Vrijdag 25 september zijn wij verhuisd door Let's move. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Het contact bij de aanvraag was prima, de prijs heel goed. Onze verhuizers Ahmed, Kane, Tariq en Ty... Ver mais
Zeer tevreden over Lets Move Verhuizingen. Vanaf het eerste contact verliep alles duidelijk en professioneel. De verhuizers werkten zorgvuldig, snel en netjes en gingen voorzichtig om met onze spullen... Ver mais
Vandaag zijn wij verhuisd door Lets Move. Tot onze verbazing was deze dag, waar wij van tevoren best tegenop zagen, voor ons een soort van rustdag. 3 vrolijke, beleefde medewerkers namen ons alles uit... Ver mais
Afgelopen weekend verhuisd met Let’s Move. Ze hebben de lift kunnen installeren waar anderen dachten dat het niet mogelijk was. Dat heeft de hele verhuizing super snel laten verlopen. De gasten... Ver mais
Als verhuisbedrijf is het ons doel om ervoor te zorgen dat u geen zorgen heeft tijdens de verhuizing. Vanaf het eerste contactmoment met uw persoonlijke verhuisadviseur nemen wij de zorg over de verhuizing op ons. Onze ervaren verhuisadviseurs stellen het verhuisplan op. De kundige en enthousiaste verhuizers voeren het zorgvuldig en snel uit. Elke verhuizing stemmen wij zorgvuldig af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en betekent bovendien dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we niet alleen met persoonlijke aandacht voor uw eigendommen, maar vooral ook voor uw wensen.
Vierlinghstraat 16, 3316 EL, Dordrecht, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Goede services, en gingen voorzichtig om met de spullen. Stelde zichzelf netjes voor en gingen professioneel te werk.

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Wat een goede service hebben wij gehad van Let’s move, bellen keurig dat ze in de file stonden. Ze waren echt heel netjes met onze spullen, echt no nonsens en doorpakken. Ze hebben ons echt de stress van het verhuizen bespaard. Een echte aanrader

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Wat zijn we goed geholpen bij onze verhuizing! De mannen hebben heel hard gewerkt en niks was te moeilijk (tafel demonteren en het zware tafelblad naar beneden tillen, geen probleem.. grote ladekast twee trappen naar beneden tillen, ook geen probleem). Veel spullen werden geseald of er werden dekens gebruikt waardoor alles netjes bleef. Ik zou het iedereen aanraden (zeker bij een groot huis en met een gezin) om dit uit handen te laten nemen door Let’s Move Verhuizingen!

Net personeel
Alles wordt netjes vervoerd
Super bedankt

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Prettig en snel contact. Verhuizers werkten netjes en erg snel!

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Taric, Jimmy en Innocent dank jullie wel voor al het werk dat jullie verzet hebben. Jullie hebben het geweldig gedaan.

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Heel tevreden met hun diensten. Gaan zorgzaam om met je spullen en zetten de spullen voor je op de gewenste plekken.

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Super verhuizing gehad. Alle spullen keurig met zorg ingepakt en ingeladen. Fijne communicatie.

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Een goede ervaring met dit bedrijf.Afspraken werden nagekomen.De verhuizers Arie,Tyrone,Ahmed en Innocend waren hard werkende en gemotiveerde mannen.Onze verhuizing van Arnhem naar Hooglanderveen is daardoor top en snel geregeld.

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Goede afstemming vooraf; beide heren hebben de verhuizing keurig netjes uitgevoerd, zowel inladen als alles weer op z'n plaats zetten in het nieuwe kantoor.

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Deze jongens hadden duidelijk veel ervaring,werkten snel en handig,ook het demonteren en monteren ging prima.
Het aansluiten van wasmachine en vaatwasser ook prima gedaan.
Communicatie goed,afspraken werden correct nagekomen.

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Mocht je een soepele en snelle verhuizing willen zijn de mannen van Lets Move een hele erge aanrader! Snel met communiceren en waren met verandering van datum ook flexibel. Tijdens de verhuizing waren alle 3 de verhuizers snel en efficiënt. Je kon duidelijk zien dat ze professioneel te werk gingen.

Resposta da Let's Move Verhuizingen
De mensen die ons verhuisd hebben waren ontzettend goed op elkaar ingespeeld, Tarique, Jimmy en Achmed was niets teveel. Onze verhuizing is door hen super verlopen, compliment voor de heren

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Vriendelijke en hard werkende verhuizers. Accurate prijsopgave. Verhuis snel en efficiënt geregeld.

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Betrouwbare en snelle afspraken.
Aardige jongens Karim en Edin , snel hard en veilig gewerkt .
We zijn heel tevreden. Ook over de prijs

Resposta da Let's Move Verhuizingen
Echt aanpakkers en ze zijn snel en toch voorzichtig.