Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als nieuwe klant werden we met een zeer grote glimlach ontvangen door een hele vrolijke meneer. We werden daarna bij de kassa ook geweldig met humor geholpen. De 2e keer was het wederom leuk, dus je i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In eerste instantie duurde het extreem Lang , toen review achter gelaten wat ik daarvan vond. 2 dagen daarna mail gekregen met uitleg. En kort daarna product ontvangen. Daarvoor 5 sterren Uitle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke communicatie, levering duurde wat lang maar was ook zo aangegeven. Boord van de snijplank is kleiner dan wat je op de foto kan zien, maar verder prima.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die elektrische schaar is ideaal je hebt een doos zo in kleine stukken heb ook een stanleymes maar de elektrische schaar is toch makkelijker je bent sneller klaar dan met een stanleymes. Wat ik wel mi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Melandi is gespecialiseerd in het aanbieden van rustgevende producten en innovatieve gadgets die het dagelijks leven verrijken en vereenvoudigen. Ons assortiment varieert van stressverlagende items tot handige slimme huishoudelijke apparaten, allemaal ontworpen om uw dagelijkse routine aangenamer en moeitelozer te maken.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

150 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

snel en goed bezorg

snel en goed bezorg

14 de maio de 2026

Beste Henri,

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en goed is bezorgd. Daar doen wij ons best voor!

Alles top

Alles
super goed

Beste klant,

Bedankt voor uw review

Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en graag tot ziens.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

keurig op tijd geleverd en…

keurig op tijd geleverd en prijs/kwaliteit realistisch. Het werkt perfect en oogt hedendaags

14 de maio de 2026

Beste Patrick,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles keurig op tijd is geleverd en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Weer een Chinees dus lang wachten op…

Weer een Chinees dus lang wachten op product, heb het niet kunnen vinden voor de bestelling jammer.

Beste Teunissen,

Bedankt voor uw feedback.

Jammer om te horen dat de levertijd niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat u uw bestelling het liefst zo snel mogelijk ontvangt.

Wel willen wij graag verduidelijken dat wij een Nederlandse webshop zijn en ook een Nederlands retouradres hanteren. Wij proberen onze verzendtijden vooraf zo duidelijk mogelijk op onze website te vermelden, zodat klanten weten waar zij rekening mee kunnen houden.

We nemen uw opmerking zeker mee om onze communicatie verder te verbeteren en bedanken u voor uw feedback én uw vertrouwen in Melandi.

Goed product

In eerste instantie duurde het extreem
Daarvoor 5 sterren
Uitleg :
Product is van katoen en sterk mooie print en qua functie erg goed. Materiaal is van goede kwaliteit
Het voelt ook niet belastend aan voor nek/schouder en het ondersteund goed tijdens tillen kortom erg prettig om te gebruiken voor de kleintje die niet willen lopen.

Beste Moeky,

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review!

Fijn dat we alsnog duidelijkheid hebben kunnen geven over de vertraging en dat u het product kort daarna heeft ontvangen. We waarderen uw begrip hierin enorm.

Daarnaast is het geweldig om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, het comfort en het gebruiksgemak van het product.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, goede communicatie, goed product

15 de abril de 2026

Beste Stefanie,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geen problemen bij de levering

Geen problemen bij de levering. Op tijd en compleet.

25 de abril de 2026

Beste Lidie,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat alles zonder problemen, op tijd en compleet is geleverd. Daar doen wij ons best voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De levering duurde wat lang maar was…

De levering duurde wat lang maar was netjes verpakt en zo mooi matriaal doet echt alles zoals op de filmpjes

1 de maio de 2026

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product en dat het doet wat u ervan verwachtte.

Bedankt voor uw geduld rondom de levering en veel plezier met uw aankoop!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed product

Ben tevreden met de bestelling

Beste Silvia,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en het product goed bevalt.

Oplossingsgerichtheid was top

Ik vond de kwaliteit van het item dat ik bestelde niet goed maar dit werd correct opgelost door gratis een nieuwe te sturen , ik hoop dat dit langer meegaat.
Tijd van bestelling tot levering kan wat beter

4 de maio de 2026

Beste Kurt,

Bedankt voor uw eerlijke review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de oplossing en onze service. Uiteraard vinden wij het jammer dat het eerste item niet aan uw verwachtingen voldeed, maar we zijn blij dat we dit correct voor u hebben kunnen oplossen.

Ook bedankt voor uw feedback over de levertijd. We nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en we hopen dat u veel plezier heeft van het nieuwe product!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles was zoals in de advertentie

Alles was zoals in de advertentie. Dus super tevreden!!

2 de maio de 2026

Beste Patricia,

Bedankt voor uw enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat alles volledig aan de verwachtingen voldeed en precies was zoals in de advertentie. Daar doen wij ons best voor!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misleiden via Melandi's facebook pagina

Op 13 april heb ik een KIDS MELODY speelmat besteld. Pas op 28 april werd deze geleverd. Ik was zeer teleurgesteld. De verpakking was dun en gekreukt, en de inhoud bleek van slechte kwaliteit te zijn. Bovendien kwam het product uit China.
Daarnaast ontdekte ik dat gelijkaardige producten elders veel goedkoper worden verkocht. Er werd ook beweerd dat de oorspronkelijke prijs 100 euro was en dat het product afgeprijsd werd naar 50 euro, maar dit lijkt misleidende reclame!
Retourneren is erg lastig vanwege de strenge voorwaarden en de hoge verzendkosten, die volledig voor eigen rekening en risico zijn. Als het pakket hen niet bereikt — wat goed mogelijk is — krijgt u geen geld terug.
Daarom heb ik besloten het product toch te houden, maar ik voel mij zeer misleid en zal hier nooit meer bestellen.

Beste Shata,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat het product niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij willen graag enkele punten verduidelijken. De levertijd van uw bestelling viel binnen de verzendtijd die vooraf op onze website vermeld stond. Uiteraard begrijpen wij dat wachten op een bestelling soms als lang kan worden ervaren.

Daarnaast doen wij ons best om alle producten zorgvuldig te verpakken. Helaas kan transportschade aan de verpakking in uitzonderlijke gevallen ontstaan tijdens de levering, iets waar wij zelf niet altijd invloed op hebben.

Ook willen wij graag benadrukken dat ons retouradres zich gewoon in Nederland bevindt en niet in China. Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

Melandi
Prinshendrikstraat 6
2411 CT Bodegraven
Nederland

Onze retourvoorwaarden en procedure zijn transparant terug te vinden op:

Verder proberen wij onze prijzen, acties en productinformatie altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren. Wij vinden het jammer dat dit door u anders is ervaren.

Wij nemen feedback serieus en staan altijd open om samen naar een passende oplossing te kijken via onze klantenservice.

Allang een wens

Allang een wens: gevonden, gekocht, zeer handig, grote oppervlakte. Kortom een tevreden klant. Dank U!

20 de abril de 2026

Beste Martine,

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u precies heeft gevonden waar u naar op zoek was en dat het product zo goed bevalt.

Veel plezier ermee en bedankt voor uw vertrouwen in Melandi!

Correcte levering

Correcte levering

5 de maio de 2026

Beste Carmen,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat alles correct is geleverd. Daar doen wij ons best voor.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en graag tot ziens!

Bestelling Melandi

Alles in goede banen verlopen.
Van bestelling tot aflevering aan de deur.😀👍

4 de maio de 2026

Beste Jürgen,

Bedankt voor uw leuke review!

Wat fijn om te horen dat alles van bestelling tot levering goed is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zelfs met nieuwbouw zoals bij mij zijn…

Zelfs met nieuwbouw zoals bij mij zijn er altijd stopcontacten te weinig.
Dit stopcontact is een pracht uitvinding.Zelfs van achter een zetel kan je het tevoorschijn toveren, zoals ik het gedaan heb.
Niet twijfelen, een super koop !!!

10 de abril de 2026

Beste Greet,

Bedankt voor uw geweldige review!

Wat leuk om te horen dat het stopcontact zo goed van pas komt in uw woning.

Fijn dat u zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de functionaliteit.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede bijdrage aan oplossing met vergoeding

Goede bijdrage aan oplossing met product. Product is zeker goed maar voor ons niet deugdelijk.
Hebben product weggegeven en een ander blij mee gemaakt.

8 de abril de 2026

Beste W.Maris,

Bedankt voor uw eerlijke review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de geboden oplossing en de bijdrage hierin. Jammer dat het product uiteindelijk niet helemaal passend was voor uw situatie, maar wel mooi dat u er iemand anders blij mee heeft kunnen maken.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi!

alles vlot verlopen

17 de abril de 2026

Beste Freddy

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen. Daar doen wij ons best voor!

Beste top service

Beste top service

29 de abril de 2026

Beste Patrik

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Dat waarderen wij enorm!

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en graag tot ziens.

18 de abril de 2026

Beste Werner,

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Daar doen wij ons best voor!

www.melandi.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.