Ligner hollandsk firma men der går flere uger inden det ankommer og det er helt klart temu-tøj, sendt direkte fra Kina. I min verden er det svindel! Størrelser er alle forskellige selvom tøjet er... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ventede over 3 uger på min ordre, som jeg måtte rykke for. Nåede ikke frem til konfirmationsfest, og da var det for sent af afbestille ordren. Tøjet elendig kvalitet. På deres hjemmeside står der inte... Ver mais
Dårlig kundeservice. Blev ikke orienteret om manglende varer i min ordre før efter jeg havde modtaget den. Ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med kundeservice trods flere forsøg. Naturligvis i... Ver mais
A empresa respondeu
Der kommer ikke noget frem når jeg vil besøge websitet, så det må (også)være svindel.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
LY Copenhagen er et dansk ejet selskab, som tilbyder det nyeste modetøj til kvinder-piger i alderen 15-30. LY Copenhagen forhandler de største trends/brands indenfor scandinavian af anerkendte designer og deres eget brand, som bliver udviklet hele tiden. Lycopenhagen.dk bliver inspireret hver eneste dag, i at levere den bedste service til alle kunder og forkæler alle med en unik oplevelse, hvilket gør Lycopenhagen.dk endnu mere attraktiv for nye kunder såvel som for tilbagevendende kunder.
Informações de contato
Agtoftsvej 9F, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- +45 71 74 74 31
- Kundeservice@lycopenhagen.dk
- lycopenhagen.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service, både i butik og når jeg bestiller på nettet 🙏

Resposta da Lycopenhagen.dk
Imponerende service i den fysiske butik…
Imponerende service i den fysiske butik i Odense. Troværdig og tålmodig hjælp til en fortabt mand på jagt efter en surprisekjole til en smågravid hustru... #mojn

Resposta da Lycopenhagen.dk
God service og meget hurtig levering

Altid helt fantastisk service
Altid helt fantastisk service, både på nettet og i butikken. Kan kun anbefale folk at støtte dem 🙌🏼❤️

Resposta da Lycopenhagen.dk
Mega god service og hurtig levering 🤩

De er fantastisk
De er fantastisk, rigtig god service. Jeg har altid været glad for at handle i deres fysisk butik, altid smilende og hjælpsom. Nu har jeg erfarede mig at det samme er gældende når jeg handler over nettet :).

Hurtig levering
Sindsyg hurtig levering. Bestilte om morgen og modtog pakken dagen efter om eftermiddagen 😍

Resposta da Lycopenhagen.dk
Det er dejligt at man kan se hvordan…
Det er dejligt at man kan se hvordan tøjet sidder på modellerne på hjemmesiden Udvalget er stort og flotte farver. Ikke sidste gang jeg handler der.
Den fysiske butik i Odense er virkelig et besøg værd

Resposta da Lycopenhagen.dk
Jeg har netop modtaget den fineste…
Jeg har netop modtaget den fineste bluse. Servicen var helt i top! Det bliver ikke sidste gang, at jeg handler der :)

Ikke ét dårligt ord at sige ❤️
Ikke ét dårligt ord at sige ❤️
Pigerne i butikken er simpelthen så søde, det gælder både i Sønderborg og Odense. Deres svartid når man kontakter dem via Instagram er virkelig hurtig og over den kanal er de virkelig også hjælpsomme 😍

Resposta da Lycopenhagen.dk
Hurtig levering, lækkert udvalg og søde piger
Vildt hurtig levering, og det lækreste udvalg af tøj og andet godt! Søde, hjælpsomme piger i butikkerne og en vanvittig iskaffe i Odense-butikken - hvad mere kan man ønske sig 😍

Resposta da Lycopenhagen.dk
Helt igennem fantastisk kundeservice og…
Helt igennem fantastisk kundeservice og sindssyg hurtig levering! Modtog allerede pakken dagen efter 🤩 Havde en udfordring med en rabatkode, og deres kundeservice var lynhurtige til at svare og løse udfordringen 🌸

Resposta da Lycopenhagen.dk
Hurtig levering og flot produkt

Resposta da Lycopenhagen.dk
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering! Selvom jeg internetshoppede en lørdag aften, blev min pakke sendt den efterfølgende dag :-) god stil!

Resposta da Lycopenhagen.dk
Alt spillede og hurtig levering 😊

Super lækre varer
Super lækre varer, god service. Fik pakken dagen efter :-)
Super god kundeservice!!
Super god kundeservice! Stor anbefaling herfra. De er super søde og gør alt for at give dig den bedste oplevelse hos LY Copenhagen :)

Fedt sortiment & god kundeservice
Dejligt udvalg af bl.a. kjoler. Bestilte online og fik kjolen dagen efter 🤗 Enestående kundeservice 👍

Super service
Besøgte jeres butik i Odense og wow! Virkelig en flot butik og fantastisk service og personale - jeg besøger helt sikkert jeres butik igen :)

Resposta da Lycopenhagen.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.