De har for tiden, via Urban, tilbud på hvad de kalder "kæmpe skaldyrsfad". Men særdeles skuffende. Jomfruhummer vildt overkogt og hummerhalen var kogt, og ikke grillet som der står i tilbudet. En tilh... Ver mais
Ristorante L'Imperatore
Veja o que dizem as avaliações
IKKE PENGENE VÆRD Vælg ikke Kejserens Signature Grigliata Imperiale som er Stor opsats af grillede skaldyr: Hummer Jomfruhummer Røde kæmperejer Taskekrabber Krabbeklør Krebs Røde... Ver mais
Vi har aldrig fået serveret lignende mad på nogen restaurant. Fuldstændig uspiseligt, slatten og på grænsen til at være fordærvet, spicet op med en uhyre arrogant og fræk ældre kvinde måske ejer. Je... Ver mais
As pessoas também visitaram
Super 3 retters menu.
Havde købt 2 X Sweetdeals til 3 retters menu i anledning af min kærestes 50 års fødselsdag. Vi blev venligt modtaget ved døren af Rita og vist ned til et rundt bord bagerst i restauranten. Her stod der både et flag og to velkomstdrinks. Efter få minutter kom vores tjener Alejandro med menukort og vi bestilte mad og drikke. Oxecarpattioen var så lækker og vores bøffer var super lækre tilberedte. Til sidst fik vi dejlig is med espresso. Det var en super skøn oplevelse. Der skal især lyde en kæmpe tak til Alejandro, men også resten af personalet. Min kæreste var rigtig glad og så var jeg jo også glad. Vi vender helt sikkert tilbage. Mange tak. Fed oplevelse.
Jeg skal gøre det så kort som det kan…
Jeg skal gøre det så kort som det kan lade sig gøre.
Vi havde en forfærdelig aften hvor vi skulle have et skaldyrsfad, tilbage i juli måned.
Det endte med at vi måtte gå, efter mere end en times ventetid, uden mad - og med grædende tjener.
Nu har vi så siden da forsøgt at få vores penge retur - det har så vist sig at kræve større tålmodighed end det at skulle vente på maden...
Ringer man til dem, så har de altid for travlt til at returnere pengene. Så skal man enten ringe tilbage, eller får blot at vide at de gør det i morgen..
Det gør de så ikke.
Én ting er at vi ikke fik noget for vores penge - en anden ting er at de har en super dårlig moral.
Men det viser Trustpilot vist også til fulde.
Vi var der i går
Vi var der i går, 57 personer. jeg kan ikke forstå alle de dårlige ting som nogle skriver, vi blev mødt af venligt personale. de var på hele tiden med et smil på læben.
maden wow, den var god. så mange tak for en dejlig aften.
Jørgen.
Vi indløste 5x sweetdeal på…
Vi indløste 5x sweetdeal på skaldyrsfad, maden var lækker og servicen i top. Vi startede med den obligatoriske Gin&Tonic inden maden, efterfulgt af dejlig kølig hvidvin til skaldyrene. Da alt var betalt og vi var på vej ud af døren, kom kokken lige med 5x friske Øster inden vi smuttede.
Tak for en hyggelig og god oplevelse i de Italienske omgivelser.
Pinligt decideret sundhedsskadeligt…
Pinligt decideret sundhedsskadeligt besøg hos L’imperatore. Vi havde bestilt en deal på deres skaldyrsfade. Vi havde læst dårlige anmeldelser inden besøget (desværre efter dealen var betalt), men håbede, vi kun kunne blive positivt overraskede.
Oplevelsen var dog intet mindre end gruopvækkende. Vi startede med et toiletbesøg for at soignere os. Toilettet var i stykker og knappen manglede. Gulv og toilet var beskidt og der var intet papir. Vi spiste kl. 14 og det bar på alle måder præg af ikke at have været rengjort fornyeligt.
Udvalget af vine og drinks var yderst sparsomt. Vi startede med et glas surt Prosecco serveret i et trekantet lille Martiniglas (der er en første gang for alting). Herefter fik vi dog et glas dejligt hvidvin (dog serveret i forskellige hvidvinsglas, der var fuld af kalkpletter).
Skaldyrene blev serveret i en fin opsats. Herefter er der intet positivt at sige. Lugten var dårlig. Skaldyrene var langt fra friske og vi var deciderede der, at vi ikke turde indtage det. Vi forsøgte med et par mundfulde af hver ting og konstaterede, det ikke nødvendigvis var uden med en massiv gang fødevareforgiftning som følge. Da vi herefter oplevede, at tjeneren (der forøvrigt drak hvidvin kl. 14.20), gik med “kokkene” ud foran vores vindue og røg smøgere, så servicen derfra var slut, da personalet var tømt i restauranten, besluttede vi, at nok var nok og tog vores jakker på og gik ud og meddelte dem, at vi ikke turde spise maden og vi var færdige for idag.
Som positivt skal nævnes, at vi dog ikke skulle betale for drikkelsen. De havde vist også fået mere end betalt med de 750 kr for den ringe føde. Puuuh, for en helt igennem grim oplevelse!!!
Restaurant L'imperatore
Startede med at blive mødt af én “tjener” der modtog os med en spøjs velkomst informere af “har I bestilt - nå men så bare sæt jer her”.
Vi sætter os ved et støvet bord hvor vi må tørre læderstolene af for gamle madrester, der er kalkpletter på alle glas og al bestik og yderligere støv nede i glassene.
Vi får forret - cherrytomater med burrata - som ligner den har stået klar i flere timer da salaten er lunken og slatten, brødet var usmageligt og oliventapanaden skilt for olien.
Derefter modtager vi, hvad de har lovet er “verden bedste kød”, Ribeye med rosmarinstegte kartofler, padrons, tomatsalat og to saucer. Kødet anede vi ikke kunne blive så tørt og gråt -så langt fra mediumstegt som vi havde bedt om. Padrons var enormt stærke, selvom tjener havde sagt ordret “jeg tror ikke de er stærke, selvom jeg normalt ikke serverer”. Rosmarinstegte kartofler var ikke stegte, men daggamle bløde og våde køleskabskartofler og uspiselige. Tomatsalaten var melet og bearnaise var ikke hjemmelavet og trøffelsauce var ligeså tynd som vand.
Vi valgte simpelthen at melde ud, at vi gik og ikke ville lægge en krone. Det var en uspiselig omgang og vi vil virkelig ikke anbefale dette sted til nogle.
Hold jer væk herfra
Den mest kedelige tapas!
Var forbi restauranten den 11. juli 2023 i forbindelse med at vi skulle til Koncert i Parken
Der var mange mennekser udenfor restauranten men indenfor var der helt tomt
Det hele virkede som ét stort kaos
Vi var der lidt før kl 16, og tjeneren forklarede det med at alle borde indefor var booket til kl 17
Nå men vi fik, et lille bord udenfor og gjorde os klar på at bestille Pizza.
Men desværre var deres pizza udsolgte....
Da vi ikke var meget sultne, valgte vi at dele en tapasret for 2 - til 185 kr. Det burde vi godt kunne klare os med.... troede vi....
Vi ventede lææææng og ca 40 minutter efter får vi vore tapas.
På tallerkenen ligger der en klump mozarella og to stykker rullet skinke, ½ bruchette brød med tomater Det var dét!!
Resten er pynt som ½ citron noget salat og revet parmasan.
Da vi endelig fanger en tjener, spørger vi om der ikke høre brød med til, og får af vide at det gør der ikke!
Men hun kan da godt finde noget hvis vi ønsker det......
Vi kan nu tage et lille stykke brød, lægge skinken (som ikke har nogen smag overhovedet) med noget kedelig mozarella uden smag ovenpå, og så er den tapas spist! Et halvt brød med skinke og ost :-D
Det er den dyreste tapas i forhold til indhold som vi nogensinde har fået, men værst af alt, der var ingen, som i INGEN smag i det
Så vi måtte gå derfra sultne, og ud og finde et bedre sted, som så heldigvis ikke var svært
Ringe oplevelse
Ringe oplevelse, griske ejere, der ikk står ved deres menukort. Ændre A La Carte få timer før man skal komme.
Ingen garanti for menukort
30 timer før bordet får vi af vide vi kun kan få en bestemt 3 retters menu.
Vi takker nej,
Næste tilbud er så at nøjes med en hovedret der er dyrere end den samme på kortet
Det bliver et nej tak til denne beværtning frem i tiden.
De får 1 stjerne fordi jeg ikke kan give mindre.
maden var under al kritik …
maden var under al kritik gammel og opvarmede skaldyr steak der blev byttet 2 gange de havde skåret den forkert blev byttet,men man vidste godt der var noget galt for man tilbød mere vin som blev forkastet men så gav man 100kr på regningen.Det var også dyrt man gav 95 kr.for et lille glas hvidvin og så betalte man 35kr. for vand.
Fødselsdag på LÌmperatore
Min fødselsdagsmiddag for familien på restauranten blev en flad fornemmelse. Havde bestilt bord til 7 personer, søndag middag kl. 12.30 til 3-retters menu. Havde dagen før fået påmindelses mail, det var jo fint, så går man ud fra at alt er ok. Men da vi kom, var det nærmest en overraskelse. Tjeneren så overrasket ud, bord til os var ikke klar. Så der skulle lige rykkes borde sammen og gøres klar. Ingen stil over servering af maden, blev nærmest bare klasket på bordet. Ingen pynt på tallerkenen med bøf, meget bart. Havde ved bestilling bedt om flag på bordet, det kom der ikke, nå pyt med det, det viser bare hvor ligegyldigt det hele var. Ikke imponeret, ærgerligt når man gerne vil spise lokalt. Kan ikke anbefales.
Vi kommer aldrig igen..! - Fusk med drikkevare
Vi kommer aldrig igen..!! - Fusk med drikkevare...!!
Vi var to gutter, der skulle i Parken til fodbold, og ville gerne spise Italiens inden kamp. Vi valgte restauranten fordi den lå tæt på Parken, men læste desværre ikke anmeldelser inden...
Havde bestilt bord til 2 on-line - det fungerede rigtig godt.
Vi ankommer lidt før tid, og køber 2 stk. 1/2l Clasic royal á kr. 75,- - Vi bemærker at ca. 1/3 af opfyldningen af øl i glasset blot var skum..!!
Vi bliver anvist bord, ved vinduet, tak for det.
Vi får hurtigt bestilt 2x Linguine Marinara og en flaske vin, Syrah Ramarro, til kr. 375,-
Værtinden, kommer med rødvinen, skruer låget af, og skynder sig at hælde op i to mindre glas. Derefter var flasken næsten 1/2 tom...!
Vi bemærker straks situationen, som vi finder uanstændig, ussel, tarvelig og en direkte forsætlig handling på at snyde os...!!
Normalt vil en tjener jo præsenterer vin og flaske, åbne flasken så vi kan se prop eller hører "knæk" når skruelåget bliver brudt af forseglingen, og ville også få lov til at smage vinen før yderligere ophældning.
Hvis det er tjeneren alene der har ansvaret for episoden, så er det jo een sag, men hvis det er en politik i virksomheden, at man om hælder andres efterladte vine til een "ny", og prøver at serverer den som ny, er det jo helt galt med ledelsen - det er jo fusk..! - det er det første jo også..!!
Som gæster havde vi troet, at vi blot kunne få en hyggelig middag, og egentlig pisse sure over at tjeneren stiller os i den situation og udfordring om brok og sure miner ved konfrontation, ang. vinen, mod hende...- det er jo i sig selv uforskammet - så vi valgte at grine af hændelserne, og ryste på hovedet - for lidt øl i glasset og for lidt vin i flasken (og i forvejen åbnet flaske) og uforskammet uprofessionel betjening..!!
Pastaretten var imidlertid ret lækker, så tak for den!
Som skrevet indledningsvis, vi kommer aldrig igen..!
Til gengæld har jeg skrevet indlæg på vor FCK fansite om, at fravælge Ristorante L'Imperatore.
Sød og rar betjening...meeen!
Sød og rar betjening. Maden var ok, ikke særlig pænt anrettet, smagen lidt hverdags kedelig. Desserten, Tiramisu, lignede noget der havde stået for længe i køleskabet, men der var rigeligt med mad. Det var lige i overkanten at betale 35 kr. for en flaske postevand, når man havde købt vin. Det var tredje gang jeg var der, og desværre nok også sidste gang. Håber De vil bruge kritikken konstruktivt, og ikke bare blive fornærmede. Tak for i aften, trods alt 🙂
Tyveri. Sælger takeaway uden at være åben
Tyveri! Restauranten sælger takeaway, selvom de er lukket og de besvarer ikke henvendelser om den manglende service.
Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne
Det var nærmest komisk. Vi ventede næsten 2 timer på den mest elendige skaldyrsopsats. Hummeren var tør, krabben var smattet og direkte uappetitlig. Alt smagte ens og smagsløst. Da vi kom fik vi en kurv tørt brød med en skål tapanade som var tom, fordi den var blevet spist af, af nogle tidligere gæster formoder jeg. Betjeningen var elendig, arrogant og 4 gange måtte vi op i baren om bede om bestil o.lign. som der havde glemt at give os. Vi valgte at bestille en dessert (ostefad), fordi der var så lidt spiseligt på skaldyrsfadet at vi alle sad og stadig var sultne. Ostefadet var nogle oste de ikke kunne huske hvad hed, kastet lidt tilfældigt ned på en tallerken med en alt for sød sirup (“figenkompot”) og et par tilfældige vindruer. Du har måske gættet nu at dette ikke er et sted jeg vil anbefale.
Må desværre tilslutte mig de andre dårlige anmeldelser…
Må desværre tilslutte mig de andre anmeldelser omkring skaldyrsfadet.
Vi var 3. Alt på fadet var ikke deleligt med 3, så vi måtte sidde og forhandle om nogle af tingene. Den store hummer var meget tør, gummiagtig og kedelig og slet ikke mør og saftig.
Smattede krabber.
Er i tvivl om vi fik de sauterede rejer i hvidvin med tomat, da der ikke var nogen smagsforskel på tingene.
Flere ting manglede. Ved godt der står udvalg kan variere, men alligevel. Kan se på andre, at det er de samme skaldyr, der har manglet flere gange. Aioli i stedet for salsa rosa dressing.
Salaten i skålen med ild, ville jeg hellere have haft et par blade af til min mad end at det blev brugt til pynt. Ikke muligt at spise det pga salt over det hele.
Godt brød og tapenade. Synd de putter den i en takeaway plastic ting i stedet for en lille procelæn skål. Så allerede der blev jeg bekymret for vores oplevelse.
Uinspireret betjening, men ok flinke til at komme med mere brød (for at blive mætte) og vådservietter.
Restauranten var ok hyggelig. Fin effekt med ild og tøris.
Jeg ved godt vi fik det som en sweetdeal, men er glad for jeg ikke havde betalt fuld pris for det vi fik.
Beklager, men kan ikke anbefale dette sted mht skaldyrsfad til andre. Ved ikke noget ellers om deres menukort.
Synes det er svært at give konstruktiv kritik - når jeg efter hjemkomst googlede stedet pga oplevelsen (ikke før) - og finder
en madanmeldelse fra 2019, hvor jeg kan se de havde mange af de samme problemer. Så det er lidt øv de ikke har taget den til sig og forbedret sig.
Kan ikke anbefale dette sted
Uha, da vi kommer bliver vi pænt taget i mod, restauranten virker hyggelig og stemning er god
Vi får vores pladser, og derfra kan vi se snavs, edderkoppespind i lange baner og en rodet og overfyldt bardisk
Vi skal have skaldyrs opsats, som vi havde glædet os meget til
Købt med vinmenu til ca 1500,00,-kr
Velkomst drink er faktisk ok, tænker noget cava i den billige ende, men bestemt tåleligt
Herefter bliver der serveret en frisk hvidvin til opsatsen
Da den kommer, hælder værtinden vand over noget tøris, som så skal virke revolutionerende nyt og hipt, men mest af alt er lidt kikset
Hummeren er sej som rågummi såle, rejerne virker ikke specielt friske, og krabben er decideret ulækker
Jeg smager lidt på de forskellige retter, men er simpelthen ved at kaste op, vi går derfra efter at have fortalt om vores skuffelse, og vi er ikke de eneste der går skuffede
Værtinden spørger om vi vil have noget andet i stedet, hvilket jo var en fin gestus!
Men helt ærligt, appetitten var ødelagt
Den ene stjerne, som er minimum, går til tjerneren, der gjorde hvad hun kunne
Det var knap 1.500,00 kr som vi ku ha brugt på 125 cheeseburgere på McDonald’s
Og det havde givet mindre kvalme
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse! De havde lovet østers og Limoncello men havde ingen af delene. Vi blev spist af med burratta og en klam bitter fra Sicilien.
Føj for h******!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerne, så var det det. Verden dårligste skaldyrsservering. Har aldrig set noget lignende. 600kr pr.person. Det er nok den største joke jeg længe har set. 2 skiver citron og tørt brød ved siden af. Ingen spørger om hvordan maden er eller kommer med servietter eller sørger for at der andet service.
Gammel latterlig og arrogant tjenerdame, derer super uhygiejnisk. Tager fat i glassene på toppen, går ud og ryger og kommer direkte ind serverer videre, uden at vaske hænder. Hold op en dårlig oplevelse man kunne få sig 1500kr.
Beskidte toiletter, det siger alt om hygiejnen på stedet. Sidste gang vi kommer der og vil absolut ikke anbefale det.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.