Altijd een hele goeie ervaring gehad met Sandra van letterzenzo. Tot de laatste keer , ik zou nog geld terug krijgen dit is verrekend en ik had nieuwe dingen uitgekozen en moest nog bij betalen. Het... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Al langere tijd tekenen van oplichting. Bestellingen die vertraging oplopen door verhuizing, later een ziekenhuisopname van de dochter (geen idee waarom je dat als excuus gebruikt of over zou liegen,... Ver mais
Ik wil even de complimenten geven van de goede service en communicatie van Letterz&zo . Door twee keer een fout van post nl pakje zoek etc hebben Letterz &zo ,dit zo goed opgelost door tot drie keer... Ver mais
Helaas is het mij ook overkomen. 6 april een happy horse knuffeldoekje besteld met naam voor mijn neefje. Netjes de bevestiging gehad. Kijk ik paar dagen later is er een faillissement aangevraagd... Ver mais
Detalhes da empresa
Gepersonaliseerde truien, rugtassen, petten, pyjama’s en meer voor jou en je kleintje.
Informações de contato
Cilinderweg 43 - 19 , 2371GW, Roelofarendsveen, Holanda
- 06 18 72 02 40
- klantenservice@letterzenzo.nl
- letterzenzo.nl
Respondeu a 10% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alleen maar positiviteit over deze…
Alleen maar positiviteit over deze webshop!
Voor het eerst met Letterz & zo in contact gekomen op de We Are Pregnant beurs. Op dat moment wist ik dat ik in verwachting was van een jongen. Ik wilde graag zijn naam op een aantal artikelen gedrukt hebben maar ik was op dat moment met mijn dochtertje waardoor dit ‘stiekem’ moest. Jullie dachten hierin mee en zorgden ervoor dat alles ongezien gedrukt en verpakt werd.
Onwijs blij met deze rompertjes, tas en bedlakentjes. Ook na vele malen wassen is de stof nog als nieuw en zit de opdruk er nog perfect op.
Ondertussen al meerdere malen een bestelling bij jullie geplaatst. Jullie hebben een onwijs leuke webshop met een ruim assortiment aan spullen. Ook de service naar de klant toe heb ik als zeeeer prettig ervaren.
Enige nadeel is dat ik (als ongeduldige) wat langer op mijn bestelling moet wachten. Maar dat jullie een langere verwerkingstijd zegt ook veel over het aantal bestellingen/de drukte.
Kortom, erg tevreden! Ga vooral zo door ❤️
Top!!
Snelle levering, mooie producten en het (Instagram) contact met de meiden verloopt altijd super prettig. Denken goed met je mee! Absolute aanrader!
Een top bedrijf voor gepersonaliseerde artikelen
Een top bedrijf voor gepersonaliseerde artikelen!
Ik heb Letterz & zo via Instagram ontdekt en ondertussen al meerdere mooie bestellingen geplaatst.
Het bedrijf heeft goede deals, mooie producten, een goede communicatie, is vernieuwend en heel belangrijk heeft echt een hele goede service.
Van slinger tot raamsticker! Zo leuk allemaal!
Al meerdere malen besteld bij Letterz enzo en enorm blij met het resultaat! De kindjes hebben matchende items met hun naam en op hun kamerdeur hangt een slinger met hun naam. Al zoveel vragen gehad waar al die leuke dingen vandaan komen! Ook de raamstickers zijn hier een dikke hit! Binnenkort ga ik zeker weer een nieuwe bestelling plaatsen!
Altijd tevreden!
Al jaren koop ik de producten van Letterz & zo, en altijd tevreden of zelfs overtroffen worden. Het is een keer voorgekomen dat mijn bestelling niet compleet was, maar zelfs in het weekend werd er op mijn berichtje gereageerd en werd het snel opgelost. Altijd fijn contact met de meiden, snelle reacties en zetten ze de stap extra om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met je bestelling. Via instagram nemen ze je vaak mee met wat de meiden aan het doen zijn en daar straalt de gezelligheid en liefde voor hun vak vanaf. Gewoon top!
Snelle levering en mooie producten
Snelle levering en mooie producten. Ik heb de daddy + mini truien besteld, fijne kwaliteit en goede pasvorm, fijn dat er een maattabel op de website staat.
Super leuke items…
Al een aantal keer super leuke items besteld voor mijn dochtertje, maar ook als cadeautjes.
Altijd transparant en duidelijk
Altijd transparant en duidelijk. Levertijd wordt duidelijk vermeld, vertragingen worden tijdig aangegeven via hun Instagram account daarnaast hebben ze vaak leuke acties en aanbiedingen. Ik heb een vest met naam gekocht voor mijn zoon, op de website stonden de maten duidelijk aangegeven met als extra informatie dat ie groot valt. Product was als omschreven goede kwaliteit ook naar meerdere keren wassen. Ik kan niets bedenken wat me in dit geval niet beviel. Zeker 5 sterren dus en enorm bedankt.
Aanrader
Al twee keer besteld en heel erg tevreden! Leuke producten met zo nu en dan leuke acties. De producten zien er goed uit en ook na meerdere keren wassen blijven de letters goed zitten. Kan niet wachten tot mijn kleine het teddy giletje aan kan doen
Super leuke webshop!
Super leuke webshop!
Heb al meerdere keren dingen besteld, en de kwaliteit van alles is ook echt top!! Heb een keer gehad dat ik iets binnen kreeg en dat mijn zoontje z'n naam niet goed gespeld was, na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik binnen no time het product opnieuw thuis gestuurd! Ze reageren ook altijd erg snel per mail of social media :)
Betrouwbaar en leveren kwaliteit
Pet met naam en twinning set gekocht. Zeer goede en fijne kwaliteit. Wordt met de hand gemaakt dus duurt iets langer qua verzenden maar is zeker het wachten waard. En ondanks dat ze aangeven dat het langer duurt vond ik het erg snel bezorgd! Waar voor je geld, zeer aan te bevelen!
mama trui met namen
Ik heb een mama trui met namen van mijn kinderen besteld. Super blij met de trui en de kwaliteit ! Verzending ging snel , dik tevreden
Snapback pet met naam
Groene snapback pet besteld met naam. De verzendtijd was zoals aangegeven. Keurig een mail gehad dat het product klaar was voor verzending. En met uitleg over de bulkverzending. Pet kwam keurig in een goed doosje aan zonder extra plastic in de doos. Ik zal in de toekomst hier zeker vaker bestellen!
Super tevreden!
Ik koop al een paar jaar bij letterz & zo en ben altijd erg tevreden. Vaak leuk gepersonaliseerde items voor mijn zoontje tot aan een mama sweater voor mij zelf.
De wachttijd is wel wat langer maar je krijgt er echt iets moois ervoor terug. Ze beantwoorden mailtjes ook altijd vrij snel en netjes. En als je een leuke foto stuurt van je product wat je heb ontvangen plaatsen ze het ook regelmatig (met toestemming) op social media, ontzettend leuk!
Ik ben erg tevreden!
Een aantal jaar geleden ben ik via…
Een aantal jaar geleden ben ik via Instagram bekend geworden met Letterz & zo. Ik werd verliefd op de pyjama’s en intussen hebben beide kinderen al meerdere helemaal gedragen totdat ze er niet meer inpasten. De kwaliteit is goed en ze zijn ook snel bereikbaar als er eens iets is misgegaan bij bijvoorbeeld PostNL. Topbedrijf!
Ik wil graag mijn waardering uitspreken…
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende en vriendelijke service van Letterzenzo. Bij elke interactie met hun klantenservice voelde ik me echt gewaardeerd als klant. Het was een verfrissende ervaring en ik zal zeker terugkeren voor toekomstige aankopen!!
Kwaliteit van de pet viel helaas erg…
Kwaliteit van de pet viel helaas erg tegen, erg dunne stof en goedkope kwaliteit van de pet. Zat ook in een brievenbus pakketje terwijl ik betaald heb voor pakket post. Erg jammer want het idee was leuk..

Resposta da Letterz & zo
Mooie kwaliteit sweater
Mooie kwaliteit sweater, mooie opdruk.
Enige nadeel is dat hij 10 november besteld is en ik hem 23 november pas ontving.
Ik heb ooit eerder besteld en toen was hij met hooguit een dag of 5 in huis.
Ik begrijp dat het een drukke tijd is en het bedrijf enorm is gegroeid maar ik had het graag van tevoren geweten ivm dat het een verjaardagskado was.
Nu moest ik zsm iets anders verzinnen.
Maar verder prima!

Resposta da Letterz & zo
Leuk kraamcadeau
Kraamcadeau besteld, de badponcho, helaas verkeerd de naam geborduurd.. Na wat heen en weer mailen een nieuwe gekregen! Super fijn. Dankjewel voor deze service.. Groetjes
Goede en snelle communicatie
Ondanks dat alles persoonlijk is en dus met de hand gemaakt moet worden is de levertijd erg snel.
Ik had een vraag of het net even anders kon, had binnen een halve dag een reactie met de mogelijkheden. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.