Jeg kjøpte en voks fra renati som skulle være 100 ml, den jeg fikk var på 80 ml. Sendte en mail ang. dette, først så prøvde de å si at jeg hadde fått riktig produkt men etter at jeg sendte de et bil... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte 2 Wella Professional Contura HS 61 Trimmere. Var i kontakt med hyggelig kundeservice personell som svarte tålmodig på spørsmål ang disse trimmerne. Varene kom kjapt, hele og fine. Har b... Ver mais
kjøpte groomarang the ultimate, og prøve dei ulike tingene. Negleklipperne fungerte ikkje, pinsetten klarte ikkje å gripe tak i noke, de skarpe tingene var ok, det eneste bra var saksa. De ulike tinge... Ver mais
A empresa respondeu
Varene kom fort. Fikk hva jeg bestilte. Men vær forsiktig med produkter fra Njord hvis huden din er litt sart. Jeg kjøpte face wash, face scrub og moisturiser. Etter 4-5 dager ble huden veldig tør og... Ver mais
Vi selger de mest populære merkene innen hygieneartikler til menn. Hos oss finner du blant annet merker som Biotherm Homme, id Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio, Armani og Björn Borg - og selvfølgelig haugevis av andre merker. Vi har alt menn trenger til blant annet håret, barberingen, hygiene og hudpleie.
Møgelhøj 8, 8520, Lystrup, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kjøpte en toalettmappe som farget av etter veldig enkel bruk, og fikk gavekort til prisen av varen som kompensasjon. Kundeservice var kjappe på å svare!
Jeg har bestilt en trimmer hos Made4men og angret. Da jeg skulle returner varene (uåpnet), måtte jeg betale for frakt selv. Pakke skulle leveres på nærmest hentested slik at Firtal Web henter pakke selv (noe som er normalt for alle bedrifter). Siden Made4men ikke gir kundene sine returetikett. Videre krever made4men at man skal returnere produktet direkt til dem på grunn av de ikke har kapasitet til å hente pakke på nærmeste hentested. Dette er noe som er veldig merkelig.
Hvis man sender produktet direkte til dem, da koster enormt mye penger som tilsvarer 50% av produktet.
Made4men har gjort retursystem så ekstremt vanskelig, slik at man skal beholde produktene og betale for det. Jeg anbefaler ikke å handle noe her.

Resposta da Made4men.no
Nekter å gi tilbake refund når de ikke klarer å holde en del av avtalen. Har ikke fått pakken. Kundeservicen er veldig dårlig, og kommuniserer dårlig. Lite behjelpelig. Anbefales å ikke handle her da dette er den verste opplevelsen jeg har hatt. Måtte ta kontakt med Forbrukertilsynet.

Resposta da Made4men.no
Negativt at de ikke har ferdige returlapper og forlanger at kunden skal forhåndsbetale returer. Hadde derfor tenkt å godta tapet og ikke handle her noe mer. Fikk da pengene tilbake for varen uten noe krav på retur.
De selger meg et fake produkt. Alt de driver med er bare piss rett og slett. Aldri, jeg sier aldri kjøp der i fra

Resposta da Made4men.no
Denne virksomhed driver med fjernlager, og det er der intet nyt i.
Men for at holder urealistiske deadlines op til jul, så sender de en billig vare, som "fejl", og køber sig således tid.
Så hvis ikke du ønsker det som står først på hjemmesiden, da tænker jeg at du bestiller i oktober for at have varen i sikker havn før jul.
Her blev det ordentligt dårlig stemning, da en 3000 kr plus hårklipper ikke ankom, men det famøse Njord barberset, som eneste julegave til faren. Og delvist knægten, da han ønskede sig det voldsomt at kunne klippes hjemme.
Bare venlig røg og lun luft på chatten.
Det var første og sidste, næsten handel herfra.
Nu genstår bare at se hvor laaaang tid det tager at få pengene retur.
Lasse.

Resposta da Made4men.no
Produktet ankom aldri. Made4men sier at de kan se at det er levert til meg, men det stemmer ikke. Lite behjelpelig kundeservice, som ikke bidrar til å løse saken. Hadde forventet mer.

Resposta da Made4men.no
Er overrasket over hvor fort produkte jeg bestilte kom👍
Bestilte på Onsdag og fikk det på Fredag, veldig fornøyd :P
Artig å se hvor mange bots dette elendige firmaet har kjøpt inn for å øke sin score.
Defekt produkt mottatt på ankomst. Vanvittig vanskelig å returnere fra stakkarslig firma som setter seg på bakbena, da de regner med at kunder gir opp grunnet mer bry med retur enn det er verdt. Handler aldri her mer.
Defekt produkt uten synlige skader. Hva vil poenget være med et bilde? Dere kan selv undersøke på returen.
De skjønner tydeligvis ikke hva en defekt vare med mottakelse betyr. Det er ingen utvortes synlige skader på produktet. Produktet er defekt og skrus ikke på. Helt tullete bildeinnsendingskrav har jeg aldri vært borti tidligere.

Resposta da Made4men.no
Det meste gikk fint,bortsett fra et jeg ikke fikk ordrebekreftelse på Mail som lovet.Noe skuffende,…
Men pakken kom frem på fem dager,greit
Produkter stemmer overens med beskrivelsen. Rask levering og rask respons ved spørsmål. Alt i alt topp.
Ble bestilt med "rett hjem i postkassen", må kjøre 3 mil for å hente på nærmeste Postnord utleveringssted.

Resposta da Made4men.no
Alt er tilfredstillende, bortsett fra at leveringstiden er litt lang. Dere skriver at leveringstid på varen er 2-6 virkedager, men det tar alltid nærmere 6 dager. Den første gangen tok det mer 6 dager også.
Litt lenger leveringstid enn forventet, det gikk 11 dager fra bestilling til pakken var levert. Det virker som om dette er pga HeltHjem.
Har ikke prøvd produktet enda, men det virker solid.
Ellers tipptopp tommel opp 👍🏻
Rask levering, men jeg bestilte 2 shampooflasker og de kom i 2 pakker istedenfor 1 pakke.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.