Loodgieterij Bertrand Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden! Giani is heel snel gekomen en heeft mijn probleem direct opgelost. Uitstekende service, bedankt Giani!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben op een schadelijke wijze bedrogen door deze firma. Voor de vervanging van een lekkende boiler werden mij prijzen gepresenteerd die meer dan het dubbele waren van de gangbare prijzen. Ik had eve... Ver mais

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

94 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Afzetters

Afzetters! Op het moment zelf vragen ze me een positieve review te schrijven. Ik betaal een premium prijs voor het dichten van een lek dat er nog steeds is. Lek is niet gedicht. Schade is evenwel groter geworden.

26 de maio de 2025

Pas op met deze firma

Pas op met deze firma! Ze presenteren zich onder verschillende namen zoals Loodgieterij Bertrand of Bosmans Technics, maar in werkelijkheid gaat het telkens om dezelfde onderneming, namelijk LVO, beheerd door Ilias Benissa. Bertrand is dus geen echte "Bertrand" en Bosmans is ook geen "Bosmans". Pure misleiding.
Ze proberen vertrouwen te wekken met generieke reviews en professionele namen, maar achter de schermen schuilt een wirwar van handelsnamen die nergens op slaan. Transparantie is ver te zoeken.
Als klant voel je je bedrogen. Je denkt een erkende lokale vakman in te schakelen, maar krijgt te maken met een firma die zich voordoet als iets wat ze niet is. Dit is geen kleine vergissing, maar een bewuste strategie om klanten te misleiden.
Wees gewaarschuwd: controleer wie er écht achter de naam zit voor je iemand laat langskomen. Voor mij nooit meer.

20 de maio de 2025

Oplichters oppassen!

Oplichters, oppassen! Gianno en zijn jonge collega kwamen op vrijdag kijken naar de verstopping. Zij konden pas op maandag beginnen en vroegen een onmiddellijke betaling omdat wij maandag niet ter plaatse konden zijn. Op de offerte stond; ontstopping en reiniging van het hele complex. Op maandag reinigden zij 1 rioleringsbuis en staakten de werken omdat de septische put vol stond en zij niet aan de buizen geraakten. Daarnaast lag een overloopput die zij inschatten als regenwater, ondanks de geur en de hitte van het water. Dit deksel van de overloopput werd uit het beton gebroken ipv deze open te doen. Wanneer wij de put bekeken ontdekten we een kapotte dompelpomp (recent gekocht complex), we hebben de put met een andere dompelpomp leeggepomp, de kapotte pomp vervangen en alle zogenaamde verstoppingen waren opgelost. Gianno bevestigde me dat de werken niet zoals op de offerte uitgevoerd werden en verzekerde me een terugbetaling. Helaas kunnen we vaststellen dat dit leugens waren en werd er niet terugbetaald onder het mom dat we de offerte getekend hadden. Hun verantwoordelijk deel van het contract deed blijkbaar niet ter zake. Niet in dienst nemen en anders zeker niet op voorhand betalen!!!

25 de abril de 2025

Grote oplichters, opletten!!!

Grote oplichters. Ze kwamen voor een verstopping op te lossen. Resultaat na hun werken: wc tegen de grond, extra gat in de buis waardoor het water door het plafond naar beneden loopt, gat in het plafond, niet vastgemaakte buizen, niet gereinigde buizen. De oplichters eisten voor de reiniging nog 400 euro extra, meer dan de offerte. 1000 euro reeds op voorhand betaald waarvan maar 400 euro een factuur gekregen, ondanks herhaalde vraag naar correcte factuur. Daarboven moest nog eens 1000 euro betaald worden. Toen ik dit niet wilde doen omdat de werken niet werden uitgevoerd en er vernielingen zijn aangebracht, hadden ze het lef om de politie te bellen.
Het bedrijf zou van mijn dorp Diepenbeek zijn maar volgens de werknemers waren ze van Brussel en dan weer van Luik. Volgens kruispuntenbank zijn ze van Antwerpen. Via telefoon niet te bereiken. Via email wilden ze mijn klacht niet aanvaarden omdat alles volgens de offerte werd uitgevoerd. Ze zijn nog eens niet ter plaatse komen kijken en hebben geen belangstelling voor mijn foto's en video. Ondertussen blijf ik achter met de vernielingen en beschadigingen en een gat van 1000 euro. Oppassen voor deze mannen!!!!

24 de abril de 2025