Jeg fik købt 3 kæmpe plastik balloner, som skulle være pustet op ifm. beskrivelsen til 91cm i diameter (36 inch). Men nå de ankommet - var de 36 cm i diameter. Jeg troede det var en fejl og skrev klag... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ved første bestilling købte jeg en helium flaske som desværre var tom. Jeg skrev til luxit og de svarede hurtigt tilbage og jeg fik pengene refunderet. Her ved anden bestilling var alle varer upåklage... Ver mais
A empresa respondeu
Helt fantastisk shop med de flotteste produkter og den bedste service! Jeg har bestilt herfra et par gange nu, og der er bare altid styr på det hele. Denne gang blev jeg endda kontaktet, da én af mine... Ver mais
A empresa respondeu
Da jeg bestilte varer, stod der at 95% af alle ordrer blev leveret dagen efter. Min pakke blev så væk for Bring. Og selvom Luxit kundeservice, sendte en ny pakke til mig, og fortalte mig, at der var 9... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Luxit leverer vi festartikler der indrammer festen i smukke omgivelser til ære for både gæsterne og festens midtpunkt. Enhver fest bør gøres mindeværdig
Informações de contato
Voldbjergvej 24, 8240, Risskov, Dinamarca
- kontakt@luxit.dk
- luxit.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi fik det vi bestilte og det kom…
Vi fik det vi bestilte og det kom hurtigt.
Alt var som det skulle være.

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Der var fejl på en vare, der blev straks sendt en ny

Resposta de Luxit.dk
Modtog TOM flaske med Helium !!
Købte en 380 liters helium flaske til balloner til min datters konfirmation. Fik fyldt EN ballon på 12 liter uden spild (det ikke er første gang jeg fylder helium balloner). Flasken var herefter TOM !!
Luxit fastholder at flasken var fuld og at resten må være sivet ved siden af ballonen. Meget skuffende kundeoplevelse og meget dårlig service. Er 100% sikker på at der ikke er sivet noget ud da jeg fyldte ballonen.
OPDATERET 19. MAJ 2023
Den DÅRLIGSTE kundeservice jeg nogensinde har oplevet, at påstå at der skulle være "sivet" 368 liter ved siden - kan jeg bekræfte IKKE er tilfældet. Har tidligere fyldt 30 balloner med mindre flasker fra Bilka efter præcis samme princip.

Super godt
Fik nogle rigtig fine produkter og det gik rigtig stærkt. Pyntede super godt til vores fest

Resposta de Luxit.dk
Produktet var lige som jeg havde…
Produktet var lige som jeg havde forventet, og kom hurtigere frem en jeg var stillet i udsigt, meget tilfredd

Resposta de Luxit.dk
Som altid giver de den bedste service
Som altid giver de den bedste service, hurtig varer i hænderne og smukke flotte produkter 🤩

Køb ikke helium her
Købte hellium her og på den stod der 30 balloner der var så til 3, virkelig træls når det skulle bruges til en del af bordpynten til konfirmationen😞. Luxit beklagede bare og sagde at vi måtte at sivet meget ved siden af hvilket vi ikke havde, så lad være med at købe helium her.

Endnu engang kæmpe ros
Endnu engang kæmpe ros!
Har for noget tid siden bestilt en ballon væg. Da jeg skal bruge den noget tid efter, opdager jeg, at der mangler den 4 meter lange ballon tape nede i. Jeg skriver til luxit omkring det og inden for en time har de svaret og sendt et nyt bånd.
Jeg har handlet der flere gange og kan kun anbefale dem til andre

Resposta de Luxit.dk
Tilsendte bogstaver mr & mrs ankommer…
Tilsendte bogstaver mr & mrs ankommer knækket x flere …
Dybt skuffende

Resposta de Luxit.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.