Veja o que dizem as avaliações
Produkten, glasögonen var jättebra Hög kvalitet och bra glas Det som inte va bra var leverans möjligheterna. Nu fick jag vänta i nästan en vecka och fick inte välja hur jag ville få dom levererad... Ver mais
Helt fantastiska glasögon! Köpte både ett par terminalglasögon och solglasögon, och båda är otroligt sköna. Lätta på ansiktet, supersnygga, och känns mycket dyrare än de är! Kan ha på de 8 timmar i s... Ver mais
Jag har beställs glasögon av er förut, till mig och min man. Glasögonen är lätta, snygga. Lärt mig även att forma till dem smidigt, dom sitter som klippt och skuret på min smala huvudform. Även min ma... Ver mais
Detalhes da empresa
Luxreaders är ett danskt företag med rötter i Köpenhamn. Företaget är grundat med ambitionen att digitalisera inköp av läsglasögon och sluta med tanken att läsglasögon är en nödvändig ondska som måste vara tråkigt utformad och dålig i kvalitet. Därför har vi gjort vårt yttersta för att producera några läsglasögon, där både design och kvalitet är toppklassiga medan de fortfarande är prisvärda. Vi har många års erfarenhet från den optiska industrin och har därför noggrant övervakat hur marknaden för glasögon i stor utsträckning drivs av bensinstationer, stormarknader och liknande. Dessa företag fokuserar i stor utsträckning på låga priser, höga marginaler och helst en hög frekvens av återköp när kundens vision måste åtgärdas. Resultatet är dåliga och fula läsglasögon i dålig kvalitet. Vi vill ändra det! Köp 3 par för 699 kr. inkl. frakt och fri retur.
Informações de contato
Dinamarca
- hej@luxreaders.se
- luxreaders.se
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Jag fick mail från Luxreaders där de…
Jag fick mail från Luxreaders där de hoppades att jag skulle vara nöjd och att jag skulle skriva en recension. Problemet är bara det att det var länge sedan jag beställde! Har ännu inte fått något! Pengarna drogs å sedan blev det tyst!!!
Om man kunde ge 0 stjärnor skulle dom…
Om man kunde ge 0 stjärnor skulle dom få det. Har ej levererat en månad efter beställning och betalning. Ingen kommunikation annat än en robot som ger idiotsvar. VARNING!!!
Fick email med länkar som inte…
Fick email med länkar som inte fungerar.. har krävt pengar tillbaka, hoppad jag får det.
Varning
Varning! Beställ ej från luxreaders. glasögon i ok kvalitet. Dock är deras Kundsupport under all kritik. Jag har under ett halvår kontaktat kundsupport fem gånger om att jag fortfarande inte fått tillbaka pengarna på de glasögon jag returnerat. Jag får automatiskt genererade mail om att de ska betala tillbaka men fortfarande har jag inte fått några pengar efter 6 månader. Finns inget telefonnummer att kontakta.
Enkelt snabbt och tillförlitligt
Enkelt snabbt och tillförlitligt. Exakt vad man vi se vid köp online! Nöjd med glasögonen.
Makalös leveranstid
Makalös leveranstid . Välj någon annan
Supernöjd med min beställning
Supernöjd med min beställning, så fina moderiktiga bågar till ett bra pris .Jag kommer att beställa igen.
Bra upplevelse rakt igenom
Bra upplevelse rakt igenom. Lätt att beställa, snabb leverans och nöjd med produkten.
Bra glasögon till bra pris
Bra glasögon till bra pris. Snabb leverans.
Jag köpte ett par blåljusglasögon som…
Jag köpte ett par blåljusglasögon som kom efter 3 dgr. Superfina mycket bättre kvalitet än förväntat . Otroligt prisvärda också. Kommer defensivt att handla här igen . Kan varmt rekommendera!
Bra läsglasögon
Bra läsglasögon. Snygg design och snabb leverans.
Helnöjd
Snabb leverans till brevlådan
Snabb leverans till brevlådan.
Snygga glasögon till bra pris. Köpte 3 par. Det är 3. gången jag handlar. Jättenöjd
Otroligt dålig service
Otroligt dålig service. Jag har under mer än en månads tid försökt kontakta kundservice efter att ha handlat och det blivit fel, men de vägrar höra av sig tillbaka. Har försökt kontakta både via mail och DM på Instagram. Fruktansvärt dålig service och kommer returnera allt
Bra glasögon
Produkten, glasögonen var jättebra
Hög kvalitet och bra glas
Det som inte va bra var leverans möjligheterna.
Nu fick jag vänta i nästan en vecka och fick inte välja hur jag ville få dom levererade
Jag fick hämta dom hos ett utlämningsställe som inte passade mig alls
Så fler leveransmöjligheter och fler olika firmor sen blir det en 5a i betyg
enkelt snygga glasögon inga…
enkelt snygga glasögon inga konstigheter...
Gillar dom stort
Det var snabb leverans men ett par hade alldeles för klena skalmar. Försökte värma den för bättre passform men får nog kassera dem. De andra två passade bra.
Det som är bra är prisvärda glasögon…
Det som är bra är prisvärda glasögon med snabb leverans.
Tyvärr gjorde jag misstaget och valde fel styrka på ett av mina Skagen glasögon men så kan det bli.
Snabbt
Snabbt, bra kvalité, snygga bågar, bra pris. Är mycket nöjd
Inga glasögon och ingen information …
Jag köpte ett par solglasögon förra året. Allt gick som utlovat och varan kom i tid. Så är inte fallet denna gång. Efter 15 dagar och ingen leverans (utlovad leveranstid är 2-6 dagar) har jag flera gånger försökt få tag på företaget via deras chat då de ej har telefonsupport. Men inget svar. Så inga glasögon, ingen information men x-antal hundralappar fattigare. Suck!
Beställde och betalade för 11dagar…
Beställde och betalade för 11dagar sedan och har försökt få kontakt via kundtjänst om varför jag inte får någon information om vad som händer men helt omöjligt att ens få kontakt.
Riktigt uselt.
/Lars
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.