Veja o que dizem as avaliações
Jeg kan varmt anbefale Malm Køreskole. Jeg har netop bestået min køreprøve, og det er alt sammen takket være min fantastiske kørelærer, Martin. Selvom jeg selv havde mistet håbet efter flere forsøg,... Ver mais
Bedste køreskole
Kan klart anbefale køreskolen. Køretimerne føltes altid meget kortere, end de egentlig var, fordi man bare sad og snakkede med Martin om alt fra himmel til jord, samtidig med at man lærte en masse. Han er rolig og sjov, god til at forklare tingene og gør det hele meget afslappet, så man føler sig tryg bag rattet. Alt i alt en virkelig fantastisk oplevelse.
Hos Malm’s køreskole er man i trygge…
Hos Malm’s køreskole er man i trygge hænder. Martin er en super flink og åben person, som man kan lære at køre super godt med, samtidig med en hyggelig tur. Hvis man ønsker en sikker køreskole, er Malms køreskole et super valg!
Dygtig og venlig kørelærer ⭐️
Fik anbefalet køreskolen af min veninde :) Er ekstremt glad for oplevelsen, teoritimerne var grundige og lærerige. Martin er rigtig flink og en virkelig dygtig kørelærer, som gjorde at jeg følte mig velkommen og godt tilpas. Han er god til at lære fra sig og forklare, hvad man skal gøre :)
Ville give 10 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Varm anbefaling
Både martin og stefan er supergode kørelærere altid i godt humør og sjove teoritimer. Kan anbefale hvis du vil ha en mega god kørelære
Jeg kan varmt anbefale Malm Køreskole
Selvom jeg selv havde mistet håbet efter flere forsøg, mistede Martin aldrig troen på mig. Han var overbevist fra dag ét om, at jeg nok skulle få mit kørekort. Hans tålmodighed, støtte og professionalisme gjorde hele forskellen for mig. Hvis du leder efter en køreskole, hvor man bliver set og støttet hele vejen, så er det her det helt rette sted. Tak for alt, Martin
En anbefalelsesværdig køreskole!
Teoritimerne var fyldt med humor, hygge og læring, og jeg glædede mig til at møde op hver eneste gang. Martin formår at skabe en atmosfære, hvor selv de svære eller tunge dele af teori føles som en leg og allerede fra første lektion følte jeg mig tryg og velkommen på holdet.
Jeg havde også køretimer med Martin og det var også en fornøjelse. Martin er pædagogisk, tålmodig, og rigtig dygtig til sit arbejde. Udover det er han virkelig hyggelig at snakke med, så køretimerne føltes aldrig som en pligt.
Jeg var virkelig tilfreds med hele forløbet og jeg kommer klart til at anbefale Malms køreskole til alle jeg kender fremover.
Fantastisk køreskole!
Fantastisk køreskole!
Martin er et virkelig dygtigt og roligt menneske, der har fuldstændig styr på sine ting. Han formår at skabe tryghed og overblik hele vejen igennem forløbet. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg – takket være hans professionelle og engagerede undervisning.
Kan varmt anbefales til alle, der vil have en god og effektiv oplevelse bag rattet! 🚗👏
Der er intet at klage over
Der er intet at klage over. Martin gør teori timerne sjove i stedet så man ikke er irriteret over at skulle komme til teori.
Det er også en virkelig god køreskole han hjælper med hvad der skal gøres og man får hurtigt svar på spørgmål hvis man har nogle.
Kan helt sikkert anbefales.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole. Martin er et fantastisk menneske som har styr på sine ting! Bestod både teori og køreprøven i første hug, takket være Martin. Kan varmt anbefales!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos køreskolen. Teoriundervisningen var overskuelig og godt tilrettelagt, hvilket gjorde det nemt at følge med. Køretimerne foregik i en tryg og afslappet atmosfære, hvor der var fokus på at lære i et tempo, der passede til mig. Underviserne var venlige, tålmodige og engagerede, og det gjorde hele forløbet både lærerigt og motiverende. Kan helt klart anbefales!
Highly Recommended!
I had a fantastic experience with my driving instructor Martin. He conducted all my lessons in English, which was a huge help, and his teaching style was absolutely amazing. He always maintained a calm and relaxed approach, which made me feel comfortable and confident behind the wheel. His clear instructions, patience, and supportive attitude really helped me improve with each lesson. I'm truly grateful for his guidance and would highly recommend him to anyone learning to drive!
Utrolige søde ansatte
Utrolige søde ansatte, som er mega fleksible og mega hyggelige at køre og have teori med. Man kan intet andet end at smile og grine i Martins teori timer og så er han det letteste menneske at snakke med, vil anbefale alle jeg møder på min vej hans køreskole!
God køreskole han er sjov og…
God køreskole han er sjov og underholdende så teorien ikke er kedelig jeg bestod hurtigt og nemt
Vi har brugt Malm køreskole til alle…
Vi har brugt Malm køreskole til alle vores 3 børn og vi har været super tilfredse med Malm køreskole
God køreskole
Jeg havde Martin som kørelærer. Han var utrolig snaksaglig og der var aldrig en dårlig stemning med ham. Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg. Så alt var som det skulle være.
De varmeste anbefalinger til en god køreskole og kørelærer
Begge vores børn har inden for det sidste års tid taget kørekort hos Martin Malm. Det har været et rigtig godt forløb og god undervisning, som de unge mennesker har været utrolig glade for, og de bestod begge både teori og praktisk prøve i første forsøg. De bedste anbefalinger til Malm Køreskole fra både børn og forældre.
Super god køreskole
Jeg har haft fornøjelsen af at tage mine køretimer hos Malm køreskole og jeg kan ærligt sige, at det har været en virkelig positiv oplevelse. Fra starten af har jeg følt mig godt tilpas og godt guidet gennem både teori og kørsel.
Mine køretimer med Martin har været helt fantastiske! Hans undervisning er både professionel og super behagelig, da han formår at kombinere seriøsitet med humor på en måde, der gør, at det aldrig bliver kedeligt. Selvom der er en afslappet og humoristisk stemning, er han stadig meget grundig og præcis i sine instruktioner, hvilket har gjort, at jeg føler mig rigtig godt forberedt og tryg i trafikken.
Jeg vil varmt anbefale Malm køreskole til alle, der søger en køreskole, hvor man får både faglig viden og en god oplevelse undervejs. Martin har virkelig været en super dygtig og engageret kørelærer, og jeg kan kun sige, at det har været en fornøjelse at tage mine køretimer her.
Rigtig god køreskole!
Rigtig god køreskole!
Nu er det snart 6 år siden, men oplevelsen af køreskolen bliver aldrig glemt! Havde Martin som kørelærer, og han var utrolig sympatisk, humoristisk og gjorde det meget behageligt at sidde bag rettet for første gang! Jeg husker det som altid være en fornøjelse og sjovt at være til teori, selvom mange siger det er kedeligt andre steder. En stor anbefaling herfra og har kun sagt det videre.
Super glad for mit valg af at tage…
Super glad for mit valg af at tage Malms køreskole. jeg elskede teori timerne, da martin altid gør plads til hygge og sjov under timerne, som bare gør stemingen super fed på ens hold. Alt i alt, fede lektioner og en super forståen og sjov lærer. mit forløb varede i en helt tilpas periode, og er meget tilfreds med at tage kørekortet i et hak, takket været Martin og hans køreskole!👍👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.