Van aanvraag tot financiering en verzekering werd alles top geregeld. Enkel de handtekening moeten zetten als alle documenten in orde waren. Laurenzo hield me van de eerste minuut op de hoogte tot bi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Als recente startup zocht ik een lease oplossing. Helaas stellen banken zich weigerachtig op tegen startende ondernemers. Ik kwam op die manier bij Leasebroker terecht waar ik van in het begin... Ver mais
Detalhes da empresa
FINANCIERING OP JOUW MAAT: BOOST YOUR BUSINESS Ben jij een ondernemer: starter, zelfstandige of KMO-bedrijfsleider? Zoek je een financiering die fiscaal voordelig is en waarbij je eigen middelen voor andere zaken binnen jouw bedrijf kan inzetten? Wij begeleiden je – als financiële partner – naar de ideale financieringsoplossing voor jouw specifieke situatie.
Informações de contato
Dekenijstraat 26, 9930, Lievegem, Bélgica
- 080021039
- info@lease-broker.com
- lease-broker.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top top
Bonjour
Je tiens à remercier l'équipe LeaseBroker pour leur excellent travail ils était toujours disponible efficace sympathique ....
Vraiment un grand merci et bonne continuation.

Resposta da LeaseBroker
Topservice van begin tot einde
Ik ben enorm tevreden over de samenwerking met LeaseBroker voornamelijk met laurenzo. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en correct geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ze namen echt de tijd om mijn situatie te bekijken en de beste oplossing te vinden.
De communicatie verliep vlot en transparant, zonder verrassingen achteraf. Dankzij hun begeleiding kon ik mijn dossier zonder stress afronden.
Echte aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor leasing!

Zeer vlot
Zeer vlot, binnen de 2 weken in orde ondanks dat we starter zijn

Resposta da LeaseBroker
Un grand merci à LeaseBroker pour son…
Un grand merci à LeaseBroker pour son aide précieuse dans l'achat de ma nouvelle camionnette !

LeaseBroker... dank u!
Alhoewel het administratief even moeilijk ging door onverwachtse problemen bij derden werd ik zeer goed begeleid. Madeleine deed er alles aan om mij steeds op de hoogte te houden, duidelijke professionele uitleg, perfecte oplevering van de wagen...
Ik beveel jullie aan bij vrienden en/ of kennissen.
Hartelijk dank!

Resposta da LeaseBroker
De start van het proces was turbulent…
De start van het proces was turbulent en had enkele administratieve uitdagingen. De customer service heeft me wel doorheen heel het traject professioneel geholpen. Ook de nazorg getuigt van een professionele opvolging en wil om het proces nog te verbeteren.

Snel efficiënt en regelen alles
Snel efficiënt en regelen alles
Letterlijk betalen en wegrijden.
Auto was binnen de 4 dagen klaar.
Beter kan het niet.
Mijn contact persoon Madeleine was ook iedere dag beschikbaar voor al mijn vragen.
LeaseBroker ontzorgt je!
LeaseBroker ontzorgt je van begin tot het einde. Je moet niet de hele markt afschuimen maar zij weten direct de juiste beste leasingpartner voor je te vinden.
Fijne samenwerking!

Resposta da LeaseBroker
Als beginnende zelfstandige heeft…
Als beginnende zelfstandige heeft Brokerlease me meteen geholpen aan de ideale oplossing voor mijn bedrijfswagen. De service was snel, duidelijk en volledig afgestemd op mijn noden. Sander en Hanne stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden — speciale dank voor hun uitstekende begeleiding!!

Resposta da LeaseBroker
Binnen de 2 weken de nieuwe wagen afgehaald!
Ik werd zeer vlot geholpen in het aankopen van mijn nieuwe wagen. Minder dan 2 weken na het eerste contact kon ik de wagen afhalen. Snelle aanvaarding van mijn dossier en een goeie communicatie tussen LeaseBroker/GoforLease, de garage en mijn verzekeringsagent zorgden hiervoor. Aanrader!
En... voorstel beter qua tarief dan mijn eigen bank.

Resposta da LeaseBroker
Goede ervaring met Leasebroker.
Goede ervaring met Leasebroker.
Snelle verwerking van dossiers en beleefde mensen.

Resposta da LeaseBroker
Goede service. Waren vlot bereikbaar en duidelijk in communicatie

Resposta da LeaseBroker
Mieke super top manager!Vrai…
Mieke super top manager!Vrai professionele!Si été tout le personé com ça c ete magnifique!

Resposta da LeaseBroker
Contrat conclu dans les meilleurs délais

Resposta da LeaseBroker
Voor de tweede keer konden we rekenen…
Voor de tweede keer konden we rekenen op het topteam van GoForLease. Alles supervlot en professioneel afgehandeld. Bedankt!

Resposta da LeaseBroker
Ik ben zeer tevreden over het LeaseBroker-team.
Ik ben zeer tevreden over het LeaseBroker-team. Alles werd telefonisch afgehandeld, zonder tijd te verliezen met reizen. Ik had nooit gedacht dat een dergelijk proces zo efficiënt kon verlopen, maar het team toonde echt professionalisme. Hartelijk dank!

Très bon suivis
Toujours quelqu'un de joignable a tous moment ,entreprise sérieuse
Vlotte bediening
Vlotte bediening, correct en zeer behulpzaam en vriendelijk.

Uitstekende service
Uitstekende service, bedankt voor de hulp Arne!

Resposta da LeaseBroker
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.