Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

28 oktober 2025 onze tuinkamer gekomen. Personeel heel vriendelijk en enorm behulpzaam. Binnen 1 dag geplaatst na 4 maanden een lekkage ontdenkt en binnen een week opgelost. Top service. Echt een aa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

In maart zijn wij naar de vestiging geweest om ons te laten informeren over de diverse mogelijkheden. Vriendelijk en gastvrij geholpen en snelle offertes ontvangen. In mei was t dan zo ver. De overkap... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijn en netjes geholpen in de showroom. Inmeet afspraak liep ook soepel en was snel mogelijk. Tussen de inmeet afspraak en het plaatsen, was mailen met vragen geen enkel probleem. Je kreeg... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf met mooie producten tegen een hele scherpe prijs. De montage van onze veranda verliep wat chaotisch. De monteurs spraken bijna geen Nederlands, het waren Oost-Europeanen. Wel erg harde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Construtora de Deques
  2. Fornecedor de Alumínio

MB Veranda is een innovatief bedrijf gevestigd in Eindhoven. Wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. In 2008 hebben de initiatiefnemers hun eerste veranda's geplaatst voor privé gebruik, en voor bestaande relaties. Vervolgens na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben zij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle MB producten. MB Veranda zal blijven innoveren, en verbeteren van producten om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service. Onze specialiteit is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment. Moet uw overkapping ingekort worden op de breedte, of diepte? Wilt u zonder een meerprijs een veranda laten plaatsen waarmee u optimaal gebruik maakt van iedere centimeter? Dan bent u bij MB Veranda aan het juiste adres. Heeft u tijd voor een kop koffie, en een goed gesprek? Bezoek ons dan op de Adriaan Mulderweg 4 te Eindhoven en maak kennis met ons team. Stuk voor stuk gepassioneerde, en deskundige medewerkers die u graag met inzet, toewijding en kennis helpen. Tot snel!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

91 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Great experience

Really great experience: on time installation and montage, good quality of materials and experienced and friendly staff.
I highly recommend MB Veranda to all my friends.
Thank you!

19 de fevereiro de 2025

Uitstekende Service!

Wij hebben begin februari een tuinkamer laten plaatsen door MB Veranda en wij zijn er super blij mee! Eerst waren wij langs geweest bij de filiaal in Deventer en daar werden we super netjes geholpen door de medewerker Mahyar.

Alles was netjes geregeld van de inmeting tot montage. Na de montage hadden we wel last van een lekkage maar dat werd de week er na al opgelost! Top!

4 de fevereiro de 2025

Top service!!

Super blij met het eind resultaat, goed advies, scherpe prijs, en allerbelangrijkste komen alle gemaakte afspraken na.
Nogmaals dankjewel!

9 de janeiro de 2025

Uitstekende service en topkwaliteit

Uitstekende service en topkwaliteit! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe veranda van MB Veranda! Vanaf het eerste contact tot de oplevering was de service professioneel en klantgericht. Het team dacht met ons mee, gaf goed advies en hield zich keurig aan de afgesproken planning. De kwaliteit van de materialen is uitstekend en de afwerking is tot in de puntjes verzorgd. Onze tuin heeft een prachtige upgrade gekregen en we genieten er dagelijks van. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare verandabouwer!

14 de fevereiro de 2025

Heel blij met MB Veranda

Heel blij met MB Veranda. Hebben een prachtige tuinkamer neergezet met antraciet kleurige aluminium profielen. veiligheidsglas in zowel dak als schuifwanden. Na bestellen konden ze binnen 3 weken al installeren. Netjes opgeleverd en ook nog eens nagebeld of alles naar wens was. wij kunnen dit bedrijf absoluut aanbevelen.

17 de novembro de 2024

Topbedrijf

Topbedrijf! Ik heb mijn carport en mijn veranda/overkapping van MBVeranda en ze werken netjes en secuur. Als er iets niet goed is, maken ze het altijd goed. Echt een aanrader!

3 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk en professioneel. TOP!

Na een kijkje te hebben genomen in de showroom in Deventer waar we uiterst vriendelijk door Aylin (ze weet waar ze over praat!) te zijn geholpen en rondgeleid hadden we besloten om door hun een veranda te laten plaatsen. Hij staat er al en wij zijn super tevreden hoe snel en professioneel ze te werk gaan. Overleg prima meedenken super echt Top! Zeker een aanrader!

31 de dezembro de 2024

Super bedrijf

Super bedrijf! Goed geholpen in de showroom. Binnen 5 weken hebben ze de tuinkamer voor ons geplaatst. Hard werkende personeel. Ik kan alleen mag zeggen ga zo door! Top service

3 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Enorm slechte service!!!

Voordat je een overkapping laat plaatsen is er goed contact, zodra het geld binnen is behandelen ze je zo slecht. Je krijgt op geen enkele manier contact met ze bij onderhoud of reparatie! Bespaar jezelf een hoop ellende en koop hier geen veranda!!!

1 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Teleurstellende ervaring en slechte communicatie

Mijn ervaring met dit bedrijf was helaas zeer teleurstellend. Voor de aankoop had ik reviews gelezen en zelfs de showroom bezocht om zeker te zijn dat ik de juiste keuze maakte. Ik heb specifiek met de verkoopmedewerker over de hoogte van het product gesproken, omdat het moest aansluiten op de hoogte van mijn tuindeur. Toen ik vroeg naar de exacte hoogte, aarzelden ze om een duidelijk antwoord te geven en zeiden ze dat het passend zou zijn.

Toen de monteurs echter arriveerden, bleek het product niet te voldoen aan wat we hadden afgesproken — het was 25 cm lager dan verwacht. Ik probeerde dit met hen te bespreken, maar ze ontkenden herhaaldelijk onze eerdere gesprekken en beweerden dat ze het zich niet konden herinneren. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor de miscommunicatie, suggereerden ze dat we alleen op zoek waren naar korting, wat absoluut niet het geval was. Ik wilde gewoon een veranda met de juiste hoogte.

Tot overmaat van ramp duurde de installatie bijna drie weken door herhaalde fouten, waaronder problemen met de breedte van het glas. In die tijd kreeg ik geen antwoord op mijn vragen of het product aan de afgesproken afmetingen zou voldoen. Al met al lieten de slechte communicatie, vertragingen en onprofessionele aanpak me achter met een product dat niet aan mijn verwachtingen voldoet. Ik zou dit bedrijf niet aan anderen aanbevelen.

4 de novembro de 2024

Professionals die kwaliteit leveren

Vorige week overkapping geplaatst door vriendelijke, kundige vakmensen. Ook bij de advisering werd er alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en ons goed te informeren. Het personeel van Mr. Veranda straalt passie en betrokkenheid uit en is ook uitermate correct en klantvriendelijk .

28 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.