LuxreadersAvaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag fick mail från Luxreaders där de hoppades att jag skulle vara nöjd och att jag skulle skriva en recension. Problemet är bara det att det var länge sedan jag beställde! Har ännu inte fått något! P... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produkten, glasögonen var jättebra Hög kvalitet och bra glas Det som inte va bra var leverans möjligheterna. Nu fick jag vänta i nästan en vecka och fick inte välja hur jag ville få dom levererad... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har beställs glasögon av er förut, till mig och min man. Glasögonen är lätta, snygga. Lärt mig även att forma till dem smidigt, dom sitter som klippt och skuret på min smala huvudform. Även min ma... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Distribuidora de óculos

Luxreaders är ett danskt företag med rötter i Köpenhamn. Företaget är grundat med ambitionen att digitalisera inköp av läsglasögon och sluta med tanken att läsglasögon är en nödvändig ondska som måste vara tråkigt utformad och dålig i kvalitet. Därför har vi gjort vårt yttersta för att producera några läsglasögon, där både design och kvalitet är toppklassiga medan de fortfarande är prisvärda. Vi har många års erfarenhet från den optiska industrin och har därför noggrant övervakat hur marknaden för glasögon i stor utsträckning drivs av bensinstationer, stormarknader och liknande. Dessa företag fokuserar i stor utsträckning på låga priser, höga marginaler och helst en hög frekvens av återköp när kundens vision måste åtgärdas. Resultatet är dåliga och fula läsglasögon i dålig kvalitet. Vi vill ändra det! Köp 3 par för 699 kr. inkl. frakt och fri retur.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

390 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Svårt med kundservice

Fick fel vara skickad till mig. Chat med kundservice gav enbart generella svar och jag fick betala för att skicka tillbaka glasögonen. Då jag bad om byte fick jag några andra glasögon som var rätt modell men stämde inte med bilderna då det var fel färg på glasen (solglasögon).

4 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Går inte att returnera eller kontakta

Har returnerat två par glasögon och använt den returblankett de tillhandahållit. Trots detta har returen inte blivit registrerad och jag måste därför betala 1300kr för något jag inte har. Omöjligt att komma i kontakt med företaget - har försökt via deras chattjänst och får ärendenummer efter ärendenummer och försäkran om att de ska återkomma. Så besviken på detta usla företag. Hoppas andra ser detta och liknande omdömen och inte gör samma misstag att beställa från dem.

27 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ifall du vill skicka en retur så…

Ifall du vill skicka en retur så beställ inte från Luxreaders, de skickar ingen returfraktsedel samt att det inte går att kontakta dem på annat vis. Bluff företag som inte lovar vad de säger på sin hemsida om att returer skall vara ok.

26 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Retur fungerar ej får betala för returnerad vara!

Har returnerat ett par glasögon och använde deras medskickade retursedel utan streckkod- bara angivelse att ”mottagare betalar frakt”, helt ospårad försändning alltså. Går därefter ej att komma i kontakt med kundtjänst vare sig via mail eller chatt. Behövt betala hela beloppet för glasögonen trots att varan är returnerad. Det går ej att komma i kontakt med Luxreaders över huvudtaget. Handlar aldrig mer hos dem.

26 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag ska returnera min order men får…

Jag ska returnera min order men får ingen returetikett! Går inte att skicka tillbaka utan den! Går inte att få kontakt med kundtjänst! Har försökt i en hel vecka utan resultat! Rekommenderar INTE detta företag!

22 de maio de 2025

Horrible service

Jag ine fått min beställning efter 20 dagar och får ingen kontakt med Luxreaders. I understand that there can be issues with delivery, but the service is bad and impossible to talk to other than chat which has 3 options that doesn’t work for me. Horrible experience

19 de maio de 2025

Helt fantastiska glasögon!

Helt fantastiska glasögon! Köpte både ett par terminalglasögon och solglasögon, och båda är otroligt sköna. Lätta på ansiktet, supersnygga, och känns mycket dyrare än de är! Kan ha på de 8 timmar i streck under en studiedag utan att de varken klämmer eller gör ont.
Behöver jag fler par så är det givet var jag vänder mig 🙌

24 de abril de 2025

Obefintlig kundservice

Vill returnera 2 av 3 par. Vill byta till annan modell. Vill göra retur. Returformulär fungerar ej, får besked om att "fraktleverantör finns ej på din plats" omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst. Har fått ärendenummer och att dom ska återkomma så snart dom kan?!?
Hur svårt ska det vara att få tag i en retursedel ??

12 de maio de 2025

Jättesnygga glasögon

Jättesnygga glasögon, perfekt passform!
Bra pris
Ja ett toppenbetyg för er 🌟🌟🌟🌟🌟
Hälsningar Irene

12 de maio de 2025

Svårt med retur

Vill göra retur. Returformulär fungerar ej, får besked om att "fraktleverantör finns ej på din plats" omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst, finns endast chatt med ai-svar, får således ej ut returetikett. Känns oseriöst och krångligt. Kommer ej handla här igen.

11 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ska skicka retur då styrkan blivit fel.

Ska skicka retur då styrkan blivit fel.
Att få kontakt med er är helt omöjligt utan ni hänvisar bara till en robot! Och den kan inte hjälpa mig i ärendet… så helt klart värdelös service ifrån er att man inte kan få prata med en fysisk person!!

8 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.