LAYERED Avaliações 418

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The carpet was beautiful but unfortunately it was damaged during the transportation. I was offered free return and change to a new one, or a partly refund. I accepted the refund as I needed the carpe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevliga och tillmötesgående kontakter. Både i butiken och via telefon. Jag missförstod tiden när jag skulle boka för att få leverans till Italien. Fick hjälp att få leveransdatum ändrat så jag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemötande både i butik och via mail. Fick prov med hem på första mattan Lilly medan ett hemskickat prov på mattan Johanna. Så nöjd med mattorna både när det gäller kvalitet och utseende.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Älskar min Hilma matta i marigold. Redan för ett år sedan beställde jag ett prov för att vara säker på färgen. Sedan trånade jag. När jag äntligen slog till gick allt väldigt smidigt, aningens längre... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empreiteiro de adequação de interiores
  2. Fabricante de Carpetes
  3. Fabricante de Móveis

Established in 2015 and based in Stockholm, LAYERED has grown to become one of Scandinavia’s most talked about interior design brands. At LAYERED, craftsmanship and circularity are at the heart of our design process. We use 100% natural or recycled materials to create durable, long-lasting products with circular qualities.

Informações de contato

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Strulig leverans

Strulig leverans. Web-shoppens utlovade 3-5 dagar blev till flera veckors försening.

26 de setembro de 2025

Hej Lars-Åke,
Tack för att du delar med dig. Vi är verkligen ledsna över att din leverans blev försenad, det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi förstår frustrationen när det som utlovats inte stämmer, och vi jobbar ständigt på att förbättra våra leveranstider och vår kommunikation.

Om du fortfarande har några frågor kring din order är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig direkt.

Toppkvalite och bästa service

Fantastisk service. Trevligt bemötande när man tar telefonkontakt. Mattorna är av toppkvalite. Kan inte önska mer av ett företag.

23 de setembro de 2025

Hej Marina,
Tack för din fina feedback! Det glädjer oss verkligen!

Superfina mattor

Allting har gått snabbt och fint. Vi är mycket nöjda på våra nya mattor som är av högt kvalitet

16 de outubro de 2025

Hej Raimo,
Tack för din feedback! Det glädjer oss att höra!

Snyggt upplägg

Snyggt upplägg, snygga mattor
Snabb leverans…..
Hoppas kvaliteten håller samma höga klass!

16 de setembro de 2025

Inget barnarbete i produktionen

8 de setembro de 2025

Hej Marie,

Veldig fornøyd!

Har to tepper fra Layered og er super-fornøyd med begge. Det ene bestilt direkte , det andre via en interiørarkitekt.

1 de outubro de 2025

Hej Anne,
Tack för din feedback! Det glädjer oss att höra!

Fin matta

Fin matta. Snabb leverans. Bra återkoppling från kundtjänst.

12 de setembro de 2025

Resposta da LAYERED

Hej Karin, tack för din feedback! Njut av din nya matta!

Smidig leverans

Smidig leverans . Bra pris. Nyansen på mattan var ej 100 vad vi tänkt oss, men nu har vi vant oss och är nöjda. Mattan är tjock och go att gå på.

19 de setembro de 2025

Hej Håkan,

Fantastic

Fantastic
Quality item
And good customer service

10 de setembro de 2025

Hello Jules,
Thank you for your feedback! We're so glad to hear that!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hör av er när det blir fördröjningar

Mattan var fin men jag hade verkligen uppskattat att ni hade hört av er själva när det blev en försening i leveransen fick också en skum förklaring om att det var ”kö på vägen”. Fick också studsa mellan er och leverantören när jag behövde hjälp med uppbärning pga bruten fot.

9 de setembro de 2025

Resposta da LAYERED

Tack för din feedback, och vad tråkigt att höra om din upplevelse, det vill vi självklart ta till oss.

Vi ber verkligen om ursäkt för att vi inte informerade dig om förseningen i tid och för den otydliga kommunikationen kring leveransen.

Vi ser över våra rutiner för att undvika liknande situationer framåt, och uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Tveka inte att höra av dig till vår kundservice om det är något vi kan göra för dig i efterhand.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkt och snabb leverans

Bra produkt och snabb leverans. Mattan motsvarade förväntningarna. Jag hade beställt varuprover för att se färg och kvalitet och det stämde bra. Snabba svar på mail när jag hade frågor. Möjligtvis kan man tycka att varuproverna kunde krediteras när man beställer en matta.

15 de setembro de 2025

Hej Ewa,
Tack för din feedback! Det glädjer oss att du är nöjd!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.