Det var første gang jeg handlede hos Mary.dk online og det bliver bestemt ikke sidste gang. De har de gode mærker og gør hvad de kan for at man kan få hele ordren leveret. I min optik en rigtig god... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Den 25.09.2023 bestilte jeg et par benklæder. Allerede samme dag fik jeg en bekræftelse og 1-2 dage senere modtog jeg pakken. Desværre kunne jeg ikke bruge benklæderne. Jeg gik på deres hjemmeside... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Boutique Mary er et dansk modehus hvis koncept stammer tilbage til 2016. Vi har idag 11 butikker - og vi er stadig i rivende udvikling. Med et stort udvalg af lækre brands, som Saint Tropez, NÜ, Jensen Women, Cream, Sea Ranch og Pont Neuf, samt en lang række andre brands. Dem kan du finde mere om her. Mange af vores ansatte har været hos os i lang tid. I en tempofyldt branche er dette noget, som vi er særligt stolte af.
Informações de contato
SØNDERGADE 30, 8700, Give, Dinamarca
- KONTAKT@MARY.DK
- mary.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fik en fin vare til en fin pris
Fik en fin vare til en fin pris. Hurtigt og nemt.

Besværligt at bytte
Der gik lidt længere tid end forventet inden jeg modtog min vare. Jeg var ikke tilfreds med pasformen og ville derfor bytte den til en mindre størrelse i fysisk butik. Den de har er anderledes i kvalitet og dårligere pasform. Jeg ønsker derfor at bytte til noget helt andet. Efter lang tids søgen i butikken finder jeg ikke noget alternativ og ekspedienten ved ikke helt, hvad hun skal gøre. Ekspedienten kontakter butikkens ejer pr telefon. Jeg vælger at købe et par handsker og får et tilgode bevis på resten. Det var godt nok besværligt og uprofessionelt, selvom ekspedienterne prøvede at være meget venlige.
Vh Eva Nielsen

God oplevelse
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering, lige det der gør det til en god oplevelse.

Resposta da Mary.dk
Super fin service og hurtig levering.

Bestilte 2 produkter
Bestilte 2 produkter, efter flere dage, og efter jeg selv rettede henvendelse, skete der gørst noget, dog fik jeg en kedelig besked den ene vare havde de ikke selv om den var på hjemmesiden.
Da jeg fik min pakke med den sidste vare, ville jeg gerne have byttet den til en større str. Online var den der, men de kunne ikke finde den, heller ikke i en anden butik.
En rigtig øv øv og kedelig oplevelse.

God oplevelse.
Desværre kunne jeg ikke bruge benklæderne. Jeg gik på deres hjemmeside og skrev en returlabel ud og returnerede dem.
Den 10.10.23 modtog jeg en mail med besked om, at de havde tilbageført mit tilgodehavende.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Service i top
Har handlet flere gange i butikken i Bramminge. Fantastisk service. Meget hjælpsom og ærlig personale som giver sin mening til kende om tøjet passer til en. Har en gang bestilt på nettet som også fungerede perfekt.
Mange gode mærker i forskelligt tøj.

Super god service
Super god service, hurtig levering og afhentning i butik

Købte 2 par bukser
Købte 2 par bukser, men det ene par lugtede kraftigt af kælder, måtte direkte til vask, hvor noget forsvandt, men skal have endnu en gang vask.

Resposta da Mary.dk
Nemt at bestille fra hjemmesiden
Nemt at bestille fra hjemmesiden. Løbende orientering om varerne. Hurtig levering af det, jeg havde bestilt. Ikke sidste gang at jeg bestiller tøj hos Mary.

Alt var fint
Alt var fint. Fandt den laveste pris på mine varer, når jeg sammenlignede med andre netbutikker. Hurtig levering. Derfor 5 stjerner.

Godt tilbud
Godt tilbud. Hurtig overdragelse til transportøren.

Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Varen var pakket fint ind i lyserødt silkepapir - som en sød hilsen fra Mary

Resposta da Mary.dk
Det gik nemt og hurtigt at bestille, men
Det gik nemt og hurtigt at bestille varen.
Til gengæld så var der en "lagerlugt" ved begge jeans. Lugter som at træde ind i et sommerhus, som har stået tomt længe. Er stadig ikke forsvundet selvom de har ligget udenfor til luftning.

Resposta da Mary.dk
Let at bestille via nettet
Let at bestille via nettet, hurtig levering, blusen som forventet.

Resposta da Mary.dk
Jeg bestilte 2 bh’er 26/6 og har endnu…
Jeg bestilte 2 bh’er 26/6 og har endnu ikke modtaget dem , har også skrevet og rykket for dem,

Fantastisk service
Fantastisk service
Mine vare var udsolgte. Blev kontaktet på telefon at de havde fundet en del af min ordre i en butik og jeg kunne bestille igen.

Resposta da Mary.dk
Hjemmeside der er nem at finde rundt…
Hjemmeside der er nem at finde rundt på, og mulighed for fragtfri levering til butik. Så kan man da ikke forlange mere

Resposta da Mary.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.