Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

28 oktober 2025 onze tuinkamer gekomen. Personeel heel vriendelijk en enorm behulpzaam. Binnen 1 dag geplaatst na 4 maanden een lekkage ontdenkt en binnen een week opgelost. Top service. Echt een aa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijn en netjes geholpen in de showroom. Inmeet afspraak liep ook soepel en was snel mogelijk. Tussen de inmeet afspraak en het plaatsen, was mailen met vragen geen enkel probleem. Je kreeg... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf met mooie producten tegen een hele scherpe prijs. De montage van onze veranda verliep wat chaotisch. De monteurs spraken bijna geen Nederlands, het waren Oost-Europeanen. Wel erg harde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Construtora de Deques
  2. Fornecedor de Alumínio

MB Veranda is een innovatief bedrijf gevestigd in Eindhoven. Wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. In 2008 hebben de initiatiefnemers hun eerste veranda's geplaatst voor privé gebruik, en voor bestaande relaties. Vervolgens na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben zij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle MB producten. MB Veranda zal blijven innoveren, en verbeteren van producten om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service. Onze specialiteit is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment. Moet uw overkapping ingekort worden op de breedte, of diepte? Wilt u zonder een meerprijs een veranda laten plaatsen waarmee u optimaal gebruik maakt van iedere centimeter? Dan bent u bij MB Veranda aan het juiste adres. Heeft u tijd voor een kop koffie, en een goed gesprek? Bezoek ons dan op de Adriaan Mulderweg 4 te Eindhoven en maak kennis met ons team. Stuk voor stuk gepassioneerde, en deskundige medewerkers die u graag met inzet, toewijding en kennis helpen. Tot snel!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

91 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

dit keer laat ik de review wel staan…

dit keer laat ik de review wel staan produkt is goed maar communiceren mag wel wat aan gedaan worden en als bedrijf moet je ook tegen minder goede review,s kunnen en niet de klant de schuld geven als ze niet tevreden zijn over de gang van zaken. ik kreeg als bedrijf ook wel eens minder leuke reactie,s maar daar leerde ik van .en de schuld niet bij de klant leggen .

29 de setembro de 2023

super mooi

Heb bij mb veranda's een veranda van 3x5,06 mtr gekocht met glazen schuifdeuren en alu zijkanten ,deze is geplaatst door mb.
deze monteurs werkte zeer professioneel en kundig en zeker netjes.
Deze veranda is voor ons nog mooier dan in de showroom. wij zijn er daarom ook erg blij mee en trots op. onze complimenten gaan daarom zeer zeker naar mb veranda's . bedankt namens lauran en loes.

6 de setembro de 2023

Prestige bedrijf

Enkele keren de showroom in Eindhoven bezocht en telkens vakkundige en duidelijke uitleg door de heer Faruk. Inmeet afspraak gemaakt en extra wensen kenbaar gemaakt. De montage is professioneel, de monteurs weten waar ze mee bezig zijn en hebben een hele mooie overkapping geplaatst incl de afgesproken extra’s. Er was een kleinigheidje niet helemaal goed en daar zijn ze zelfs op zaterdagavond voor terug gekomen! Alle lof voor dit bedrijf!

27 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor kwaliteit en service MB veranda

Binnen 1 jaar 2x een overkapping voor mijn achtertuin besteld, weliswaar zelf gemeten en geplaatst. Na contact en overleg met de heer Faruk de maten doorgegeven en met wat bruikbare info alleen maar lof over mijn overkappingen. Alles op tijd bezorgd en echt alles perfect op maat.
Ik kan alleen maar zeggen een top bedrijf om je overkapping ed daar te bestellen.
Mvg M.pool/ 2023

22 de junho de 2023

Topbedrijf !!!

Vanaf 1e bezoek aan showroom te Deventer vakkundig rechtstreeks overleg en daarna alle gemaakte afspraken 100% nagekomen. Na kleine klacht( 2 schuiframen liepen iets te dicht langs elkaar) 2 nieuwe schuiframen geplaatst . - U heeft betaald voor goed werk -. was commentaar na vraag van mij of dit echt nodig was. Top mensen die de zaak moet zien vast te houden !!!!

20 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima ervaring, professioneel gemonteerd!

De mannen waren prima op tijd, ze hebben alles in goed overleg gedaan, klantvriendelijk en professioneel. We hebben nu een prachtige overkapping, zeer goed afgewerkt. Als extraatje hebben de mannen mijn kamado (BBQ) verplaatst. Ik had hun deze gunst gevraagd omdat mijn gezondheid het niet toelaat een BBQ van 90 kg te verplaatsen naar een zitkuil. Ik ben super tevreden!

9 de junho de 2023

Voor een nette prijs

Voor een nette prijs, twee weken geleden, een mooie veranda met zonnewering laten plaatsen. Gezien de regen van de afgelopen weken al veel plezier van gehad.

24 de março de 2023

Tevreden met het resultaat

Allereerst wil ik vermelden dat ik heel erg tevreden ben over het geheel. Contact was gauw gelegd, aanvankelijk mail en daarna via Whatsapp. Na een scherpe offerteprijs gauw een inmeetafspraak gemaakt. Omdat ik al een betonnen vloer had laten storten hoefde er geen poeren onder. De mannen konden op een koude gure decemberdag monteren. Achteraf gezien was een drogere dag misschien een betere optie geweest, dat weet je alleen niet van tevoren. Jammer dat de verlichting niet is aangesloten op de kabel die ik al had laten trekken. Ook was het minder dat het afval niet werd meegenomen. Beide waren van tevoren niet duidelijk besproken maar het zou wel fijn geweest zijn. Zeker de verlichting. Enkele weken later heb ik mijn gestorte vloer laten betegelen. Al met al een mooi resultaat. Ik ben een tevreden klant.

6 de março de 2023

Super mooie veranda

Snel geplaatst, super goed geholpen en geweldige kwaliteit! We zijn heel blij met onze serre en zonwering! En ze lieten de boel netjes achter!!

30 de outubro de 2022

Aanrader !

Goede communicatie. Tot de dag van plaatsen en zelfs daarna. Duidelijke informatie gekregen en namen altijd de telefoon op als we iets was. Vakmannen die netjes te werk gaan en je alles uitleggen als je een vraag hebt. Melden netjes alles en goede uitleg. Goede kwaliteit. 1,5 uur na plaatsten werden we al gebeld of we tevreden waren en of alles naar wens was. Super ! Een echte aanrader.

7 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben vanaf het begin keurig bij de hand…

Ben vanaf het begin keurig bij de hand genomen door Benjamin. Uiteindelijk voor een glazen schuifpui gekozen en als extra service wilden ze met een L profiel nog alles netjes afsluiten. Erg tevreden met het eindresultaat: ziet er chique uit.

12 de agosto de 2022

MB overkapping 2022

Wat een vakmensen. Zeer mooie overkapping. Strikt optijd en volgens afspraak. De mogelijkheid om met de materialen door de kamer te gaan, bleek al snel onmogelijk(achterom via de tuin is geen optie wegens strikte buurman). Daar zaten de mannen niet mee, in overleg snel een andere oplossing gevonden. En zeker een aanrader qua prijs en kwaliteitverhouding. Sjiek hoor!

12 de agosto de 2022

Overkapping…

In maart zijn wij naar de vestiging geweest om ons te laten informeren over de diverse mogelijkheden. Vriendelijk en gastvrij geholpen en snelle offertes ontvangen. In mei was t dan zo ver. De overkapping werd in 1 dag geplaatst. Superblij met t resultaat. Ook nadat er nog wat kleintjes dingetjes verholpen dienden konden we snel terecht en werd dit keurig opgelost.

15 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keurig en doen wat ze beloven, top

Van te voren keurig uitleg gekregen en de prijs besproken.
Dus geen extra kosten achteraf, maar gewoon eerlijk wat de kosten zijn.
Levering en montage top, aardige monteurs.
Wij zijn zeer tevreden en raden MB Veranda zeker aan.
Top.

9 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nazorg bij MB moet echt veel beter.

Ik vind het vervelend dat ik een negatieve review moet schrijven over MB veranda. MB heeft in november 2021een hele mooi veranda geplaatst. Netjes en snel gewerkt. Maar bij de eerste regen lekte de veranda tegen de gevel. Ik had van te voren aangegeven dat het een moeilijke gevel is, ivm met de structuur. Geen probleem volgens MB. Ik moets wachten totdat 6 weken laten de zonnewering geplaats zou worden door MB. Zonnewering geplaats en met een kitspuit de afdichting van de gevel geprobeerd te dichten. Bij een volgende regenbui weer lekkage. Niet mogelijk om een afspraak te maken. Na enige tijd ging de zonwering, bij open en dicht gaan, verontrustende geluiden te maken. Film gemaakt en op gestuurd. Begin februari weer contact gezocht. MB melde ik bel u a.s. maandag terug. Het bleef stil Eind mei heb ik weer contact gezocht. MB beloofde vandaag 4-6-22 tussen 12 en 17 uur te komen. Afgelopen middag een paar berichten dat het werk elders is uitgelopen en dat het lastig wordt om te komen. Conclusie, MB levert een mooi product maar als er nazorg gedaan moet worden is dat voor MB een grote puzzel.

4 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.