keer dat ik via jullie boek…

De eerste keer dat ik via jullie boek en tot nu toe erg tevreden, alles verloopt soepel, directe bevestigingen van boekingen en verwijzingen waar geboekt is. Ik durf nog geen 5 sterren te geven omdat ik hiervoor pas na de geboekte vakantie een oordeel over kan geven.

4 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw eerlijke review, Marian! Fijn dat uw eerste ervaring met boeken en de communicatie zo soepel verliep. We snappen dat u die vijfde ster liever verdient na de vakantie zelf, en we hopen dat we die met een geslaagde reis alsnog mogen verdienen!

Zeker een aanrader

Het duurde wat langer voordat we een review plaatsen, maar wilde eerst afwachten de reis naar hotel afwachten. Het reisbureau was bij ons niet bekend, maar het is ontzettend goed bevallen. Het boeken ging makkelijk en we ontvingen direct de bevestiging en mails m.b.t. de locatie en autohuur. Inchecken en transfer naar hotel waren perfect geregeld.

9 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn dat u, ook al kende u Lavida nog niet, zo'n goede ervaring heeft gehad. Extra leuk dat de check-in en transfer naar het hotel perfect geregeld waren. We hopen u snel weer als klant te mogen verwelkomen!

Het boeken verliep snel

Het boeken verliep snel, alles duidelijk.

26 de julho de 2026

Resposta da Lavida Travel

Beste T. van der Snoek, dank u wel voor uw fijne review! We zijn blij dat het boeken snel en duidelijk verliep. We wensen u een fantastische vakantie! Groetjes, Team Lavida Travel

Wederom zeer goed geholpen

Wederom zeer goed geholpen. Foutje bij invullen geb. datum bij online boeking werd soepel opgelost. Boeken hier al jaren. Ooit bij toeval hier terecht gekomen maar voor ons een blijvertje

6 de agosto de 2026

Resposta da Lavida Travel

Beste Ton, wat leuk om te lezen dat u al jaren tevreden klant bij ons bent! Fijn dat het foutje met de geboortedatum snel en soepel opgelost kon worden. Dank voor uw vertrouwen door de jaren heen, en tot de volgende boeking! Groetjes, Team Lavida Travel

Vlotte boeking

Vlotte boeking, na boeking snelle reactie op mijn mails en een correcte info.

30 de julho de 2026

Resposta da Lavida Travel

Beste heer Lievens, dank u voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de boeking vlot verliep en dat u na het boeken snel en correct geholpen bent per mail. We wensen u een heerlijke vakantie! Groetjes, Team Lavida Travel

Duidelijke website, eenvoudig boeken

Duidelijke website, goede prijs, makkelijk te boeken.

28 de julho de 2026

Resposta da Lavida Travel

Beste Doro, hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de website duidelijk vond en dat het boeken eenvoudig verliep tegen een goede prijs. We wensen u een fijne vakantie! Groetjes, Team Lavida Travel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een prettig overleg en meedenken

Wat een prettig overleg en meedenken. Super bedankt.

30 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Lavida Travel

Beste Jv, wat fijn om te lezen! Dank voor het vertrouwen en het prettige overleg. We denken graag met u mee. Tot een volgende keer! Groetjes, Team Lavida Travel