Al meer dan 6 jaar bestel ik mijn armbandjes bij Lou. Altijd tevreden over de producten en snelle reacties. In de periode van december ‘25 tm juni ‘26 problemen gehad met levering en/of contact krijge... Ver mais
Bij deze mijn waardering voor Lou Bijou. Ik bestel hier denk ik nu al 3 jaar gepersonaliseerde sieraden en tot op heden altijd tevreden. De bandjes blijven goed ook van kleur en gravure blijven m... Ver mais
Service 0,0. Al meerdere mails en dm’s gestuurd en geen gehoor. Ik bestelde 3 armbandjes, 2 werden er geleverd waarvan 1 foutief gegraveerd door jullie! (Dubbelcheck gedaan ik had alle namen goe... Ver mais
Al meerdere keren een bestelling gedaan. Super tevreden over! Zelfs mijn ring weer helemaal als nieuw gemaakt nadat deze was verbogen. Wel wat langere levertijd dan de 1 tot 5 werkdagen op de site.... Ver mais
Noorddijk 8c, 3142ED, Maassluis, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Geen contact te krijgen
Een bestelling geplaatst als cadeautje, per ongeluk verkeerde formaat koordje erbij. 6 berichten gestuurd via hun contactformulier, Instagram en e-mail, gewoon geen antwoord of leesbevestiging. Bestelling later ontvangen, dat ziet er allemaal mooi en prima uit. Echter helaas wel met het formaat koordje wat ik verkeerd had besteld en een mankement in het koordje waardoor die snel kapot zal gaan.
Proberen er achteraan te gaan is ook tevergeefs.

Resposta da LOU BIJOU
4 weken geleden een armbandje besteld, tot op heden niks mogen ontvangen.
Ook krijg je geen reactie via de mail!!

Resposta da LOU BIJOU
Op 5 juni een ketting besteld, tot op heden niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd, berichten op Instagram worden zelden beantwoord. Ik heb er best begrip voor dat er (eind juli!) wat vakantie drukte is, maar dit slaat gewoon nergens meer op. Vorige week vrijdag zou de ketting met de post mee gaan, daarna is er nul communicatie meer geweest en tevens geen ketting bezorgd. Meerdere keren gevraagd om mijn geld terug te storten en ook hier wordt niet op gereageerd.
14 juni armbandjes besteld en nog steeds niets ontvangen. Via de mail en instagram wordt ook niet gereageerd!!
Wel wat langere levertijd dan de 1 tot 5 werkdagen op de site. Hierdoor helaas niet optijd een kraamcadeau binnen die ik voor de 5 werkdagen had besteld.
Al met al super tevreden over de prijs en kwaliteit ❤️

Resposta da LOU BIJOU
Communicatie super slecht, reageert amper of niet op berichten. Maakt afspraak over levering maar komt deze niet na. Vervolgens 0 reactie meer.

Resposta da LOU BIJOU
Lieve dame en ik ben goed geholpen🥰
Voor herhaling vatbaar,

Resposta da LOU BIJOU
Het verzenden laat wat langer op zich wachten (goed opgelost) en ik moet zeggen het is het wachten waard want al 2x erg blij met de bestelde armbandjes!

Resposta da LOU BIJOU
Zeer goede kwaliteit satijnkoord. Mooie gravering en snelle levering! Fijne prijsjes!

Resposta da LOU BIJOU
Heel mooie armbandjes en helemaal naar wens te maken! 🤩

Resposta da LOU BIJOU
Ich habe meine Bestellung leer erhalten. Habe es direkt gemeldet aber keine Antwort bekommen. Über den Paypal Kaeuferschutz habe ich dann das Geld zurück bekommen. Sehr schade!

Resposta da LOU BIJOU
Geen bestelling ontvangen en verkoper reageert nergens op

Resposta da LOU BIJOU
Er was iets misgegaan met mijn bestelling waardoor deze niet op tijd verzonden was, maar dit is super netjes opgelost! Ik ben erg blij met de armbandjes. Ze zijn echt prachtig!

Resposta da LOU BIJOU
ik heb 2 armbandjes besteld. zijn erg mooi. Er waren wat onduidelijkheden maar daar is netjes op gereageerd. 👍🏼

Resposta da LOU BIJOU
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.