Van aanvraag tot financiering en verzekering werd alles top geregeld. Enkel de handtekening moeten zetten als alle documenten in orde waren. Laurenzo hield me van de eerste minuut op de hoogte tot bi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik werd zeer vlot geholpen in het aankopen van mijn nieuwe wagen. Minder dan 2 weken na het eerste contact kon ik de wagen afhalen. Snelle aanvaarding van mijn dossier en een goeie communicatie tusse... Ver mais
Alhoewel het administratief even moeilijk ging door onverwachtse problemen bij derden werd ik zeer goed begeleid. Madeleine deed er alles aan om mij steeds op de hoogte te houden, duidelijke profess... Ver mais
Als recente startup zocht ik een lease oplossing. Helaas stellen banken zich weigerachtig op tegen startende ondernemers. Ik kwam op die manier bij Leasebroker terecht waar ik van in het begin... Ver mais
Detalhes da empresa
FINANCIERING OP JOUW MAAT: BOOST YOUR BUSINESS Ben jij een ondernemer: starter, zelfstandige of KMO-bedrijfsleider? Zoek je een financiering die fiscaal voordelig is en waarbij je eigen middelen voor andere zaken binnen jouw bedrijf kan inzetten? Wij begeleiden je – als financiële partner – naar de ideale financieringsoplossing voor jouw specifieke situatie.
Informações de contato
Dekenijstraat 26, 9930, Lievegem, Bélgica
- 080021039
- info@lease-broker.com
- lease-broker.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Echt doorzetters bij Leasebroker
Echt doorzetters bij Leasebroker. Ze geven niet op en blijven zoeken tot er een oplossing is die naar mijn wens was. Nogmaals bedankt aan Madeleine.

Très bon expérience
Très bon expérience, je recommande !

van A tot Z ..
van A tot Z ... zeer goede opvolging, duidelijk & vriendelijk.
Dank u Madeleine

correcte afhandeling
correcte afhandeling. Met dank aan Madeleine voor de goede samenwerking

Top Service
Van de eerste vraag tot het moment dat ik mijn Peugeot Partner in ontvangst mocht nemen, voelde ik me bij LeaseBroker echt in goede handen. Alles verliep vlot, duidelijk en zonder gedoe. Ze denken mee, volgen alles netjes op en zorgen dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Voor mij is dit service zoals het hoort te zijn – een dikke 10 op 10!

Resposta da LeaseBroker
Très bon contact et très bon suivi…
Très bon contact et très bon suivi d’Emile dans la construction du dossier, son suivi et sa finalisation.
Suffisamment rare pour être souligné.

Resposta da LeaseBroker
Ik kan Leasebroker ten zeerste…
Ik kan Leasebroker ten zeerste aanbevelen; duidelijke communicatie, vriendelijk en bovenal menselijk.
Extra dank aan Mieke!

Resposta da LeaseBroker
LeaseBroker à été à l'écoute
LeaseBroker à été à l'écoute, à répondu à toute mes questions et à répondu à tous mes appels.

Mijn ervaring
Ze zijn heel vriendelijk, ik had geen problemen met het bereiken van hun en ook behulpzaam. Ik kon met elk probleem geholpen worden.

Efficiëntie en snelheid
Ik hoefde enkel mijn eisen in enkele woorden op te schrijven en het Goforlease-team deed verschillende voorstellen tot ze aan mijn behoeften konden voldoen en me konden zeggen wanneer ik mijn voertuig kon ophalen. Ze doen alles van A tot Z
Ik kan hun diensten ten zeerste aanbevelen.

Resposta da LeaseBroker
Zeer correcte werkwijze en vlotte…
Zeer correcte werkwijze en vlotte communicatie, uitermate goed geholpen door Sander

Resposta da LeaseBroker
C est deja le 2 e achat via go for…
C est deja le 2 e achat via go for lease, très rapide et de super produits dans leurs stock.

Aanrader!!
Zeer goed en vriendelijk geholpen door Emile. Zeer aangenaam persoon, eerlijk en behulpzaam.
Mensen van Lease Broker staan je altijd. Niets is hen teveel. Helpen je zoeken naar de juiste oplossing.
Aanrader. Mij gaan ze zeker en vast nog terug zien in de toekomst.

Resposta da LeaseBroker
Top regeling en communicatie!
Het team neemt echt de tijd voor je aanvraag en situatie! Het geeft een vertrouwd gevoel, en ik zou Leasebroker aan iedereen aanraden!

Perfecte dienstverlening op maat
Binnen een korte termijn de correcte combinatie op maat aangeboden naar waar ik zocht, met behoudt van eigen garage.

Excellente experience
Très bon suivi et reactivité avec mon dossier.
Outstanding service and a stress-free process!
My experience with LeaseBroker was absolutely top-notch! The entire process was smooth, fast, and highly professional. Everything was handled with great care, requiring minimal effort from my side. They guided me clearly through every step and made the leasing process incredibly easy. I truly recommend LeaseBroker to anyone looking for a reliable and efficient service.
Je vous remercie pour votre assistance.

Resposta da LeaseBroker
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.