Mei's Jewellery Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie website met goede productfoto's en informatie. Fijn contact via zakelijke WhatsApp. Snelle verzending en mooi ingepakt! De ketting is van zeer degelijke kwaliteit, echt veel zwaarder dan ver... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levering was snel en correct. Twee mooie,aparte armbanden ontvangen, conform de afbeeldingen, die ik zeker vaker zal gaan dragen. Daarnaast nog een gratis surprise in de vorm van een armband die mooi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hele leuke sieraden shop, is voor iedereen wat te vinden. Prima kwaliteit en voor een betaalbare prijs (naar mijn mening dan natuurlijk). Ik was zo tevreden met mijn aankoop dat ik nu (week later)... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria
  2. Loja de Acessórios de Moda

Sieraden kopen | Alles voor een mooie look | betaalbare en kwalitatieve sieraden

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

204 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Heel erg tevreden

Uitermate goede klantenservice, heel erg vriendelijk en de sieraden zijn uitstekend omschreven en zien er precies zo uit als afgebeeld. Heb nu al 3 sieraden hier besteld en ben nog nooit teleurgesteld. Zeker een aanrader!

31 de maio de 2023

Beste Skye,

Wat zijn wij blij zeg om dit te lezen! Zo fijn dat je zo tevreden bent.

We wensen je veel draagplezier en tot de volgende keer! :)

Met vriendelijk de groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Men neemt tijd voor je en reageert snel

Goed persoonlijk geholpen.

19 de maio de 2023

Beste Sam,

Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons en hopen je gauw weer te zien in onze webshop!

Een hele mooie dag!

Mooie polsband

8 de maio de 2023

Beste Sven,

Bedankt voor het plaatsen van de recensie. Wat fijn dat je de armband mooi vind. Wens je veel draagplezier en hopelijk tot gauw!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik ben zeer tevreden alles is goed…

ik ben zeer tevreden alles is goed gegaan en een vlotte levering.

3 de maio de 2023

Beste Ajcpm,

Bedankt voor je recensie. Wij zijn blij dat je tevreden bent en hopelijk tot gauw!

Sieraden

Mooie sieraden precies zoals het plaatje
Mooi verpakt en lief extraatje erbij gekregen

2 de maio de 2023

Beste Dominique,

Bedankt voor het plaatsen een recensie met mooie woorden. Wij waarderen dit heel erg.

Fijne dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima service en mooie sieraden

Prima service en mooie sieraden. Als kers op de taart een leuk kadootje erbij gekregen; wat fijn!

20 de abril de 2023

Beste Wilbert,

Bedankt voor je mooie woorden. Wij waarderen dit zeer en hopen je gauw weer te zien in onze webshop.

Wens je nog een fijne dag!

Producten zijn super leuk

Producten zijn super leuk. Wel wat problemen met leveren via DHL maar contact en hulp die Mei's leverden was zeer behulpzaam en vlot. Top!

6 de abril de 2023

Beste Sjors,

Bedankt voor je positieve recensie. Wij zijn blij dat je tevreden bent ondanks dat de eerste levering niet gelukt is. Gelukkig is het de tweede keer wel gelukt.

Nogmaals bedankt voor je geduld, en hopelijk tot gauw!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service. Had een armband besteld maar die was te kort. Terug gestuurd en had een langere binnen mum van tijd binnen. App contact is ook heel goed.

9 de abril de 2023

Beste Henk,

Bedankt voor je recensie. Super fijn dat het opgelost is met de maat.
We wensen je veel draagplezier en hopelijk tot gauw!

Zo hoort het.

Ik had bij mijn bestelling van een mooie armband een te grote maat besteld. Na contact opgenomen te hebben met Mei's Jewellery heb ik mijn armband kunnen omruilen. De contactpersoon was zeer vriendelijk en zeer professioneel. Dikke pluim. O ja en de armband is prachtig.

24 de março de 2023

Beste Daniel,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen een recensie te schrijven. Gelukkig is het opgelost met het omruilen, en jij bedankt voor het geduld. Wij zijn erg blij met de complimenten en natuurlijk dat je de armband mooi vind.

Hopelijk tot gauw in onze webshop en een mooie dag!

Viking ketting.

De ketting die ik besteld had werd volgens bestelling geleverd.
Zag eruit zoals op de side getoond, wel gewoon door de brievenbus.
Verder niets mis mee, klasse.

30 de março de 2023

Beste Hans,

Bedankt voor je positieve recensie. Wij zijn blij dat je tevreden bent en we hopen je gauw weer te zien in onze webshop!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, snel antwoord op mail gekregen

1 de março de 2023

Goedemiddag George,

Bedankt voor je recensie. We waarderen dit zeer en hopen je gauw weer terug te zien!

Een mooie dag!

Mooie armband snel geleverd

Ik wou een leren dames armband en heb deze gevonden bij Mei's Jewellery. Deze armband werd snel en netjes geleverd met mooie zakjes erbij. Wat mij betreft een aanrader!

14 de março de 2023

Goedemiddag Joshua,

Bedankt voor je recensie. Wat fijn dat je bij ons de gewenste armband hebt gevonden.

Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons en hopen je gauw weer te kunnen zien in onze webshop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi wolven armband, ook in damesmaat!

Heel blij met mijn wolven Viking armband. Heeft lang geduurd voor ik een kleine maat (16) vond, maar bij jullie is het gelukt! Een keer om en niet meer eraf. Was snel gewend dat ie wat zwaarder is. De eerste complimenten al binnen. Ben er echt heel blij mee.

16 de março de 2023

Goedemiddag Ingrid,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen een recensie te plaatsen. Wij waarderen dit enorm en super dat je eindelijk de juiste polsmaat hebt gevonden ;).

Heel veel draagplezier en hopelijk tot gauw!

Super snelle service

Super snelle service
mooie armbanden set besteld van goede kwaliteit.
En het extraatje vond mijn zusje ook leuk die hebben wij haar kado gedaan.echt een aanrader

13 de fevereiro de 2023

Goedemiddag Sharon,

Bedankt voor je leuke review. Wij waarderen dit heel erg en zijn enorm blij dat je tevreden bent!

Hopelijk tot gauw in onze webshop en een fijne dag!

Super service

Super service. Snel verzonden,mooie product (ketting) en persoonlijke geschreven boodschap erbij en attentie.
1 woord...top!

16 de fevereiro de 2023

Beste Hilary,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen een recensie te schrijven. Wij waarderen dit heel erg en we zijn blij dat je tevreden bent.

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering, en een mooi product

21 de janeiro de 2023

Beste G. van Zon,

Bedankt voor je positieve review. Dit waarderen wij heel erg en we zijn blij dat je tevreden bent.

Hopelijk tot gauw en een fijne dag!

Wat een formidabele klantenservice

Wat een formidabele klantenservice! Heel behulpzaam en vriendelijk. Ik heb eindelijk een armband die me past! Ze hebben de maten aangepast voor me en de dag nadien had ik ze al in huis! Ik kreeg er zelfs een armbandje extra bij. Ze zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Een echte aanrader!

1 de fevereiro de 2023

Beste Keala,

Heel erg bedankt voor jouw lieve en oprechte recensie. Wij zijn blij dat je armband past en dat je tevreden bent.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sieraden zijn van top kwaliteit en ze…

Sieraden zijn van top kwaliteit en ze zijn heel erg behulpzaam! Verzending ook snel!

31 de janeiro de 2023

Beste David,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen een recensie te schrijven. Dit waarderen wij heel erg en we zijn blij dat je tevreden bent.

Hopelijk tot gauw en een fijne dag!

Authentiek en snelle levering

Overzichtelijke webshop, authentieke artikelen zoals de Noorse armbanden en een snelle levering: een aanrader!

1 de janeiro de 2023

Beste Renier,

Bedankt voor de positieve recensie. Wij zijn erg blij dat je tevreden bent en hopen je gauw weer te zien in onze webshop.

Een mooie dag!

Mooie armband !

Mooie armband, goede kwaliteit. Zeer blij mee!

27 de dezembro de 2022

Beste Ed,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve recensie. Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met ons.

Hopelijk tot gauw en alvast een fijne jaarwisseling!