Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik købt 3 kæmpe plastik balloner, som skulle være pustet op ifm. beskrivelsen til 91cm i diameter (36 inch). Men nå de ankommet - var de 36 cm i diameter. Jeg troede det var en fejl og skrev klag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ved første bestilling købte jeg en helium flaske som desværre var tom. Jeg skrev til luxit og de svarede hurtigt tilbage og jeg fik pengene refunderet. Her ved anden bestilling var alle varer upåklage... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk shop med de flotteste produkter og den bedste service! Jeg har bestilt herfra et par gange nu, og der er bare altid styr på det hele. Denne gang blev jeg endda kontaktet, da én af mine... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Da jeg bestilte varer, stod der at 95% af alle ordrer blev leveret dagen efter. Min pakke blev så væk for Bring. Og selvom Luxit kundeservice, sendte en ny pakke til mig, og fortalte mig, at der var 9... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de presentes
  2. Loja de Balões
  3. Loja de artigos para festas
  4. Loja de noivas

Escrito pela empresa

Hos Luxit leverer vi festartikler der indrammer festen i smukke omgivelser til ære for både gæsterne og festens midtpunkt. Enhver fest bør gøres mindeværdig

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God info og hurtig levering

God personlig info og hurtig levering

7 de julho de 2023

Hej Susanne,

Det glæder os, du kan lide vores hurtige levering og du fik god personlige informationer under din handel. 1000 tak for de 5 stjerner.

Festlige hilsner fra Annette, Luxit.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Bestilte 4 items og dagen efter ved middagstid modtog jeg mine varer.👌

12 de julho de 2023

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner, dem er vi taknemlige for. Det glæder os, at du kan lide vores hurtige levering.

Festlige hilsner fra Annette, Luxit.dk

Super fin og nemt.

29 de junho de 2023

Hej Anja,

Hvor er vi glade for, at du har haft en god handel og vi sætter virkelig pris på de 5 stjerner.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig stil

Fortrød køb 30 min efter bestilling og fik en auto reelt om, at købet ikke kunne annulleres da det var afsendt…

Selvom mail med brødtekst af køb skrev noget helt andet

9 de julho de 2023

Hej Kathrine,

Vi beklager vi ikke kunne stoppe din ordre, men den var plukket og sendt, så der var ikke noget at gøre.

God inspiration til festen

Jeg fik de fineste balloner, sæbebobler, helium, og små vaser til min fest. Hurtig levering. God inspiration.

1 de julho de 2023

Hej Lene,

Du skal have mange tak for din super gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meget hurtig levering også til Bornholm

3 de junho de 2023

Hej Helle,

Mange tak for de 5 fine stjerner, dem er vi rigtige glade for.

Festlige hilsner fra Annette

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået det fedeste pynt fra Luxit

Vi har fået det fedeste pynt fra Luxit! Kom i tanke om i sidste sekund, at vi manglede sugerør, kopper og det sidste pynt. Bestilte det inden kl 20 og modtog det allerede næste dag! Helt genialt! Vi har været så glade for at bruge Luxit og vil til enhver tid anbefale det til andre samt bestille derfra igen!

1 de junho de 2023

Hej Nastasja,

Ihhhh hvor er det dejligt at høre <3 MANGE tak for din gode anmeldeling, den er vi super glade for. Vi glæder os til, at betjene dig igen.

Festlige hilsner fra Annette

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, rigtig god personlig service.

1 de junho de 2023

Hej Maddy,

Hvor skønt at høre. Mange tak for de 5 stjerner.

Glad og tilfreds!!

I har et kæmpe udvalg af varer til alle slags begivenheder, hvilket er super fedt. Har bestilt en masse inde hos jer, og jeg er kun blevet tilfreds og glad! Leveringstiden er også super kort og troværdig, som angivet på hjemmesiden. Priserne er også mega gode. Alt er helt perfekt :)

31 de maio de 2023

Hej Esma,

Hvor er vi glade for din søde anmeldelse, 1.000 tak for den.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt levering og bredt og spændende…

Hurtigt levering og bredt og spændende udvalg.
Vi skulle oprigtigt bruge noget bestemt, men så vi et andet setup med balloner, så gik vi med det i stedet.

Hej Amanda,

1000 tak for de fem fine stjerner, vi glæder os til, at servicere dig igen.

Super hurtig levering

Super hurtig levering.
Godt udvalg

Resposta de Luxit.dk

Mange tak for din gode anmeldelse, vi er glade for, at du har haft en god handel.

Super hurtig levering

Super hurtig levering! God information under hele forløbet og ja, rigtig fine produkter (i vires tilfælde til barnedåb) - det bliver ikke sidste jeg handler hos Luxit 😊

3 de junho de 2023

Hej Karoline,

Mange tak for de søde ord, vi er super glade for at I fik nogle fine produkter til jeres dåb <3

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, gode priser, hurtig levering og det fine kort 😘

30 de maio de 2023

Hej Helle,

1000 tak for de 5 flotte stjerner, vi er glade for, at du har haft en god handel <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, god kvalitet af varer, elsker det !

Hej Emma,

1000 tak for din søde anmeldelse, den er vi rigtige glade for <3

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringe Kvalitet som ikke har noget med pris at gøre

Jeg købte en gæstebog til 186kr. Da min dreng åbner den er siderne ved at falde ud. Køb IKKE pom pom det er af h til. Det er falsk imod det man ser på netttet, for du skal selv folde den ud, den bliver ikke sådan.
Selv om man ikke kan ringe til jer, kan man skrive. Tusind tak for hurtig tilbagemelding. I yder en en en høj service, derfor kan jeg kun anbefale jer på bedste måde.

19 de maio de 2023

Hej Jannie,

Vi er kede af I har fået en defekt gæstebog, det er ABSOLUT ikke standen på vores gæsteboger. Vi sælger mange gæstebøger og der er sjældent fejl på dem, men det kan selvfølgelig ske, at der er en produktionsfejl. Vi har allerede refunderet pengene til jer tidligere i dag.

Kh. Annette Luxit.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tilfreds med de varer jeg har købt

Tilfreds med de varer jeg har købt, og som tilmed blev hurtigt pakket og afsendt. Rigtig fint med en personlig hilsen 🥰

3 de maio de 2023

Hej Anne,

Hvor er du sød, tak for de søde ord og den fine anmeldelse.

Kh. Annette fra Luxit.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais