Jeg kan varmt anbefalde dette her vikarbureau de er både lyttende og søde samt rare mennesker at tale med man har en rigtig god dialog samt snak om de mange forskellige ledige vikarjobs der lige er... Ver mais
A empresa respondeu
Den gode del - Jeg bliver kontaktet af en person vedr. en stilling som de mener matcher op mod mine kvalifikationer og så stopper det gode også der. Første opkald går til en anden medar... Ver mais
A empresa respondeu
In June 2021 I moved back to DK after 30 years (my whole professional life) in the UK. I didnt want the same kind of job I had held and was looking for a company that could see how much I had to off... Ver mais
A empresa respondeu
Hos LUBI rekrutterer vi til en lang række brancher
Dinamarca
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Well, my experience with the company hasn't been the best. Is it because I'm a foreigner and speak English? I have ADR experience and specialized training, but that's clearly irrelevant. After a year of waiting, I received a job offer. The text message only stated that all the details had been sent to me via email. I checked and received nothing. I won't accept a job without knowing the responsibilities or financial conditions, which is probably normal, at least for me. I called and asked for an email with the information. When the email arrived during the call, it contained a 130-page document attached. I asked for a moment to review it and call the manager back. After 10 minutes, when I called back, no one answered. I made several more attempts, and finally, a woman answered, informing me that Maria, the contact person, was busy and that I would pass on all the information to her. In the meantime, I was sending text messages and emails confirming my readiness for work... After 1.5 hours, I received a message from the third woman saying that the positions were already filled and I could call earlier... As you can see, professionalism is the dominant feature of this company... NOT for foreigners.
Første opkald går til en anden medarbejder da rette vedkommende er i møde og jeg beder vedkommende om at sige jeg har ringet vedr. den og den stilling + at den rette person sendte en autosvar sms "kan jeg ringe senere".
- Jeg hørte aldrig mere.
Andet opkald (fredag) går direkte til en medarbejder og ikke rette vedkommende og jeg giver samme melding om at de gerne må bede personen ringe retur til mig.
- Jeg hørte aldrig mere.
Kontakt (mandag) via mail: jeg skriver til rette vedkommende og til det bliver der svaret "jeg er på ferie" men at jeg kan kontakte en anden person som jeg får telefonnummer på.
3 opkald (mandag), ingen svar og jeg bliver ikke viderestillet til en anden person. Jeg skriver ligeledes en mail til den nye person som jeg finder mail på, på virksomhedens hjemmeside.
- Her tirsdag aften er der stadig ingen respons.
Det er IMO mangel på almen pli og kundeservice ikke at give nogen information. Nok er det ved at være jul og der er travlt, men her en lille uge efter er der stadig ingen kontakt - det er trods alt jer der har kontaktet mig til en stilling I ønskes besat.
Jeg skal registrere mig med alt! gamle stillingsopslag og ingen gensidighed, jeg har besøgt jer flere gange og ringet meget. Ang job på banen. Jeg var med til at bygge jeres banegård. Jeg er dog ikke kommet med kage til jeg men tæt på. Den gamle rejsemontør er skuffet.
Hvis i mener at vi er til for jer, så go tur..
Tusind tak til Pia for en super skøn service … tog kontakt til LUBI med et lille håb om et job tættere på mig selv … var til samtale og pludselig tog det fart … starter i dag i nyt job tæt på mig selv så inden for 2 mdr der var det hele på plads …
Den har en af de bedste grupper, der hjalp mig med at blive ansat.
Lubivikar er et super godt vikar firma som er rigtig god til at håndtere vikar medarbejder og de søde unde damer som sidder ved tlf de er så dygtige at de er søde og super imødekommende overfor de vikare der ringer og de er så forståelse for de vikar ringer søger arbejde
Proff firma der yder exceptionel service til en god pris.
Pia ved Lubi skaffer altid kvalificeret arbejdskraft, bruger dem indenfor smede og metal. De bedste anbefalinger herfra.
Rigtig god oplevelse,
Service er i top, søde og rare mennesker at snakke med, alt virkelig professionelt, helt klar 5 stjerner
Hilsen Simon
Jeg kan altid anbefale Lubi, hvis du har spørgsmål eller lign så ringer du ind og få hjælpen med det sammen, jeg har aldrig oplevet bøvl med løn, skønne mennesker og de altid klar til og hjælpe dig med at komme i arbejde, og dem jeg har mest erfaring med er Pia og Louise de altid klar til og hjælpe
I was impressed by the kindness of your staff still waiting for th sweet lady to respond with job offer. Overall a good experience.Thank you so much Louise Castillo, and Lubi-Vicar. I give you 5 ⭐ ❤️☘️😇🙏🏼☘️♥️⭐
Kan kun anbefale Lubi. Alt fra job til løn har der ingen problemer været med. Især Pia har været en stor hjælp under hele opholdet hos Lubi.
Her bliver der Fundet hurtigt arbejde.
Her får du god service.
Her får du gode muligheder.
Meget tilfreds hvis du bliver ledig så er de det enste rigtig valg at gå til
Så fedt! Kontaktede dem og fik et job i løbet af en uge som passede til mig. Har et fast job nu

Resposta da LUBI
Har haft arbejde igennem Lubi før… ordentlige forhold og flinke mennesker…. Nu hvor jeg har brug for nyt arbejde gik det vildt hurtigt… ringede i går, til jobsamtale i dag fredag og starter i nyt job på mandag.
Tak for jer 🙂☕️

Resposta da LUBI
som ny vikar hos dem kan jeg kun rose dem for hjælpen til mig i forbindelse med ansættelse som vikar
niels roland andreasen

Resposta da LUBI
Total støtte og altid gode råd for bedre tilpasning til arbejdsmiljøet.Tak Maria og alle andre i Lubi team Slagelse

Resposta da LUBI
De er meget professionelle, der er altid styr på tingene.
Der bliver altid fuldt op på tingene, og der bliver altid fuldt til døres.

Resposta da LUBI
Absolut et af de ringeste vikar firmaer jeg har arbejdet for, ansvarsfralæggelse, skildpadde tempo til at svare, kender ikke deres egne regler efter de er fusioneret med et andet vikar firma, rod i deres oprettelses system, laver om på lønudbetalinger og infomere først om det flere dage efter det er sket og mere til.
Ganske horribelt "samarbejde" jeg har haft med dem.
Blev sågar bedt om at lave chefens arbejde som hun for lønnen for at lave..... Bad hende om selv at ordne det og blev mødt af arrogance bagefter.
Redigeret:
Blev i dag ringet op af Lubi og fik en dialog med dem omkring alt det der var sket, fik en undskyldning og som jeg sagde til dem, tak og den er accepteret.
Men at ville havde mig til at fjerne min anmeldelse det sagde jeg nej til. Bad dem om at få kigget på de 2 dårlige anmeldelser de har fået og tage ved lære af dem, for hvad er bedre at lære af end sine fejl. Sagde ligeud at her har i lige præcis de stykker værktøj i skal bruge for at få rettet op og blive endnu bedre. det tog de pænt og var enige.

Resposta da LUBI
Jeg var meget skeptisk ved at, skulle bruge vikarbureauer.
Men det blev gjort til skamme, det var en god oplevelse og jeg fik alt den hjælp jeg kunne ønske mht. pension, løn, ferie og sygdom.
Mit vikar job, var det perfekte match, er nu fast ansat.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.