Lubi gjorde er godt forsøg på at finde en medarbejder til os (Maskinarbejder, CNC). Indledende dialog var god og de viste godt hvad CNC mm. var for noget. De fremsendte kandidater til stillingen... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er et rekrutteringsbureau, som tilbyder dygtige medarbejdere og arbejde indenfor bl.a. følgende brancher: Smede Lager og Produktion Maskinfører Elektriker Entreprenører Rengøring Administration
Søndre Stationsvej 28A, 4200, Slagelse, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelige hjælpsomme finder super gode kandidater
Indledende dialog var god og de viste godt hvad CNC mm. var for noget.
De fremsendte kandidater til stillingen var alle nogen der kunne bygges på, men det var ikke den 5 akset specialist vi havde håbet på.
Vi havde selv været i gang på Jobnet & SoMe mm. inden vi kontaktede Lubi og valgte, at ansætte én fra egen pulje, som havde kørt med fler-aksede maskiner.
Vi giver gerne Lubi changen en anden gang.

Resposta da lubijob.dk
Jeg blev kontaktet af Lubi, angående et vikar job, efter de havde fundet mit cv på jobindex. Min kontakt person var rar at snakke med, professionel, og god til at sætte mig ind i, hvad jobbet gik ud på, og hvordan jeg skulle håndtere vikar delen af jobbet.
Jeg fandt et godt match, i den arbejds plads jeg blev vikar på, og er overordnet set glad for at Lubi kontaktede mig.

Resposta da lubijob.dk
Dem jeg har snakket med, har været søde og rare og hjælpsomme. Der gik 14 dage så var jeg i arbejde, et rigtig fedt arbejde. Så kan kun sige ok herfra.

Resposta da lubijob.dk
Super god oplevelse var til samtale mandag den 17 hos louise og var i job tirsdag. Stor tak til Louise for den varme velkomst og tak til andre på kontoret for den lækkerer humor og det livsglade humør i alle var i

Resposta da lubijob.dk
Kan kun anbefale Lubi som vikarbureau
Søde og imødekommende god kommunikation og løsningsorienteret

Resposta da lubijob.dk
Vi har gjort brug af Lubijob et par gange.
Lubijob er meget grundige i deres søgen efter folk, og har hver gang fundet gode kandidater til os.

Resposta da lubijob.dk
Vi er et lille salgsteam, som skulle ansætte og valgte derfor at ansætte vikar med mulighed for fast ansættelse for rette vedkommende. Her har Lubijob udført opgaven til UG. Fik hurtigt 3 kandidater oplyst, hvoraf vi udvalgte 2, som begge var et godt match. Heraf valgte vi at ansætte den ene og både medarbejder og vi som virksomhed har været yderst tilfredse med forløbet. Begge parter har følt os trygge / i gode hænder gennem hele forløbet. Derfor kan vi varmt anbefale Lubijob, som samarbejdspartner.

Resposta da lubijob.dk
Jeg fik det bedste hjælp af lubijob. Især Louise var en sand fornøjelse at arbejde med. Hun var hjælpsom og sød og dygtigt. En uge så havde vi fået et nyt job. Så kan varmt anbefale lubijob, husk at spørg efter Louise så får du du en kvalificeret hjælp fra dag 1.

Resposta da lubijob.dk
I vores lille salgsafdeling var vi meget presset arbejdsmæssigt og kunne ikke overskue at skulle finde en ny medarbejder. Valgte derfor en vikarordning med henblik på fast ansættelse. Både vi og vikaren har haft en mega god oplevelse i denne proces. Lubi var meget hurtige med at skaffe emner og 2 ud af 3 mulige i første runde, var kompetente. Lubi har også været meget dygtig med opfølgning efter at vikaren var startet op, så alt i alt en rigtig god løsning i en presset situation.

Resposta da lubijob.dk
En god service hele vejen igennem…😀hilsen T.H woodtech

Resposta da lubijob.dk
Vi har haft den bedste oplevelse med LUBI.
De har leveret en fantastisk service, været utroligt professionelle og overgået vores forventninger. Kommunikationen har været klar og effektiv, og deres team har vist stor ekspertise og engagement.
Vi kan varmt anbefale LUBI til alle, der søger en pålidelig og kompetent samarbejdspartner.
Vi ser frem til et fortsat stærkt samarbejde :-)

Resposta da lubijob.dk
Venligt personale der prøvet at hjælpe en i job

Resposta da lubijob.dk
Jeg vil gerne anbefale Lubi for deres fremragende bistand i rekrutteringsprocessen til vores M5-anlæg. Lubi har været uvurderlige i deres evne til at forstå præcis, hvad vi havde brug for, og har effektivt sikret, at alle kandidater var fuldt forventningsafstemte inden deres ansættelse. Dette har været afgørende for at sikre en glidende integration i vores teams.
Lubis professionelle og løsningsorienterede tilgang har gjort dem til en uvurderlig partner i vores ofte travle hverdag. Deres engagement og evne til at levere præcist det, vi har brug for, gør dem til en stærk anbefaling til enhver, der søger kvalificeret arbejdskraft. Lubi har uden tvivl været et stort plus i vores rekrutteringsstrategi.

Resposta da lubijob.dk
Jeg har været i et praktikforløb hos LUBI, og kan efter en lærerig måned godt forstå, hvorfor de vandt praktikprisen ved Slagelse Erhvervs Awards.
Medarbejderne er utroligt imødekommende. Stemningen på kontoret er professionel, men der er også plads til sjov og hygge. Jeg var i praktik i deres SoMe-afdeling, hvor jeg blev mødt af dygtige kollegaer, der forstod at inddrage mig i varierende og spændende opgaver.
Jeg kan godt anbefale LUBI, hvis du leder efter en spændende praktikplads.

Resposta da lubijob.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.