Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik købt 3 kæmpe plastik balloner, som skulle være pustet op ifm. beskrivelsen til 91cm i diameter (36 inch). Men nå de ankommet - var de 36 cm i diameter. Jeg troede det var en fejl og skrev klag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ved første bestilling købte jeg en helium flaske som desværre var tom. Jeg skrev til luxit og de svarede hurtigt tilbage og jeg fik pengene refunderet. Her ved anden bestilling var alle varer upåklage... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk shop med de flotteste produkter og den bedste service! Jeg har bestilt herfra et par gange nu, og der er bare altid styr på det hele. Denne gang blev jeg endda kontaktet, da én af mine... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Da jeg bestilte varer, stod der at 95% af alle ordrer blev leveret dagen efter. Min pakke blev så væk for Bring. Og selvom Luxit kundeservice, sendte en ny pakke til mig, og fortalte mig, at der var 9... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de presentes
  2. Loja de Balões
  3. Loja de artigos para festas
  4. Loja de noivas

Escrito pela empresa

Hos Luxit leverer vi festartikler der indrammer festen i smukke omgivelser til ære for både gæsterne og festens midtpunkt. Enhver fest bør gøres mindeværdig

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tilfreds

Fine varer, hurtig levering.

Hej Louise,

1000 tak for din gode anmeldelse. Det glæder os, at du er glad for vores produkter og hurtige levering.

Stort udvalg

Stort udvalg - og hurtig levring

Hej Camilla,

Vi er meget taknemlige for de 5 stjerner og glæder os over, at du var tilfreds med din handel.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi fik det vi bestilte og det kom…

Vi fik det vi bestilte og det kom hurtigt.
Alt var som det skulle være.

2 de maio de 2023

Hej Berit,

Ej hvor skønt at høre, mange tak for de 4 stjerner, dem er vi glade for.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Der var fejl på en vare, der blev straks sendt en ny

1 de maio de 2023

Hej Rolf,

Tak for de 5 stjerner, trods fejl på et produkt. Vi håber at kunne servicere dig igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Modtog TOM flaske med Helium !!

Købte en 380 liters helium flaske til balloner til min datters konfirmation. Fik fyldt EN ballon på 12 liter uden spild (det ikke er første gang jeg fylder helium balloner). Flasken var herefter TOM !!
Luxit fastholder at flasken var fuld og at resten må være sivet ved siden af ballonen. Meget skuffende kundeoplevelse og meget dårlig service. Er 100% sikker på at der ikke er sivet noget ud da jeg fyldte ballonen.

OPDATERET 19. MAJ 2023
Den DÅRLIGSTE kundeservice jeg nogensinde har oplevet, at påstå at der skulle være "sivet" 368 liter ved siden - kan jeg bekræfte IKKE er tilfældet. Har tidligere fyldt 30 balloner med mindre flasker fra Bilka efter præcis samme princip.

4 de maio de 2023

Hej Alex,

Det er korrekt, vi sender ikke halv tomme flasker ud, så der må være sivet en masse ved siden af, da I fyldte balloner op.

Super godt

Fik nogle rigtig fine produkter og det gik rigtig stærkt. Pyntede super godt til vores fest

Hej Carina,

Mange tak for den fine anmeldelse, det glæder os du er tilfreds med din handel.

Hurtig leverance !

Hej Annette,

Tak for din gode anmeldelse, dejligt du kan lide vores hurtige levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid giver de den bedste service

Som altid giver de den bedste service, hurtig varer i hænderne og smukke flotte produkter 🤩

Hej Bitten,

Ej hvor vi glade for at få sådan en god anmeldelse, 1000 tak for den.

Køb ikke helium her

Købte hellium her og på den stod der 30 balloner der var så til 3, virkelig træls når det skulle bruges til en del af bordpynten til konfirmationen😞. Luxit beklagede bare og sagde at vi måtte at sivet meget ved siden af hvilket vi ikke havde, så lad være med at købe helium her.

1 de maio de 2023

Hej Nan,

Vi er kede af, at du ikke havde nok helium til dine balloner. Der står et ca. helium forbruget inde på de forskellige balloner, da der er stor forskel på hvor meget helium der skal i. Man kan ikke sige, at der er nok helium i tanken til 30 balloner, da nogle balloner bruger 21 liter andre 60 liter pr. ballon. Det er korrekt, der kan sive meget helium ud når man fylder dem.

Endnu engang kæmpe ros

Endnu engang kæmpe ros!
Har for noget tid siden bestilt en ballon væg. Da jeg skal bruge den noget tid efter, opdager jeg, at der mangler den 4 meter lange ballon tape nede i. Jeg skriver til luxit omkring det og inden for en time har de svaret og sendt et nyt bånd.

Jeg har handlet der flere gange og kan kun anbefale dem til andre

13 de abril de 2023

Hejsa,

1000 tak for de søde ord og de 5 stjerner, dem er vi taknemlige for <3

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tilsendte bogstaver mr & mrs ankommer…

Tilsendte bogstaver mr & mrs ankommer knækket x flere …
Dybt skuffende

4 de abril de 2023

Hej Angela,

Det er vi også super kede af, det kan desværre ske en sjældent gang, at produkter bliver ødelagt under forsendelsen :-( Vi har refunderet pengene til dig, de er desværre udgået <3

Håber du får et dejligt bryllup <3

Kh. Annette fra Luxit.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais