Malm Koreskole Avaliações 29

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan klart anbefale køreskolen. Køretimerne føltes altid meget kortere, end de egentlig var, fordi man bare sad og snakkede med Martin om alt fra himmel til jord, samtidig med at man lærte en masse. Ha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hos Malm’s køreskole er man i trygge hænder. Martin er en super flink og åben person, som man kan lære at køre super godt med, samtidig med en hyggelig tur. Hvis man ønsker en sikker køreskole, er Mal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Malm Køreskole. Jeg har netop bestået min køreprøve, og det er alt sammen takket være min fantastiske kørelærer, Martin. Selvom jeg selv havde mistet håbet efter flere forsøg,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Begge vores børn har inden for det sidste års tid taget kørekort hos Martin Malm. Det har været et rigtig godt forløb og god undervisning, som de unge mennesker har været utrolig glade for, og de best... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste oplevelse nogensinde

Jeg ærger mig over at jeg startede Malms køreskole! Stefan var meget uempatisk over for, at jeg var nervøs for at køre, og det forfærdelige sorte humør Martin brugte til min teori var vildt upassende og utrolig uproffessionel. Jeg var der kun for at få et kørekort, jeg fortryder at jeg ikke skiftede køreskole. Dårlig oplevelse

9 de julho de 2023

Fantastisk kørelærer!

Min datter tog i februar 2024 kørekort hos Martin, som er en fantastisk sød, pædagogisk og dygtig kørelærer, som virkelig får sine elever til at føle sig godt tilpas og sikre bag rattet. Hun bestod såvel teori- som køreprøven i første forsøg. Vi har kun positivt at sige om Malms Køreskole!

21 de fevereiro de 2024

Fantastisk kørelærer

Jeg har lige taget kørekort hos Malm Koreskole, og jeg har ikke andet end gode ting at sige. Martin er en virkelig god og forstående kørelærer, som både gør teori- og køretimerne nemme! Jeg bestod begge mine prøver i første forsøg takket være Martin.

21 de fevereiro de 2024

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole

Super søde og forstående lærer, der bliver taget god tid til tingene, og selvom det er "skole" er det stadig hyggeligt og roligt og der er plads til fejl :)

6 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige færdiggjort mit kørekort…

Jeg har lige færdiggjort mit kørekort forløb, hos Malm-køreskole hos Martin.
Jeg har været rigtig glad for hele forløbet. Ligefra teori undervisningen, som Martin formår at gøre underholdende.og kørsels delen, da Martin er en skide god kørelærer som giver en, en behagelig oplevelse og får en til at føle sig tryg! Kæmpe anbefaling herfra!

14 de outubro de 2023

Fantastisk forløb

Jeg bestod min teori prøve og køreprøve på første forsøg takket være Martin. Martin er ganske enkelt et fantastisk menneske som er sød, fornuftig og tålmodig. Han har en skide god humor og massere af historier.
Han er rigtig god til at vejlede og hjælpe dig igennem din kørsel så tingene bare falder dig naturligt.
Han formår at få eleven til at være godt tilpas så nervøsiteten forsvinder. Aldrig nogensinde har han hævet stemmen eller været ubehagelig overfor mig. Jeg så virkelig frem til at skulle ud og køre med ham til hver eneste kørelektion. Jeg sidder med en lidt blandet følelse af at have bestået. På den ene side så er det jo super dejligt at have bestået tingene og have kørekort. Men på den anden side så er det slut med undervisning i godt selskab som jeg har nydt fra første teorilektion til sidste køretime. Hvis du vil have kørekort, så tag det hos Malm Køreskole :-)

12 de outubro de 2023

Dygtig kørelære!

Har haft 2 børn igennem et forløb med Martin Malm og selv deltaget i et forløb. Det har været en stor fornøjelse og med et godt slutresultat hver gang.
Martin formår, at få eleven til at føle sig godt tilpas, så nervøsiteten forsvinder.
Hans evne til at formidle stoffet er også rigtig god, hvilket giver gør, at man kan består den teoretiske og praktiske prøve i første forsøg.

17 de agosto de 2023

Verdens bedste kørelærer

Jeg skiftede fra en yderst ubehagelig kørelærer til Malms køreskole og det skulle jeg bare have gjort fra starten af. I starten var jeg meget nervøs grundet mine tidligere oplevelser, men Martin bebrejdede og skældte aldrig ud og er noget af det flinkeste og tålmodigste menneske. Han fik mig altid til at føle at jeg havde lært noget og blevet bedre og det gjorde at jeg fik køreglæden tilbage. Man kan virkelig mærke hans tro, ønske og motivation for, at hans elever klarer det godt! Ville anbefale ALLE at vælge Malms køreskole!

15 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefales på det kraftigste!

Super god behandling, vejleder og håndtere eleven i øjenhøjde!
Kan kun anbefales på det kraftigste, så hvis man vil have den dygtigste og den bedste kvalitet så er der kun ET sted det findes, og det er ved Martin og Hanne!

5 de dezembro de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais