Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij Luxury for Princess werden al mijn wensen perfect omgezet! Het advies was professioneel en persoonlijk, en tussendoor konden we ook nog lekker kletsen, echt een fijne ervaring. Het totaalpakket is... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ich liebe die Qualität eurer Haare. Einzige was man an den Extantions bemängeln könnte wäre, dass sie nach einigen Jahren nicht mehr so gut halten beziehungsweise die Clipper an Kraft nachlassen. Auß... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super schneller Versand und super Qualität! Einer der wenigen Verkäufer mit viel Auswahl an Haarfarbe, -Länge und -Menge. Ich benutze diese Haare schon seit fast 10 Jahren und habe selten schlechte Er... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vandaag heeft een gespecialiseerde kapper met veel moeite de slecht geplaatste tapes verwijderd. De lijm liet haast niet los. Had zelf tape-verwijder moeten bestellen op internet. Het bedrijf nam... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Extensões Capilares
  2. Técnico em Extensão Capilar
  3. Loja de produtos para cabelo

Get longer, fuller hair with Luxury For Princess Hair Extensions. 100% Remy Human Hair extensions. Free Access Point Delivery within EU. Buy now, Pay later! Fast Worldwide Delivery.

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

878 avaliações

Respondeu a 41% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen top kwaliteit voor de prijs

Bestelde recent de Late brown extensions en viel wat tegen… is totaal niet zoals op de foto das zij op hun Instagram zetten… het haar leek meer voller en blondere highlights te hebben maar dat is niet zo. Het haar is ook heel dun van onder toe… dus mijn haar is dun vanboven, dik in het midden en weer dun vanonder…?Vind het zeer jammer dat ik ze open heb gemaakt… had hier meer van verwacht. Ik heb vroeger een paar keer besteld bij hun maar nu ben ik wel teleurgesteld met de aankoop… mijn haar is redelijk aan de dunne kant en nog zie je me eigen haar er door…positieve note: de verpakking is cute.

1 de julho de 2024

Hi Kiki!

Bedankt voor je review. Dat is jammer om te horen. Zou je ons willen mailen met je bestelnummer? Wellicht kunnen wij jou verder helpen.

Luxury For Princess Hair Support

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kwaliteit van de haren is goed

De kwaliteit van de haren is goed. Ook de kleur matcht perfect met mijn haar. Goed advies geweest op basis van mijn foto die ik via mail heb gestuurd.

7 de junho de 2024

Hi Ela,

Bedankt voor je 5-sterren review. Fijn om te lezen dat de kleur goed matcht met je eigen haarkleur. Wij wensen je veel plezier met jouw nieuwe hair extensions!

Sehr zufrieden

Sehr zufrieden

27 de junho de 2024

Hi Julia,

Thank you for your 5-star review.

Have fun with your new Luxuries!

Good Support Great hair

Unfortunately, my first package was opened sometime during the shipping process and arrived empty at my place.

Contacting Luxury for Princess went smoothly and my new order arrived within a day.

The hair is of good quality and looks very good.

25 de junho de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik koop al jaren bij jullie mijn haar…

Ik koop al jaren bij jullie mijn haar extensies ,maar merkte nu toch wel dat het duurder is geworden ,en voor de prijs van over de 300€ verwacht ik toch wel wat betere kwaliteit van het haar .De uiteinde van het haar zijn zo dun .

25 de junho de 2024

Hi Kathy,

Luxury For Princess Hair Support

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bisher wurde mir nicht geholfen 3 Sets…

Bisher wurde mir nicht geholfen 3 Sets bestellt für je 320g 379,95€ und nur 2 angekommen,nach mehrmaligen email Verkehr keine Einsicht vom Verkäufer ich warte auf Klärung .

Ware ist schon bezahlt!

Mit freundlichen Grüßen

18 de junho de 2024

Hi,

We have emailed you several times, but you ignore our answers. The clip-ins you ordered and what we sent you is 320g in total. You could possibly weigh the set, it should be 320g. In addition, you have ordered 1 color which is a backorder, we will deliver this as soon as it has arrived to us. We have also offered you to cancel this color and order it again as soon as it is available via the website.

We also indicated that we wanted to send you the other storage cases and brushes, but you have filed a claim with PayPal and are no longer responding to our emails, so we are now waiting for your response by email.

Yours sincerely,

Wat een top salon

Wat een top salon. Bij binnenkomst voelde ik me meteen al thuis 😃. Super tevreden over het resultaat!

12 de junho de 2024

Hi!

Bedankt voor je 5-sterren review. Fijn om te horen dat je je thuis voelt bij ons in de salon en je tevreden bent over het resultaat. Hopelijk zien we je snel weer!

Hele fijne sfeer

Hele fijne sfeer
Ben super blij met mijn balyage
Super mooie salon

27 de janeiro de 2024

Hi Liene,

Bedankt voor je 5-sterren review. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw balayage. We zien je graag terug in onze salon!

Top salon ! Nooit meer een ander

De extensions zijn van top kwaliteit na 13 maanden waren ze nog steeds uitstekend ! Ze doen er alles aan om jou wensen tot volbrengen maar zijn ook eerlijk in wat haalbaar is zodat je haar nog in gezonde staat blijven ! Ik zou nooit meer naar een andere salon gaan

16 de maio de 2024

Hi,

Bedankt voor je 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze Luxury Premium Hair Weaves en je hier zo lang plezier van hebt (gehad). We zien je graag snel weer in onze salon!

Goede kwaliteit!

11 de junho de 2024

Hi Stephanie,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van jouw hair extensions.

Wij wensen je er veel plezier mee!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leider stimmt das Preis Leistungs…

Leider stimmt das Preis Leistungs Verhältnis nicht. Über 200 Euro für normale Haare mit kleinen Fehlern (bereits zwei mal bestellt)
Da gibt es günstigere mit mehr Quali.
Habe Mail geschrieben weil zum zweiten Mal Fäden und einzelne Haare von komplett anderer Haarfarbe drinnen sind. Soll ich doch einfach raus schneiden. Schade. Nächstes mal woanders.
Update nach nur 1 Monat 2 Clips komplett abgelöst, 3 andere schließen nicht mehr.

27 de maio de 2024

Hi Janina,

Sorry to hear you are not completely happy with your hair extensions you received.

As we told you before via e-mail, unfortunately this can happen and we already mentioned this to our supplier which will take extra care of this in the future. Thank you for letting us know! This is an easy fix that you can do yourself. If you need any further help, please let us know so we can assist.

Jaimy

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Die Haare fallen ab und sind nicht…

Die Haare fallen ab und sind nicht leicht kämmbar. Die Qualität wird immer schlechter

12 de maio de 2024

Hi Esra,

We're here to help! Sorry to hear that you are not happy with the extensions at this moment.

If you can email us at info@luxuryforprincess.com then we can see how to help you further with this.

Luxury For Princess Hair

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Misleidende beschrijving maar goeie kwaliteit haar

Ik kreeg me pakketje heel snel binnen en ging gelijk testen of de kleur matched en het was the perfect matched ik was super enthousiast en blij natuurlijk want ik had ze gelijk de volgende dag nodig.

Ik heb natuurlijk het pakketje geopend om ze te gebruiken want de kleur was perfect. Toen ik het pakketje opende schrok ik een beetje en was de tekst op de website toch een beetje misleidend aangezien om best weinig haar. Tekst op de website :

"Op zoek naar hairextensions die zelf het fijnste haar een natuurlijke dikte, body en lengte geven? Don't look further! De 160 gram clip-in hair extensions set is een volumineuze clip-in hair extensions set"

Ik heb toen contact opgenomen of het mogelijk was het te ruilen voor meer haar ondanks het retourbeleid omdat de tekst gewoon misleidend is. Helaas was dat niet mogelijk omdat ik de verpakking heb opgemaakt staat ook duidelijk in het reglement so I get that maar pas jullie tekst aan want het is zo miezerig weinig haar is niet wat de beschrijving beschrijft met volume! Ik heb bijna €200 aan extensions hier liggen waar ik helemaal niks mee kan. Ik was van plan meer te bestellen maar door dit deins ik toch terug helaas want over de kwaliteit van het haar heb ik niks aan te merken prachtig haar en kwaliteit jammer ik had het graag anders gezien 😢

12 de maio de 2024

Hi Nawal,

Vervelend om te horen dat het aantal gram die je hebt besteld niet voldoende is voor je eigen haren.

Zoals reeds eerder in onze e-mails vermeld, is het een optie dat wanneer je twijfelt welke gram of kleur bij jouw haren past, je ons advies via email of Instagram kunt vragen. Dit kan bijvoorbeeld door het sturen van foto's in daglicht of je kunt onze 'Help Me Choose' pagina online gebruiken. Ook ben je altijd welkom om langs te komen bij ons in de Luxury Hair Salon te Heerlen waar wij jou persoonlijk advies kunnen geven.

Gezien wij een hygiënisch product verkopen, accepteren wij geen geopende items. Er zit een testerstrook bij welke je uit de verpakking kunt halen om te kijken wat je van de kwaliteit en haarkleur vindt. Zodra je de hygiënezegels opent, is het niet meer mogelijk het product te retourneren omdat de garantie. Al deze informatie staat duidelijk vermeld op onze website onder ons retourbeleid.

Wij hopen dat je dit begrijpt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over de…

Ik ben zeer tevreden over de kapperszaak. De service was uitstekend, het personeel was vriendelijk en professioneel. Ik voelde me echt verwend tijdens mijn bezoek. De kwaliteit van het knippen en stylen föhnen en alles wat er bij hoort was ook top. Ik raad deze kapperszaak zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een geweldige ervaring!

1 de junho de 2024

Hi Maya,

Bedankt voor je 5-sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met jouw hair extensions en de service die je hebt gekregen in onze hairsalon. Dit betekent ons heel veel!

Hopelijk zien we je snel weer terug.

Be yourself, be happy

The hair is wow !!!
i have hair from 2017 and i love them !

28 de maio de 2024

Hi Sengül,

Thank you for your 5-star review. This means a lot to us that you are such a very long, loyal customer for years.

Have fun with your Luxuries!

Hele fijne salon

Hele fijne salon! Lieve dames en goede kwaliteit. Zeer tevreden!

24 de maio de 2024

Hi Drea,

Bedankt voor je 5-sterren review.

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw hair extensions en je bezoekje aan onze Luxury Hair Salon.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Grote FAIL van de salon

REVIEW SALON
Na mijn 1e bezoek in de salon Clip in Extensions gekocht. Gelijk ingeclipt en het zag er goed uit (moest wel de hele dag kammen want het valt heel slierterig aan de onderkant). Verder tevreden.

Tweede keer kom ik voor een PROEFKAPSEL nota bene voor mijn bruiloft! Ik wilde gewoon mooie romantische golven met de clip ins.

Twee uur later en non-stop verhalen over de ex worden mijn krullen laten zien in de spiegel. En wat blijkt... Alle extensions verkeerd geclipt. Daardoor dus allemaal verschillende lengtes onderin! Heel jammer dat ik hier geen foto kan toevoegen, want het was dramatisch. De kapster schrok er zelf ook van, maar ze zag het pas toen ik het zei.. Twee uur bezig geweest met mijn kapsel en gewoon niet gezien dat ze alles verkeerd inclipt, echt ongelofelijk. Happen en verschillen van zeker 10 cm. Hoe kun je dat niet zien tijdens het inzetten en krullen? Voor niets daar gezeten, en het zag er niet uit. Thuis konden ze niet geloven dat dit een proefkapsel was waarvoor ik had betaald.

Nu komt de service die ik kreeg.
Ik heb de sessie moeten betalen, echter kreeg ik wel als tegemoetkoming een storage case t.w.v. 15,95.

We hadden ook afgesproken dat ik via een insta DM zou laten weten of ik het kapsel goed vond voor de bruiloft. Ik een DM gestuurd dat ik twijfel of ik uberhaupt dit kapsel wil voor de bruiloft maar ook nogmaals gezegd dat ik teleurgesteld was. Wat krijg ik terug? .....

(1) "Er is duidelijk gecommuniceerd dat recht en links omgekeerd is ingeclipt, daarvoor hebben we je een storage case twv 15,95 meegegeven". Niet jullie maar ik was degene die het direct zag.

(2) "De clip-in chart die we je destijds hebben meegegeven had je helaas niet meegenomen daarvoor heeft de kapster de clip-ins op gevoel bij jou ingeclipt." Ongelofelijk, ik heb deze clip chart nooit gekregen! Ik wist het bestaan er niet eens van af. Dus ze geven me zelfs een schuldgevoel terwijl ze dus daar ook al een steek hebben laten vallen! Bovendien heeft ze ze niet op gevoel ingeclipt, ze heeft geen aandacht gehad voor mijn kapsel maar voor haar eigen verhalen.

(3) Ze willen een afspraak maken voor een nieuw proefkapsel. Ik ben nogal gek, die kans is geweest.

Ik heb ook nog supervriendelijk gereageerd dat ik de eerste keer wel heel tevreden was en dat ik de feedback gewoon nog wilde geven. Achteraf gezien vind ik het een hele onprofessionele houding en reactie. En ongelofelijk hoe mijn proefkapsel uitzag en dan geven ze ook nog de klant de schuld.

HEEL onprofessioneel. Ik heb maanden deze review niet willen plaatsen maar als ik eraan terugdenk vind ik het schandalig.

Ik heb 2 sterren gegeven omdat mijn eerste bezoek mijn kapsel wel goed uitzag. Ik zou er nooit meer terug gaan.

23 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen goeie kwaliteit ponytail blijft…

Geen goeie kwaliteit ponytail blijft niet zitten!

19 de abril de 2024

Hi Sharona,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent met jouw synthetische ponytail.

Via e-mail heb je ons aangegeven dat je de ponytail wilde ruilen voor een kortere lengte. Hierbij hebben wij jou onze retourbeleid toegemaild en duidelijk aangegeven dat het niet mogelijk is geopende items te retourneren. Bij ontvangst van jouw retour was deze volledig geopend en gedragen. Je hebt toen aangegeven dat de ponytail te zwaar voor je zou zijn. Dit heb je ons op voorhand niet aangegeven. De ponytail was geopend, de haren zaten vast aan de klittenbad en de ponytail had een parfum geur wat voor ons aanduidt dat deze wel gedragen is geworden.

We hebben je daarnaast een aantal tips en tricks via de email toegezonden.

We hopen dat je de ponytail toch nog steeds kunt dragen.

Luxury For Princess

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.